Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ясно, значи да не се надявам че останалите са по-добре. Ще го мисля като ми потрябва нов флакон дали пак техен да купя или да търся друг вариант, благодаря за информацията.
Ползвам розовия.Мирише силно в началото, но после
спирам да го усещам.Не ми е неприятно.
Благодаря, розов ще е следващият тогава. Този за обем съм си взела и към ефекта му нямам забележки, спасява ме няколко пъти когато бързам сутрин. Обаче са го парфюмирали като за цяла кофа, не като за такъв малък флакон Grinning
Първо мислех че си въобразявам и само мен ме дразни, случва ми се и ако съм сменила дезодоранта да си го усещам цял ден, което едва ли и другите усещат. Обаче колежките се изредиха да душат наоколо и да питат кой е с нов парфюм... а пък миризмата е супер сладникава, изобщо не каквото бих си сложила доброволно.
Ако само отначало мирише, ме устройва напълно.
Скрит текст:
Усещам как ще ровя да търся този пост когато привърша наличния, не ми е редовно ползван продукт и кой знае кога ще е това.

# 91
Купих тези ленти с надежда да си изчистя краката над коляното, но останах разочарована. Въобще не захващат хубаво космите. Нищо не направих.

Моля препоръчайте ми добри ленти или други продукти с ,които по-безболезнено да чистя краката. С епилатор умирам от болка , а с бръснача се обривам...

# 92
  • Пловдив
Ароматизиран е шампоана, на мен не ми пречи, но усещам аромата. Наистина ако не ви понасят миризми ще е сложно, не знам другите варианти дали миришат по-умерено, но пък към действие си е супер!

# 93

Хвалила съм вече деепилиращите ленти за лице на тази марка, но бях много доволна и от лентите им за тяло/крака. Мен лично много хубаво ме изскубаха. От Метро ги взех, не знам обаче в коя друга по-масова верига могат да се намерят.

# 94
на марката Lycia -светло лилавите за чувствителна кожа са най-добрите, които съм ползвала

# 95
Изчетох всичко и се записвам в темата 😁
И аз съм доволна от лентите на Lycia

# 96
Имала съм няколко вида сухи шампоани на дм. Миришат си доста силно и още как. А сухия за тъмна коса, кафявия, направо ме задушава, не мога да дишам от него. Не се трае. Обмислям друг вид да купя.
И аз се задушавам от него, писала съм го преди. Даже го изхвърлих.
При мен не самата миризма, колкото, че частиците, които са в него много летят и направо ми дразнят на гърлото и ми предизвикват кашлица.

# 97
И аз се задушавам от него, писала съм го преди. Даже го изхвърлих.
При мен не самата миризма, колкото, че частиците, които са в него много летят и направо ми дразнят на гърлото и ми предизвикват кашлица.
Точно! Сега кой ползваш? Косата ти каква е?

# 98
Сега кой ползваш? Косата ти каква е?
Мм, ползвам на Лореал. Който хвана - него. Разликата им е само в аромата, струва ми се.

Също ползвам и кафявия на Батисте.

След този несполучлив опит с Балеа, не съм купувала друг техен сух шампоан.
Харесвам Клоран, но не ми се плаща цената.
Шаума е приемлива.
Дав не прави нищо при мен, също и Сайъс.
Батисте и Лореал ми харесват.

Косата ми...с водата у нас е ужасна. Омазнява се след 1 ден, тънка, рядка.
Обаче с водата в Стара Загора направооо сякаш ми смениха косата - обемна, 3 дни държа без да се омазни, направо разкош Heart Eyes

Може би пъскам много сух шампоан, не знам.  Но абсолютно всички на мен ми спластяват косата, седи като мръсна (но без да е мазна!), обем не виждам, и след сух шампоан мога единствено да я вържа. Иначе не изглежда добре, отгоре се слепва и сплесква..

# 99
Всичко на Биофреш харесвам:
https://biofresh.bg/

# 100
  • София

Продуктите им са многио хубави, но аз не мога да понасям миризмата на розова вода  и масло.

# 101

Tozi e , но го няма в Лили.
Ще проверя в Елитис.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 14:00 от bubanka

# 102
...
Tozi e , но го няма в Лили.
Ще проверя в Елитис.
На сайта на Лили е наличен: https://shop.lillydrogerie.bg/roza-impeks-podmladjavasch-krem-za … -koze-mljako-45ml , също съм го виждала и в магазина им в Студентски град.

# 103
От доста време ми излизат реклами за това
Та се чудя някоя от вас дали е пробвала продукта?

# 104
Аз съм доволна от водата на ina essentials.

Общи условия

Активация на акаунт