Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, девойки! Hug

Орси Kissing Heart благодаря, джанъм! Kiss Радвам се, че се обади след толкова време и че, ни четеш!  Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Диве Kissing Heart Ирка Heart Eyes
Диве, разсмя ме с  не става, тамън Smile Не си сама в това отношение, споко! Макар, че имам вече някои попадения, още съм далече, далече от целта Stuck Out Tongue Closed Eyes Съжалявам за перипетиите ти вчера, гуш! Благодаря и за кивчетата! Kiss

Ире, дано времето ви е чудесно и да си изкарате незабравимо приятна почивка! Kiss
Честно казано, от една страна и аз съм доста любопитна какво би се получило сега между стари много, много успешни двойки като тези с Берен и Сонгюл, но все пак  предпочитам да го гледам с нови партньорки, има и други талантливи актриси, с които още  не е играл. Защото си мисля, че нещо толкова вълшебно не би могло да се повтори Thinking Да, знам, че ще са страхотни, още повече, че сега са къде по-опитни и добри актьори, но съм почти сигурна, че няма да я има тази  магия Thinking А с Неслихан наистина бих го гледала с удоволствие, за мен тя е от най-добрите млади актриси, а и ми е сладурка. Но, много се разбързахме, а то няма нищо все още , та нека се спрем Laughing

Хубав ден, сладурки! Hug

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 11:09 от queen_fenka

# 616
Хелоуу!! Hug

Орси Hug, радвам се, че си писала!! Flowers Hibiscus
Ире Kissing Heart, о супер, че си наминала, пожелавам ви хубаво време, шастлива почивка!!
май все пак сте избрали нашето Черноморие Wink
и аз не искам особено да се повтарят двойки/Фенче Hands V/ нито Хазал, нито Сонгюл или пък Фарах или Туба...само за Фе съм за!!!
а Неслихан , наскоро я преоткрих...много, много талантлива драматична актриса!!! Hands Plus1 ще ми е интересно да ги гледам заедно с Киво, но в подходящ проект, може филм.
Диве Hug днес ще си имаме футболни емоции!! Blush
Скрит текст:
охх съжалявам за случилото се, ама наистина с тия нови технологии затрудняват понякога живота на хората.....Sad
Фенче Kissing Heart
да стига....достатъчно дъвкахме темата преди да ни сюрпризират с Подводницата Wink
за МП-актьорите са супер, но много ми зацикли сюжета с тия убийства.
много готина, новата снимка с Елчин.
и аз се изкефих на наградата ни за рекламно лице!! Hands Ok Hand
.......................
ДК от вчера в Италия
започнали са добре!!

1,9 млн гледания, а го дават в 14.00 ч.
от пресата

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 12:26 от Airra

# 617
Айре Heart Eyes съгласна съм с теб за всичко споделено! Hands Plus1
Радвам се за ДК в Италия!
И новичка! Heart

# 618
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Ама днес к'во! Само обичайните заподозрени.
Нова снимка на Къванч.
Сигурно се чудите каква е колата.
Ами оранжева според мен.

Скрит текст:
Новина от последния момент ми размести поста.
Прострелян в главата е най - най- най- известният криминален репортер в центъра на града.
Сирени, хеликоптери ....

Ходих да бера кивчета, та да ги пусна да плуват >>>

Хайдии ~Forza Italia ~

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 22:03 от * Diva *

# 619
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Благодаря за всичко споделено. Интересно, че тази снимка е публикувана преди седмица, добре, че някак си стигна до нас.
Въобще не мога да разбера тези рейтинги. Как 1,8 милиона зрители имат дял 17,3%, а 1,6 има дял 17,7. Но както и да е. А при този час на излъчване според мен си е супер.
Видях, че рекламират сериала Любов 101 за 30 септември, те не го ли снимаха още миналата година. Много ги бавят май от Нетфликс, а бързо ги снимат.
Ире, приятно прекарване на теб. Орси, радвам се, че си н аз минала. Щом ни четеш, значи си в течение.
Айра, Фени, Дива 🤗
Лека 🤗🤗🤗

# 620
Диве Hug
Скрит текст:
ЙЕС!! каква поредна футболна драма Blush
Много се кефя за Италия!!!

и готин Киво Heart Eyes

лека. Nature Stars

# 621
Добро утро! Hug

Диве Kissing Heart Пепи Heart Eyes благодаря!
Снощи приключих с Атийе ...  този сериал ми харесва толкова много, че не успях да заспя, преди да го довърша. Но, си дадох сметка колко бързо свършват сериите и как ще опаткам за отрицателно време и Подводницата, а после ???  Worried Но, каквото - такова. Да го пускат по-бързо!

Е, как няма да го реставрират често Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав ден, дружки! Hug

# 622
Привет от най - после слънчевия Слънчев бряг. 🌞
Благодаря за поздравите, дружки.
Времето днес е добре, утре пак ще вали, но каквото дойде, няма какво да се прави.

Нови снимки напоследък не спират да валят, ей ни още една. 🥳
Ооо, значи само аз бих се радвала на Киво и Берен за пореден път.
Като се замисля, много интересно би било да видя Ханде Ерчел да си партнира с него.
Радвам се, че Фе се завръща на екран, но и аз няма да гледам този проект. Не съм на тази вълна, ама въобще.
Аз продължавам с моето сериалче, което в като мехлем за душата ми. 😂
Ще приключа Приятели, остана ми само един сезон.
Ще намеря време за Атийе.
Другият знаете кой е. Simple Smile)
А вие  какво гледате в момента?

ПоЗдрави! 🌞

# 623
Привет и хубава сряда!!

Фенче Kissing Heart
Оооо опаткала си Атие, аз не мога да гледам сериали толкова набързо.
та на теб разчитам, като излезе Подводницата с руски суб. изглеждаш го за една нощ и чакам мнението ти, дали е хубав.....Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи Hug
Любов 101, май имаха някакви проблеми в процеса на реализация.
за мен зависи и даден сериал на кои продуценти е и кои актьори/звезди играят в него.

от итал. дубльор на Джесур

тук може да чуете тая готина сцена с итал. дублаж
https://twitter.com/Vessy_nv/status/1412441141321076740

и като сме на на тая тема, едно ново колажче от Амели

Ании Kissing Heart, спешъл за теб!!

.....................
статия за новите НФ турски сериали....
https://filmloverss.com/hazirlik-asamasindaki-netflix-turkiye-yapimlari/

за нашия-нищо ново....
последното изречение:
Името на сериала, което все още не се знае-и за сега е История на подводницата. очаква се да се срещне с публиката през тази година.

Ирее Kissing Heart и ти си минала, докато се натуткам с моя пост Wink
да знаеш, че първата серия на новия сезон на Вратата много ми хареса, чакам превода на бг, събуди ми интереса как ще завърши историята, а и лятото предполага по-леки сериали, не любимите ми драми Grinning
гледам си и Перличка,  финалните серии на Малки престъпления, ще започна и Атие, превода на момичетата от темата на Берен е готов. Hands Clap
а ти нали обичаше исторически сериали, може да си промениш мнението за ФЕ....
пожелавам ти хубаво време и щастливи емоции.!! Kiss

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 13:06 от Airra

# 624
Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното!
Ире Heart Eyes, да се надяваме, че дъжда ще ви подмине и утре! Аз бих погледнала 1 серия с Баръш и Фахрие от любопитство да видя каква двойка ще са двамата. А и това момче след Гарванът взех да го харесвам как играе.
Вратата още не съм я гледала 2 сезон, но имам намерение след отзивите на Айрето. Да ти кажа, на моменти Ханде ми харесва как играе ролята си повече и от Керем, а постоянно чета колко слаба актриса била Thinking Не зная какво искат от нея, много добре си играе даже, в сравнение с други, които доста ми преиграват. С Киво обаче се съмнявам да играе някой ден, той снима по-различни сериали от нейните Thinking
Айре Heart Eyes благодаря за готиния откъс на италиански, никак не е звучат зле. А тези серии са ми любимите, как само Джеско вадеше Сюхан от обувките Smile Страхотни диалози написа Еджето Hands Plus1 Дано интересът се задържи, никак не е зле гледането особено в този час и сезон, добре, че в Италия има достатъчно домакини Smile Помните ли ANT1 Greece как отбелязаха премиерата на ДК ?  Kissing Heart

Е, как да няма друго заглавие сериалът ни, бяха споделили новото с онази дума, само дето го забравих Stuck Out Tongue Closed Eyes Нали не се съмняваш, че ще го изгледам веднагически сериала на Киво  Laughing А Атийе снощи като го започнах ... след всяка серия гледах часовника и си казвах -  още една серия само, после още една и те така си откарах до 2 ч. снощи! Не ме питай как станах сутринта в 5. 30 , за малко да заспя заедно с децата на обяд Smile
Дружки, в събота ще се видим с Пепи Heart Eyes най- после, надявам се и Орси Kissing Heart да е свободна. Ако някой друг иска да се присъедини към нас, ще е супер да се видим и да се наприказваме на воля Hands Plus1

# 625
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Много ми хареса този афиш на ДК >>>

И съм му намислила колаж, ама от другото лапи.
Скрит текст:
Снощи много неспокойно гледах мача, поради събитията.
То беше с прекъсвания, с местене на канали.
Доволна съм от Манчини, че изведе италианците на финал.
Но наистина ми е мъчно за другия топ разследващ журналист Петер еР де Врис.
Носител е дори на ЕММИ. Неговото предаване беше с изключително висок рейтинг.
Такива невероятни случаи е разгадал и е показал по телевизията.
Тук пише за някои от тях  >>>
   glasove    sega

На предстоящия мач нека победи по-добрият отбор!
На Атийе съм до 6-та серия с бг субт., но наведнъж го изкарах на руски.
А от Подводницата с Къванч очаквам нещо доста по-различно.

Лека вечер!!!

# 626
Диве, чух за журналиста и по новините, ужасно Expressionless
Фенче Kissing Heart
бях го забравила видеото от Гърция.
и аз мисля да погледна 1 серия на сериала с Баръш и Фе.
оххх луда, гледала до посреднощите, после първа смяна Grinning добре, че не си заспала
на някое детско креватче Joy
и на мен ми харесва Ханде- на много места повече от Керем Wink
Керем, честно казано ме дразни  в тая роля.....
а италианския дублаж хич не е лош, да!!
как се казваше подводницата, забравих я, а и не ми се търси:))

Nature Stars

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:37 от Airra

# 627
Добро утро, дружки!

И една прелест за разкош Heart

Диве Kissing Heart и аз от новините научих за този журналист, ужасно ...
Много хубави кивчета си изпекла отново, благодаря! Kiss

Айре Heart Eyes Ми луда съм си, на мен като ми хареса много нещо, дали ще е книга, филм  или сериал, докато не ги изгълтам не мирясвам О, ако бях си прилегнала на някое креватче, щях да изкарам 2 смяна в градината като нищо, за това побързах да се прибера, да не ме издава и мен колегата вечерта
Hands Plus1
Цитат
и на мен ми харесва Ханде- на много места повече от Керем Wink
За името на подводницата се надявам на Пепи Heart Eyes тя със сигурност го помни Hands Plus1
на какъв готин колаж попаднах само

Нищо ново няма около сериала ни ... кога ли най-после ще имаме някакви новини и за него ? Thinking
Дано поне видим това лято някакви подобни снимки от нашите сладури

Хубав ден!

# 628
Привеет!! Hug
Фенче Kissing Heart Grinning
Цитат
Нищо ново няма около сериала ни ... кога ли най-после ще имаме някакви новини и за него ? Thinking
е какви новини чакаш сега...ако ще го пускат в края на годината, първо НФ ще пусне видео с новите премиери за месеца и малко преди датата ще излезе фрагман.
Аз искам новини за филм и дали Къванч ще се връща в новия тв. сезон.
Предполагам, че ще си имаме и летни снимки. вече мерките в ТР са разхлабени, както видяхме хората се веселят без проблеми.
Чакаме и новата реклама.
тоя колаж го знам, готин е!! Wink

а като стана на въпрос за партньорки, много искам Киво да играе с тази талантлива прекрасница.

.......................
допълвам:
от сп. Елле/ elleturkiye
https://www.instagram.com/p/CREEg-wj8N_/
Цитат
Списание ELLE Turkie 💫
Преди 10 години той ни даде интервю, в което каза тази фраза: „Аз съм необичайно обикновен човек“ и го превърнахме в заглавие. Виждаме, че той не прави компромиси със себе си само защото е известен и много успешен, оставайки винаги същият Къванч. Той обаче направи още едно много интересно изявление в броя от юли 2011 г., което ще споделим с вас по-подробно в предстоящия специален ELLE Mavi 2021.

дали ще има нови снимки Thinking
преди няколко дена пуснаха  със Сера, корица
https://www.instagram.com/p/CQxefbgDbkT/

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 15:08 от Airra

# 629
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Снощи дузпата победи.
Ааааааааа, ама как така Нетфликс ще пусне само инфо
за новите премиери и после само фрагман за Подводницата.
Ами премиера, ами фотосесия, ами интервю с Къванч.
Пълна програма с червен килим, ако може.
Днес кивчета са с Кузей.

И за къде без >>>

Лека вечер!!!

Общи условия

Активация на акаунт