Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Потвърждавам! Това е една от най добрите и наистина почистващи мицеларни води.

# 136
  • Някъде по Дунава
Освен тази черна мицеларна вода, ползвам и друга на Нивея. При мен чисти добре, но аз не ползвам много грим-пудра, спирала, червило.

# 137
Аз когато ползвах мицеларни води, бях доволна от една на биотен с черен въглен. Голяма опакова. 2 съм изхарчила от нея. И тази нивея съм ползвала черната, но биотен с въглена, най-си ми хареса. Сега имам 2 мицеларни води на биотен от по 50 мл, едната свършва, другата съм изразходила 1 пръст и пак ги влача с месеци, просто защото вече не използвам.

# 138
  • Седмото небе

Подарък са ми, харесвам си ги и ще си ги ползвам с удоволствие. Серума за очи (в комбинация с крем на Регал) наистина осезаемо ми дава комфорт и леко изглажда линийки от сухота. Олиото засега съм изпробвала само с хидратанта на Лореал с алое и си паснаха добре.

# 139
  • русе

Този измивен гел ми харесва,защото не люти на очите и кожата ми се чувства добре

# 140
  • Марс
1 глас за тези (с чувствителна кожа съм)
интимен гел(редичък е):

тази пяна за лице:

# 141
Момичета, пилимгитя за тяло на Органик шоп добри ли са? Кой ще ми препоръчате?

# 142
Опаковката на пяната за лице не е ли различна в момента . Поне моята е без картинка .
На мен ми опъва кожата на лицето и така си стои . А уж е за суха кожа .
Купих я за да заменя гела с пъпеш и краставица на Билка / от който съм много доволна от години /, след две измивания веднага си купих любимия гел .

# 143
И на мен започна да ми опъва тази пяна на ДМ. Даже мислех да питам от какво друго сте доволни. Може и да не е на ДМ. Имам сужа кожа най-вече на бузите, а в Т зоната нормална. Май това се води смесена.

# 144
  • Марс
При мен пяната е ОК, но кожата ми е на места мазна, на места нормална, от измивния гел на Билка ме сърби лицето, нещо не се спогодих с него(ставам на червени петна). Ползвах на Виктория един измивен гел с охлюв, не ми дразнеше, но по-скоро ми мазнееше на моята кожа. Иначе съм в търсене на бюджетен гел за лице, който няма да ми дразни - пяните не са ми любими като консистенция.

# 145
Пробвали ли сте синята (хидратиращата) серия на ДМ? Аз съм доволна и от пяната и от гела. Гелът малко трудно се пени и ме дразнеше, но му свикнах.

# 146
Аз съм доволна от тази пяна, кожата ми на места е нормална, на места мазна.

# 147
Пробвали ли сте синята (хидратиращата) серия на ДМ? Аз съм доволна и от пяната и от гела. Гелът малко трудно се пени и ме дразнеше, но му свикнах.
Ако визираш тази с алое аз съм пробвала гела и ме изсушаваше много. Бях го взела като мини за едно пътуване и не повторих после с голяма опаковка.

# 148
Доволна съм от този

# 149
Момичета, пилимгитя за тяло на Органик шоп добри ли са? Кой ще ми препоръчате?
Аз ги харесвам, ползвам този с манго. Частичките са по-едри, което за мен е плюс, мирише много приятно и върши добра работа.

Общи условия

Активация на акаунт