Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 541
  • 744
  •   2
Отговори
# 420
Този крем на Миша от Лили ли го купувате

# 421
Моят е от Нотино, там беше най-евтин малката опаковка.

# 422
И в ДМ и Лили ги има,без тестери.

# 423
ДПШ на Балеа колко пъти го ползвате в седмицата?
Бобчи, не колко пъти в седмицата, а в месеца. Wink Ето:
"Процедурата на дълбоко почистване със специален шампоан практически не се различава от традиционния шампоан. Разликата е в състава на почистващите средства. Първите съдържат повече абразивни вещества, поради което не се препоръчва да се използват по-често от 1 път на 14 дни. За хора с чувствителна кожа или суха и крехка коса, периодът между употребата на шампоана трябва да бъде най-малко един месец."
Пп ДПШ сваля и боята, затова е добре да се ползва преди боядисване, като от своя страна почистването на косата с такъв шампоан ще доведе до по добро проникване на пигмента на боята в косъма.

# 424
Този ли е дълбокопочистващият шампоан на Balea?
Скрит текст:

Също така търся препоръки за спирала, която да не се размазва върху долния клепач. Последно ползвах Maybelline Lash Sensational: https://makeup.bg/product/159015/ , Maybeline Snapscara: https://makeup.bg/product/416390/ ,  L'Oreal Paris False Lash Superstar Mascara: https://makeup.bg/product/206413/#/option/380243/ , но и при трите се получава размазване.

# 425
Този е .
Благодаря ,Джасте !Защо не са написали никъде отзад и те ..

# 426
2 пъти в месеца го ползвам ДПШ. Даже днес се измих с него, че този месец съвсем забравих за него. Много добър шампоан, преди това ползвах и професионалния на Label M, но Балейския е още по-добър за мен.

С Миша 23 при мен ситуацията е love/hate. В началото много го харесвах, но сега просто не мога да го търпя този ББ. Идва ми прекалено тъмен, много се омазнявам и в края на деня си чувствам кожата много мръсна. Ще взема и 21 да ги смесвам и ще слагам по-малко количество... Но поне съм спокойна, че не е комедогенен и се надявам, че хидратира.

# 427
ДПШ на Балеа колко пъти го ползвате в седмицата?

един път в месеца - обикновено преди боядисване
или когато искам косата ми да изглежда естествено хубава и нямам време да се занимавам с нея, за да я направя изкуствено да изглежда естествено хубава - дпш + силно хидратиращ б-м или маска

# 428
Аз да кажа, че почиствам лице (1-ва стъпка) с душ-олиото на Балеа за тяло , но се оказа, че то чудесно почиства бюти блендерите и гъбките за грим.Simple Smile
Още един глас за ДПШ на Балея, ползвам 1 път преди боя (на последното измиване)

# 429
Аз да кажа, че почиствам лице (1-ва стъпка) с душ-олиото на Балеа за тяло , но се оказа, че то чудесно почиства бюти блендерите и гъбките за грим.Simple Smile

ДХЗ, може ли снимка на въпросното?
Търся бюджетно, от физически магазин, за проба. За Нивея имаше лоши отзиви преди, че нищо не правело..

Моята коса е тънка, не е гъста, не я боядисвам. ДПШ на Балея се е случвало и на две поредни миенета да ползвам, не е имало проблем. Много ми харесва, след него косата ми винаги има много блясък.

# 430

ДХЗ, може ли снимка на въпросното?
Търся бюджетно, от физически магазин, за проба. За Нивея имаше лоши отзиви преди, че нищо не правело..

Моята коса е тънка, не е гъста, не я боядисвам. ДПШ на Балея се е случвало и на две поредни миенета да ползвам, не е имало проблем. Много ми харесва, след него косата ми винаги има много блясък.
Не я мъчи така косата, много й де.ДПШ се ползва често ако косата се третира с много продукти със силикони или стилизанти.Веднъж седмично да речем.Иначе веднъж на 14 дни или преди боя, както правя аз.
Ето го:

# 431
  • София
Сапунът за петна на ДМ почиства безупречно бютиблендера. Ползвам ФДТ-и със сериозно покритие, а гъбката ми в момента е черна, и дори на повърхността да изглежда чиста,  с друг сапун при изстискването излизат гадни остатъци от ФДТ. С този сапун всичко пада. Пера преди всяко ползване, без изключения.

# 432
ДПШ ми хареса много,аз слагам стилизанти всеки ден и заради тях го взех.

# 433
  • Седмото небе
Това душ-олио е супер! Най-често взимам него, ако не са на промоция Нивея или Дав. Че много бързо ми вървят на мен, за вас не знам. 10-15 къпания макс, без значение с гъба или без ги ползвам. Немско имам пак, от дрогерии Росман, също е хубаво. С всички опитвани до момента съм махала почти успешно грим от-до. Но Балеа ми е фаворит (а и първото опитано такова) и скоро ще го подновя.
Гъбки и четки за грим ми се чистят лесно със сапун на Алверде с лимонов аромат или някой Дав сапун.

# 434
Олиото за душ на Балеа, дааа!!! Откакто го имам, то е продукта за почистване към който най често посягам. Имам и други, но това е чудно. Пп И си напомням да го подновя, че върви към свършек. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт