Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 455
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland
При мен Приорин не помогна, сега се мацотя с рициново масло и репейно също. Не съм боледувала от к-вируса, поне съм нямала никакви симптоми. От две години даже и хрема не съм имала.
От България ще поръчам ампулите на Алфапарф, поне знам че при мен действат

# 511
Инфинити7, вероятно са тези:

И двата са с чесън, но този с помпичката е с черен чесън.
Скрит текст:
ШАМПОАН БИОБЛАС С ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ ЧЕСЪН ПРОТИВ КОСОПАД И ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА - ТУРСКИ ПРОДУКТ.
Mарка BIOBLAS е номер 1 в Турция за третиране на проблемни и болни коси.Шампоана е специално за лечение за капещи,изтощени,проблемни и други болни коси при жени и мъже Подсилва растежа, стопира косопада, повишава регенерирането на нови космени фоликули, премахва вредните токсини от кожата на главата, подобрява структурата на косъма и укрепва корените на косата! Алицинът в чесъна помага за увеличаване на кръвообращението в кожата на главата, което от своя страна заздравява корена и цялостната структура на косъма. Този химичен елемент изпълнява и значима роля в стимулирането растежа на косата. Чесънът също има антибактериални и противогъбични свойства, които помагат при лечение на пърхот и сърбеж по скалпа. Сярата пък, присъстваща в състава на чесъна, също е верен помощник в борбата срещу пърхота и предотвратява риска от неговата повторна поява.Kрай на косопада с BIOBLAS !!!!

# 512

Аз мисля, че маските с репей масло , рициновото масло, чесън, зехтин, жълтък и т.н.ще дадат по-бърз резултат от шампоан.

# 513
Маска само с чесън ме е спасявала .Натривах в корените разрязана на две скилидка и седях около два часа.

# 514
  • София
А миризмата после как се маха?

# 515
Не мирише ,единствено ако се намокриш почва леко да мирише .Честно казано такива кичури ми капеха,че между миризмата и косата избрах косата.При мен се получи от една диета този зверски косопад,но с чесъна почнаха да ми излизат нови косми.Правих тази маска едно цяло лято .

# 516
Да, натриване с чесън - моя позната така преодоля следродилен косопад, иска се упорство, няма да коментирам за миризмата, с въображение и находчивост ще се измисли неутрализация, клин клин избива, може с нафта или с лук да се намаже - ШЕГУВАМ се.
Та така - чесън и репейно масло от магазин Берьозка примерно.Има и в сайта Мейкъп.

Витамини комплекс Мерц от аптека - за коса, нокти, кожа - три опаковки - за три месеца, за да има видим ефект.
Аз също съм с поражения след Ковид, прекаран май месец, пия тези , вече втори опаковки ще отварям:

# 517
  • София
Не мирише ,единствено ако се намокриш почва леко да мирише .Честно казано такива кичури ми капеха,че между миризмата и косата избрах косата.При мен се получи от една диета този зверски косопад,но с чесъна почнаха да ми излизат нови косми.Правих тази маска едно цяло лято .

И аз се бях докарала така само, че докато разбера от какво е и се усетя, започнах да се храня и явно понабавих дефицитите.

# 518
Аз харесвам този крем. Купен случайно заради цената от 4 лева макс. Кожата ми не се омазнява допълнително от него, въпреки жегите и маската за лице. С повечето кремове имам завишено омазняване в сравнение ако нямам крем, през втората половина от деня. Не ми лепне и като си го сложа най-вече нямам усещането за нещо върху кожата, спиращо я да диша и това запарване и изпотяване на продукта. Явно за мен хубавите покупки са тези, които не търся и не планирам Simple Smile

Има лъжичка за гребане, но аз не я ползвам.

# 519
  • Перник
След толкова хвалби на продукти от ДМ, май ще спра да подминавам магазина Simple Smile
Тъкмо тия дни трябва да си купя боя за коса. Надявам се, че продават безамонячната на Сайъс Simple Smile
За къдрици ползвам един флуид на Виктория, но бих пробвала и дафинов лист. Благодаря, че споделихте!

# 520
Аз ползвам този в момента, и съм много доволна. Преди това бях с този за руса коса, и също ми харесваше. С пръсти не пипам въобще, напръсквам, оставям да подейства малко и разресвам. Не оставя никакви следи по косата.
Скрит текст:
Този имам и аз в момента, 1-2 пъти съм го пробвала него де, но върши прилична работа. Точно с пръсти втривам, това с разресването ако не е права косата... успех. Има да се дърпам и скубя докато го изчеткам, то по-бързо ще стане да я измия и изсуша, тя моята перушина е тънка и става бързо. Сухият шампоан ми е за когато изобщо нямам време за нищо.
Този с тъмночервената капачка, незнамсиколко в едно се водеше там, дава повече обем, но е по-парфюмиран и това ме дразнеше, защото миризмата му е и доста трайна а на мен ми идва сладникава. С него са ме питали на работа с какъв парфюм съм, толкова силно мирише.

# 521
  • София
Един съвет за тези  които мислят да пробват отвара от дафинов лист....Той е много богат на танин и може да се получи оцветяване на косата при блондинките Hands V

# 522
  • Deutschland
Иначе за косопад и това ми помага, но прави косата като разплетена дамаджана. Имам останали две ампули от преди две години, тамън ги открих в шкафчето с резерви и после ще сложа една

# 523
  • София
Мен са ме спасявали ампулите на Vichy едно време, но в началото косопада се засилва още повече и постепенно намаля. Другото е, че са цифра.

# 524
Аз ползвам този в момента, и съм много доволна. Преди това бях с този за руса коса, и също ми харесваше. С пръсти не пипам въобще, напръсквам, оставям да подейства малко и разресвам. Не оставя никакви следи по косата.
Скрит текст:
Този имам и аз в момента, 1-2 пъти съм го пробвала него де, но върши прилична работа. Точно с пръсти втривам, това с разресването ако не е права косата... успех. Има да се дърпам и скубя докато го изчеткам, то по-бързо ще стане да я измия и изсуша, тя моята перушина е тънка и става бързо. Сухият шампоан ми е за когато изобщо нямам време за нищо.
Този с тъмночервената капачка, незнамсиколко в едно се водеше там, дава повече обем, но е по-парфюмиран и това ме дразнеше, защото миризмата му е и доста трайна а на мен ми идва сладникава. С него са ме питали на работа с какъв парфюм съм, толкова силно мирише.
С дълга почти права коса съм, може да се каже гъста. Само в корените пръскам, и нямам проблем с разресването. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт