Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Оставя ли петна по дрехите,и аз го загледах.
Инста матиращия праймър на Ревюел матира доста добре,не е баш инста,но е добър

# 391
не съм забелязала да оставя, но не съм го ползвала със светли дрехи, сега като се замисля...

# 392
  • София
Реших, че искам да използвам гъба за нанасяне на грим и отскочих до ДМ  обаче 8-9 лв не ми се дават. Някой има ли идея от къде мога да взема по-евтина? Джъмбо ми е далеч и не ми е оферта.

# 393
Тези са хубави. Това си е тяхната марка.

# 394
  • София
Ми поне в България в ДМ не струват толкова Grinning Понеже гледам логото на ДМ. В магазини за левче се чудя предлагат ли подобни неща...

# 395
Около 5 лева са при нас, съмнявам се да са ги увеличили. Иначе съм виждала в китайските магазини такива гъбки.

# 396
Реших, че искам да използвам гъба за нанасяне на грим и отскочих до ДМ  обаче 8-9 лв не ми се дават. Някой има ли идея от къде мога да взема по-евтина? Джъмбо ми е далеч и не ми е оферта.

Същата верига магазини, която споменах няколко коментара по-рано, имат блендери. Скоро си взех на Дъглас за 3 лв, не знам дали още е на промоция. Имаха и други на марката за около 5 лв.

# 397
Ама от гъба до гъба рaзлика бол, та тази на Ебелин е мн.добра.Купих я след многобройни прочетени отзиви.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:20 от ДХ3

# 398
  • София
Щом казвате. Аз не виждам какво толкова различно има в тия гъби, но благодаря за препоръката. Ще я търся.

# 399
Щом казвате. Аз не виждам какво толкова различно има в тия гъби, но благодаря за препоръката. Ще я търся.

В Пепко мисля че има.

# 400
Аз си купих една намалена от Лидл - https://youtu.be/Qxn6c4akp2U?t=255 ей такава .
Не можах да намеря снимка

# 401
Имам от Джъмбо, твърда, неудобна, не разнася добре продукта.Но пък малките триъгълни гъбки са мн.добри.Същите на Llums от Лили дрогерия да хубави, но много меки и лесно се късат, а и са по-скъпи от тези в Джъмбо. Така че може да се окаже, че ще дадете повече от тези 5-6 лв. за Ебелин, ако купуте гъба, която не работи и се наложи да купите няколко.Последната е мека, пластична, плътна и наслоява и нанася добре продукт, пере се лесно и е издържлива.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 18:46 от ДХ3

# 402
На ебелин е супер гъбката .

# 403
Знам, че е обсъждано, чела съм, но тогава не ползвах почистващо средство за лице. Скоро си купих фон дьо тен и не пада само с измиващ гел.
Та може ли пак да препоръчате нещо като мицеларна вода, но да не оставя лепкаво усещане и да трябва да се изплаква?
Иначе за очите ползвам масло от жожоба и розова вода, но не искам по цялото лице.

# 404
  • София
Знам, че е обсъждано, чела съм, но тогава не ползвах почистващо средство за лице. Скоро си купих фон дьо тен и не пада само с измиващ гел.
Та може ли пак да препоръчате нещо като мицеларна вода, но да не оставя лепкаво усещане и да трябва да се изплаква?
Иначе за очите ползвам масло от жожоба и розова вода, но не искам по цялото лице.
Аз не ползвам много грим и не разбирам, но скоро гледах да хвалят нещо като крем на Руми за премахването му. Може да влезнете в нейният сайт и са потърсите.

Общи условия

Активация на акаунт