Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 239
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
новата снимка е готина Heart Пепи Hug
Фенче
не съм гледала още Момичето, после ще прочета какво си обсъдила.

слагам серията с превод.
Момичето на прозореца
9 епизод-Финал на 1 сезон бг. субтитри.
Тук 👉🏻https://ok.ru/video/2716028307988

Nature Stars
..................................
17/11/2019

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:39 от Airra

# 451

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Под снимката човекът е написал :
Цитат
hayatımda gördüğüm tanıdığım en kibar,alçakgönüllü,beyefendi,nazik ve saygılı bir insan, sonsuz sevgi ve saygılarımı yolluyorum kendisine, 😘
Той е най-учтивият, скромен, джентълмен, нежен и уважителен човек, който съм срещал през живота си, изпращам му своята безкрайна любов и уважение

Добро утро, дружки!

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 06:33 от queen_fenka

# 452
Привет!! Flowers Blossom

Фенче Kissing Heart Hands Plus1

Под снимката човекът е написал :

Той е най-учтивият, скромен, джентълмен, нежен и уважителен човек, който съм срещал през живота си, изпращам му своята безкрайна любов и уважение

Толкова скромен и земен е любимеца ни!! Heart

Диве Hug, с теб може да си пишем за Евро-2020 Hands V
Уесли се е поправил, да е жив и здрав!
Ани Kissing Heart
Арас- супер,  много го уважавам за таланта му, но пеперуди в стомаха ми докарва само патрона! Grinning
Heart Eyes
Много ми харесаха мислите в спойлера ти!!
Скрит текст:
в началото  на форумната ми кариера, много скачах, ако прочета нещо негативно за Къванч....
сега определено съм се променила....
но пък си запазвам правото да коментирам колегите му, ако нещо ми направи впечатление.

........................
Феми, има превод, на сериала, който чакаше Blush
https://www.vbox7.com/play:50f795852d

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 13:53 от Airra

# 453
Ах ,къв готин колаж и  сбор от Перла Heart Eyes Естествени ,нежни , красиви. Heart
Нищо не съм чувала за Сонгюлчето ,какво става с нея ?
Айре ти следиш ИГ някоя нова снимка на Соня.

Айренцеее ,Тенкю за линка Flowers Tulip
Благодарности за труда на момичетата. 
При първа възможност сще го изгледам.
Противоречиви мнения има.

Да питам докога е Меркурий ? Стряска ги хората ,ама с него и без него квото е писано ще се случи.
Вие вярвате ли в съдба ,карма и случайните неща ? Аз съм ту така ,ту иначе има нещо предопределено. 

Фенче:hugs: Не искат да го преведат Йешилчама и това си е.  Може би защото няма със субт на руски и само озвучка.
Нали повечето превеждат от руски .

Айре ти попадали си на бг превод случайнооо някъде. 

Какво ще кажете за тийзъра на сезон 2 найс а ? Даже се бъзикат Арас не гледай Joy нали бяхте братя в Ичерде .
Гаджето на Арас Булут участва в сезона и се целува с Чаго та даже повече от това. 
Следва продължение.

Прочетохте ли спрягат имената на Киво ,Ибо и преди на Ча за Кралят по книгата на психоложката модерна. 
Мда още в колко проекта  ще ги спрегнат докато се разбере нещо Официално. 
Аз още не вярвам че ще се върне на родното тв аркадаша. Ранини пак намекна нещо тия дни за есенно - зимния сезон.

Фен приятно да си прекарате с дечицата и лагера.  Разнообразие от лудницата в София но все пак е Отговорност не е баш хайманосване.
Ние с моя ходихме до Рилският манастир.
За чужбина не знам.

# 454
прекрасен, усмихнат Heart
новосподелена

Феми, на някои въпроси отговарям, на други-после Wink
Мерк-до 22 юни
няма превод на Бг на Й-ма.
Цитат
Вие вярвате ли в съдба ,карма и случайните неща ?
вярвам, като един Animal Scorpio
по-добро качество..
https://my.mail.ru/mail/jelezova.donka/video/_myvideo/380.html

# 455
Хай, дружки! Hug
Ходих след работа до нашите, че после чак другата събота или неделя. И изненадааа! Благодаря, Айре Heart Eyes за усмихнатото ни момче! Kiss Те са от завършването на снимките предполагам, но едва сега са ги качили

Феми Hug може и заради озвучката да не го превеждат, вярно, не бях се сетила за това Thinking Моите минути в Организето ги превеждах по този начин, та знам какво е, сто пъти връщаш, защото не чуваш добре какво казват, а бе не си е работа. Добре, че момичето, което ни слагаше субките знаеше турски, та попълваше някои думи, които не чувах добре, и, че Айрето Heart Eyes го намери отнякъде с англ. субки, та с дружни усилия заедно с Ани Heart Eyes Алинка Heart Eyes и Катето Hug го преведохме.
Аз вярвам, че каквото има да се случва, ще се случи. Каквото ти е драснато там горе. Нали за това има един лаф - Ако ти е съдено да се удавиш, няма да се обесиш Smile А също така вярвам, че всичко се връща, рано или късно, но се връща - както стореното добро, така и злото.
За Краля спрягат кого ли не вече Stuck Out Tongue Closed Eyes Най- подходящ от всички спрягани за тази роля е Киво, на външен вид единствено той отговаря на образа от книгата, но явно няма да е той,  договорът му с Нетфликс не е приключил. Би ми се искало да го видя и в такава роля, но много се съмнявам, че ще го чакат Smile
Скрит текст:
Ами то на лагера си е работа, и то 24 часа, дето се вика, голяма отговорност си е, особено, ако не дай боже някое дете вдигне температура, и това се е случвало, тогава забравяш и 3 часа дори да спиш ... Но, редовно ги водим и зимата и лятото на лагер децата за по 1 седмица. Е, миналата година не успяхме заради ковида, но тази февруари месец отново имахме ски лагер на Банско. Предишния път бяхме на лагер в Добринище, пак юни месец, зимните лагери не ги обичам, не съм фен нито на снега, нито на ските, там да ходят други колеги. И на море съм водила деца на лагер на времето, сега не се решаваме, децата са много различни. Много хубаво си изкарваме винаги, сутрин са в басейна, следобед обикаляме къде ли не, а вечер имаме дискотека, децата са щастливи и наистина е голямо разнообразие и за тях и за нас, въпреки, че не е лесно. Освен това всеки месец им организираме еднодневни екскурзии, сега на 30. 06 пак поемаме, този път към Копривщица, да видят от къде идва хляба. Ще има да месят хлебчета и да се пудрят с брашно Smile

# 456
Фенче Kissing Heart да, от края на снимките е, ама ни зарадва Heart
На теб приятно обучение!
и аз може да си взема почивка от форума, че нещо нямам настроение Pensive

лека вечер.Hug

# 457
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз по принцип не вярвам, но този Меркурий сега и на мен не ми се отразява добре. Но по принцип моето виждане е, че предопределяме съдбата си чрез изборите, които правим.
Айра, е как ще си дадеш почивка от форума ? И Фени няма да може да пише... Недей така 😍
Фени, на теб ти пожелавам единствено безпроблемно прекарване. Че няма да си починеш е ясно, но да нямате извънредни ситуации. Мисля, че всяка за екскурзия мога да напиша книга 😜
Много ми харесаха снимките от вчера и тази от Мави,и тази от фена. Единственото се чудя как тези хора пазят такива фотоси по няколко години. Но пък какви красиви думи.
Виждам, че навсякъде се говори за предстоящия сериал Краля. Като чета историята, Къванч как само би я изиграл . Четох, че Берен ще играе главната женска роля. Вече има случаи да събират стари двойки , вие какво мислите по въпроса?
Фени, значи усещането ни за Фериде напълно се препокрива . Актрисата се справя чудесно. Направо настръхнах, когато най- накрая я прегърна и Налан самата не можеше да повярва. Мисля, че няма зрител, който да не е доволен от сцената, когато Фериде проскуба Джана. Междудругото прочетох, че тази актриса е на 47 години, а нейния приятел е на 27.
За актьора, който играе Седат както писах ми харесва как си взаимодействат с Налан , но ми е неубедителен с Джана. Наистина както писа Айра, липсва тази страст, която би трябвало да съществува, за да ме убеди защо постъпва по този отвратителен начин. Не че това би
 оправдало поведението му, но поне може да се разберат мотивите му. А аз не мога да усетя нито любов, нито страст.
Не ми стана много ясно и разговора между Музо и Седат за някаква стара любов. До сега поведението на Седат се обясняваше с отношенито на баща му, дано сценаристите добре обяснят този нов момент.
Али, твоите думи, ме накараха да се замисля. Май сме се събрали все хора със силно развито чувство за справедливост. За социалните мрежи това, което си написала съм напълно съгласна с теб, защото най - често става въпрос за вкус, усещане, въздействие на един или друг актьор или по точно герой от даден филм или сериал. И това е толкова субективно, че ми се струва невъзможно да убедиш един човек да хареса нещо, което не го е докоснало. Но виж в живота.... за мен истината стой над всичко.А това не предполага винаги да си добър. Та аз лично предпочитам тази комбинация истината ,пред това да съм добра.
Междудругото онзи ден едни 11 годишни деца ми направиха един от най- големите комплименти, защото се оказа, че имат най- нисък успех при мен и аз отбелязах този факт като им казах, че или не съм ги научила добре, или съм най - строга. А те ми казаха, че съм най- справедлива. Наистина ми стана много мило.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 458
Добро утро, мили дружки!

Айре Heart Eyes Благодаря, мило! Kiss Ааа, това остава само Никаква почивка, поне докато мен ме няма, чу ли ? И да пишете всички, ей, че аз какво ще си чета вечер за настроение, а ? Шака, шака, всеки да пише тогава, когато му иде отвътре Kiss Пък дано се появи нещо ново около патрона, че да има и за какво да се пише, де
Благодаря за прекрасния колаж с Кадир и Зейно!
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното, хареса ми! Kiss Много голямо признание от децата, браво!
Цитат
най - често става въпрос за вкус, усещане, въздействие на един или друг актьор или по точно герой от даден филм или сериал. И това е толкова субективно, че ми се струва невъзможно да убедиш един човек да хареса нещо, което не го е докоснало.
Абсолютно! Аз и не искам да убеждавам никого в моите усещания и вкус, нормално е да не се споделят от всички,  не приемам единствено това едно действително субективно мнение да се натрапва като факт, това ми беше дерта в случая, нищо друго.
Колкото до изборите, които правим ... права си, но до някъде. Ето и нагледен пример - и Киво е направил своя избор на времето и си е мечтаел и стремил да стане голям баскетболист, но съдбата и в неговия случай си е казала думата и той стана актьор, за наша радост.
Оставям ви, бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover Kiss Ще ми липсвате! Патрона също, дано ни зарадва отново с нещо!

До скоро!

# 459
Хелоуу!!

Фенче Kissing Heart, споко няма да зарежа съвсем темата Wink
дано се появи и нещо интересно...
Цитат
Ето и нагледен пример - и Киво е направил своя избор на времето и си е мечтаел и стремил да стане голям баскетболист, но съдбата и в неговия случай си е казала думата и той стана актьор, за наша радост.
за много добър пример си се сетила!
Цитат
не приемам единствено това едно действително субективно мнение да се натрапва като факт, това ми беше дерта в случая, нищо друго.
да, доста е тъпо Mr. Green

Пепи Hug благодаря за споделеното!
Хубав и ценен комплимент!
нормално за един земен козирог, да не вярва....
Скрит текст:
Цитат
Виждам, че навсякъде се говори за предстоящия сериал Краля. Като чета историята, Къванч как само би я изиграл . Четох, че Берен ще играе главната женска роля. Вече има случаи да събират стари двойки , вие какво мислите по въпроса?
не съм срещала инфо, че Берен ще играе Thinking според мен е партенка.
нямам нищо против да ги съберат, но няма да е в този проект.
Според мен, на Къванч не би му допаднала историята, макар да звучи предизвикателно за актьор от неговия ранг и героят да е противоречив и по скоро отрицателен.

още не съм гледала Момичето, тия дни не ми беше до драм- сюжети.

Диве Hug, доволна ли си от лалетата, снощи?

Феми Hug, гледам, че Чачо е излязал на светло Wink с една готина вратовръзка:))

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:50 от Airra

# 460

Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето новина. Какво ли значи това ?
Ех, ако имаме късмет и телевизионен сериал и на платформа.
Айра, за Берен, че ще участват в Краля, го видях при рускините.
Днес е сватбата на Улуч Байрактар. Интересно дали Къванч ще е там.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 20:27 от pe04

# 461
Тоя блогър/май е сериозен/ е постнал това в ИГ

КТ..хммм...хайде дано

Пепи, ако се върне в тв. сериал, есента, ще бъда супер изненадана!!
трябва да се подготвя и психически на тема рейтинг, ако е вярно Mr. Green
само да не е новия сериал на АЯ-на мястото на Чукур.

и на мен ми се мярна нещо за сватба на Улуч....

лека вечер.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 20:38 от Airra

# 462
Айра, в екшън след Сблъсък, не ми се вярва.
Но пък се сещам за Хайри . Нали и този сериал е на OMG ?  Дали е възможно ? Е, ако стане ще се сбъдне мечтата на Фени да играе заедно с Бурджу. Не знам какво да мисля. Но тайно се надявам да е Краля.

# 463
Пепи Hug
 Дано ама кълбото ми казва друго. Пък и на платформа си е чок добре.
Компанията е ОГМ, която ще го продуцира ,а в момента Киво работи за тях съвместно за Нетфликс .
Така че може и да стане.
Таз психоложка стана известна заради правата на книгите си които е продала. Доста спечели ,няма лошо де.  
Много психарии ,много нещо ,даже това което се е играело по СЦ било нищо сравнение с истинското. Не че е невъзможно в реала секви хора.  

Тия блогъри се надпреварват.
Този съм го чувала ама колко е сериозен.  И още некъв Чъкмата му казват и той се изказва.

Между другото писаха че разглеждат Кенан Им. за Кралят и преговарял с ОГМ. И още не бил договорен канала.
Щото пак блогъри и журналисти се изказаха и от компанията заявиха че каналът не бил още сигурен.

Аз съм убедена че Чаго няма да е в това дизи.  
Чакам да видя какво ще стане с трилогията дали е шум за реклама с имената им.

Айренце Kissing Heart
Горе главата .
Любимеца  ще ти върне настроението.
Ето появяват се снимки
Оф и аз съм така с настроението и мойте болежки.

Видях продуцента наконтен в репортажа.  
И за нас да помисли да ни удостои с внимание.
И вратовръзката му убава  и готина и костюма и мустакЯ и всичко и очичките, които греят Heart Eyes
Ами кво да ти кажа с готина вратовръзка барнат ще го видим отколкото с готино маце и неродената мома Joy

Между другото Улуч Байрактар се жени има снимки и предполагам Киво е на сватбата, щото са аркадаши и са работили заедно.  
За Чачи не съм сигурна дали е там с неговата кобилка по скоро не.Rolling Eyes
Работили са в Ичерде иначе.  
На сватбата е Ръза Коджоолу доколото мернах коментар.  
На сватбата също така е Чаан Ърмак - режисьорът на Йешилчама. Значи са свършили за днес щом режисьора е там.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 22:23 от femmi2

# 464

Ето го 😜
Айре, има видео, пее, но не мога да го сваля.

Общи условия

Активация на акаунт