Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Аз си взех също от Лидл бюти блендър, на миомаре нещата са качествени мисля. Обаче имам проблем с това, че не мога да измия остатъците от ББ крема по нея. Мия след всяко ползване гъбката, днес също се мъчих да мия със зехтин и сапун, но си стои оцветена, а мен това много ме дразни. Нормално ли е това или нещо блендера не е качествен? Ето снимка с петната след като цял ден се занимавах да я мия, суши се навън сега Nature Sunny
Скрит текст:

# 406
Ако искате да е чисто лицето за мен няма друг начин освен двойно почистване - с хидрофилно олио и после гел. Ако не го направя пъпките ми са гарантирани, след задължителен SPF и ФДТ с SPF просто няма друг начин за моята кожа ужасна... Поне вече на пазара бол олиа и почистващи гелове 🌹

# 407
Аз се убедих, че след SPF си трябва много старателно почистване. Аз първо минавам два пъти с мицеларна вода лицето, после в пяната за измиване на лицето добавям две капки масло от невен, масажирам и мисля, че дори и малко количество да е, все пак разтваря добре остатъците. Все още се страхувам да пробвам олиа, защото боря акне и почти всичко ми възпалява кожата.

# 408
Похвалете такива олиа, моля.

# 409
Честно да ви кажа еднакво добре ми действат и супер евтини - от много години ползвам едни на Saloos, които купувам от Нотино и примерно Take the day off на Clinique, дори на Нивеа са ок, има мисля три варианта, на Никс не е лошо, много ми харесват и корейските - ползвала съм на Ванила Ко... Общо взето не оставам без този продукт, защото нося редовно DW и Криолан🙃

# 410
Аз също минах на гъбките на Ебелин.
Преди 2-3 седмици си купих тяхна от ДМ за точно 5лв.
Досега ползвах само на Аура, която е към 8-9лв., но последния път останах разочарована от гъбката.
Иначе почти не откривам разлика между нея и тази на Ебелин - много добре се справят и двете. С гъбката на Аура нещата се случват по-бързо. Някак си блендва фдт с по-малко потупвания.
За сметка на това на Ебелин сякаш гълта по-малко продукт и се почиства напълно и то много лесно.  За сравнение, тази на Аура, колкото и с каквото ѝ да я пера - остават петна по нея.

На llums не ми харесва гъбката - идва ми малко твърда и гълтаща доста продукт. Най-отвратителната обаче е тази на Джъмбо. Камък и половина, който не върши никаква работа. Хвърлени пари на вятъра.

Сигурно е тъпо и нагло да давам съвет, касаещ финансите ви, но не се стискайте и не правете компромис за 2-3лв. разлика. Гъбката я ползвате 2-3 месеца, важно е да се справя с предназначението си и да сте доволни. Отделно от това гъбките на Ебелин и Аура не гълтат много продукт, което означава, че пестите и ФДТ. Каква файда от гъбка за левче, като ФДТ ще ви свърши два пъти по-бързо и трябва да дадете пари за нов, защото гъбката ви го е погълнала? Или пък ако не ви блендва фдт добре и отиде в шкафа или коша.

# 411
За мицелатна вода залагам или на Гарниер розовата капачка, или Нивеа - черната. Приятелка ми похвали и Биотен, но не съм пробвала.

Препоръчайте ми, моля, маска за коса, от която да ухае приятно косата и след баня.  Не държа да е за специален тип коса, просто подхранваща маска /за протокола - нормална коса, боядисана, с кичури, но не е нито мазна, нито суха/. Всеки път влизам в дрогерия и обикалям като луда и не мога да се спра на нищо.
И още, на Линеа Био ли бяха хубави лосионите за тяло, с по-дълготаен аромат? Мисля, че от тази тема съм го запомнила, но не съм сигурна, че точно за тези се говореше. В Лили/ДМ има ли ги?

# 412
Не е маска, но е доста ароматизирана - термозащитата на Treseme с биотин. Слагам преди сешоар, после цялата стая ухае.

# 413
A какво мислите за силиконовите апликатори за ФДТ, ако трябва да го сравняваме с гъбките. На мен силикона ми изглежда по-хигиеничен и лесен за миене, но дали хубаво ще бледндне ББ крема или е същото, както с пръсти?

# 414
  • Пловдив
Фондьотен нанасям с четка и ми е супер удобно. Почиствам я с обезмаслител и течен сапун.

# 415
Аз се мъчех известно време да се спогодя с олиа и балмове за сваляне на грим, но на моята акнеична кожа просто не работят. Това, което ми сваля грима без остатък и не ми изсушава кожата са мицеларната вода на Гарниер розовата и мицеларният им гел пак розовият. Няма дразнене на очите, всякаква спирала изчезва и двата продукта са около 10лв на промоция… на няколко дни измивам лицето с четка Форео за ексфолиране и съм много доволна.

# 416
Единствените два продукта , които не ми дразнят кожата  засега са гела за измиване с краставица и пъпеш на Билка / него пък ползвам от 10 години и реша ли да сменя пак се връщам на него / и почистващото мляко на Биотен с натурален шафран и пробиотици .

# 417
И аз съм доволна от измивния гел на Билка. Преди него свалям грима с олиото на Нивеа.

# 418

Тази ли е, предполагам няма друга розова? Да ходя утре да търся.

Да използвам поста да похваля крема на Миша 23 (ББ ли беше...).
Идва ми малко тъмен, но май се адаптира и се получава.
Хич не съм по тези мазила/маски, но май е добър, нямам четка, с ръце нанасям. По-нататък освен да взема и 21 номер и да смесвам.
Обаче пипнеш ли се и пада, ако искам да издържа трябва да внимавам. Трябва да му тествам слънцезащитата дали е достатъчна, освен като покривност.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 23:40 от Miss M

# 419
ДПШ на Балеа колко пъти го ползвате в седмицата?

Общи условия

Активация на акаунт