Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 69 431
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
От години ежедневно почиствам лицето с ел.четка, определено доста по-добре почиства кожата и наслояванията на продукти върху нея.

# 586
Витаминче, аз пък изобщо не съм ползвала това олио/душ олио на Микса.
Ползвам хидрофилните душ масла на Дав, Нивея, Балеа и две на Биеленда, те са конкретно за лице. Всички обаче се активират с вода и да, изплаквам ги.
Сухото маслено почистване става пък с базови масла, те разтварят грима на сухо, после обирам с мицеларна вода и после мия лицето с пяна или гел.

# 587
  • София
Джаста, хидрофилното на Балеа как се справя с водоустойчив грим, имаш ли впечатления?

# 588
Milenaka, за жалост не, защото не ползвам водоустойчив грим. Но като цяло е доста добро хидрофилно масло, с най висок процент чисти масла, около 70%, за сравнение на Дав и Нивея са около 55%. Ако ти се прежалват 4лв., може да го пробваш с чиста съвест. Ако не почиства водоустойчив грим, можеш да си го ползваш като душ олио, каквото всъщност му е същинското предназначение. Grinning

# 589
Всичките тези неща дето изброихте последните 10 поста, ми ги замества бебешкото олио на хип. После минавам с гел лицето, да махне омазняването и съм готова. Имам 1 шише на балеа душ олиото, за което писах, че мирише на евтин домашен сапун от 90-те години, имам едно шише някакво измислено олио на дав, където е минало покрай олио, имам половин шише на микса олио за под душа, което за мен вече е качествен продукт, но за съжаление не се предлага повече, отделно имам и други масла, които ползвам за лице за първо почистване и някак искам да разкарам повече и да си ползвам само бебешкото олио на хип. Но ми се свиди да хвърлям.. Толкова пари на вятъра..

# 590
  • София
Джаста, мерси, ще го пробвам Simple Smile
Планински кристал, на Хип пак е хидрофилно и става за грим, така ли?

# 591
на балея има едно олио, което за душ (т. е. за цяло тяло и което се препоръчва тук и за лице, но аз не съм пробвала по този начин) и едно хидрофилно, което е специално за лице - от второто съм доволна, но не съм го ползвала за водоустойчив грим

# 592
Кристал, на вкус и цвет, нали знаеш.
И душ олиото на Дав изобщо не е измислено.
Бубе, да, аз харесвам това на Балеа дето е за тяло и ползвам и за лице. Мисля да пробвам и другото, но засега имам достатъчно такива продукти, та, ако не го спрат докато се наканя, може и да стигна до него.

# 593
  • София
Явно ще се заредя с няколко вида за проба Smiley

# 594
Много благодаря за отговорите, момичета!
Аз стоях 5 минути в ДМ с по едно олио във всяка ръка - Балеа vs. Микса. Накрая реших, че Микса е "повече марка" и купих него Joy
Сега се чудя как да го позлвам, и в какъв ред. Имам мицеларна вода, него, и други измивни гелчета.

Milenaka, за жалост не, защото не ползвам водоустойчив грим. Но като цяло е доста добро хидрофилно масло, с най висок процент чисти масла, около 70%, за сравнение на Дав и Нивея са около 55%. Ако ти се прежалват 4лв., може да го пробваш с чиста съвест. Ако не почиства водоустойчив грим, можеш да си го ползваш като душ олио, каквото всъщност му е същинското предназначение. Grinning

# 595
  • Седмото небе
Като си го взела вече пробвай го. Може пък да ти допадне. Ако не за лице, то за тяло все ще го изхабиш. Аз лично ако ползвам изобщо мицеларна вода с нея чистя само очите внимателно, после с олио и Титанията минавам лицето и до обирам всичко с измиващ гел/пяна/него пак разнасям със същия уред. Ако нямам грим на очите пропускам мицеларната вода и сутрин, и вечер правя двойно почистване. Във времето наистина дава добър резултат.

# 596
  • София
Аз ползвам първо олио, после измивен гел, миц. вода не я харесвам и не ползвам.

# 597
  • София
От години ежедневно почиствам лицето с ел.четка, определено доста по-добре почиства кожата и наслояванията на продукти върху нея.
Значи трябва постоянство.... Преди време си взех някакъв китайски уред, и изо що за нищо не ставаше, бръмчиииии и не ми хареса
Сега се оглеждам за някой по хубав от тези от предишните постове

# 598
Взех си плодовия пилинг на Конопка. Пише, че се нанася на влажна кожа с кръгови движения и се измива. Интересува ме може ли да се остави няколко минути да действа?

Като се е отворила тема за измивни олиа, аз се каня да си купя на Uriage Hyseac измивното олио. Не е от най-евтините, но кожата ми е проблемна и много искам да е идеално почистена от слънцезащитата и замърсявания.

# 599
  • София
Олиото на Балеа редовно го купувам мисля, че толкова любим продукт не съм имала. Онзи ден като отидох имаше само 2 опаковки и аз взех едната. Все се каня да се запася и все не го правя.

Общи условия

Активация на акаунт