Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Пазарувам най-често от ДМ и почистващите гелове, от които съм доволна са синята пяна на Балея ( розовите изобщо не ми харесаха), гел 3 в 1 на Микса и двата вида на Регал. В момента ползвам този:

Много съм доволна от него. Купих го от магазин за паралелен внос, но съм го виждала в Елитис, в аптеки и сайтове в ДМ май още го няма.

# 151

Този измивен гел ми харесва,защото не люти на очите и кожата ми се чувства добре
Точно днес го търсих. Къде го има? В Лили? Ако да, къде седи? Не го намерих там нещо..

# 152
  • Седмото небе
Лилавия хиалуронов гел видях съвсем скоро в Лили. Заредили са и мицеларната вода от серията.
Синия гел на Микса има със сигурност в ДМ и по-заредените аптеки с козметика, предполагам и в доста козметични магазини се намира.
В момента ползвам тези:

И съм доволна. Вечер ползвам за двойно почистване розовите крем и пяна, в комбинация свалят грим и слънцезащита безупречно. Сутрин зелената пяна много ме тонизира с аромата си и това, че прави кожата ми мека и свежа.

# 153
А някой дали има впечатления от гела за измиване на лице Здраве Акне Стоп?

# 154
Лишават мицеларна вода с хиалурон на Лореал я свърших миналия месец, не ми хареса, не почиства добре.
На Акне стоп съм пробвала само 2 неща: локалния гел, който държа винаги наличен от доста време. Мицеларната вода беше ужасна, пареше ми на лицето,лютеше на очите и много се зачервявах от нея. Според мен е доста агресивна и ефект върху пъпките не видях.

# 155
  • русе
В ivis сега е намален гела на mixa, иначе и от lili съм го купувала

# 156
А някой дали има впечатления от гела за измиване на лице Здраве Акне Стоп?
Аз го използвам от месец и нещо. Измива добре, пени се нормално. Върху пъпчиците ефект не виждам. Чувствам си кожата след него леко суха и винаги нанасям крем, но по принцип моята кожа е смесена и след всеки измиващ гел я чувствам суха.

# 157
  • София, България
Здравейте, моля да ми препоръчате крем за лице. Кожата ми е смесена към мазна, искам хидратиращ крем, за вечер, защото като си измия лицето, продуктите, които ползвам помагат за пъпки и петна, но ми се опъва лицето. До сега ползвах Балеа мед кремчето за лице, но имам чувството, че от него ми излизат пъпки, запушва ми порите. Нещо антибактериално и хидратиращо дали сте ползвали?

# 158
От бюджетните гелове за лице съм доволна от този с витамин Ц на Балеа, даже съм се заредила с две опаковки, че ту го има, ту го няма. Моята кожа е суха и дори лющеща се на места.

Някой в първите страници спомена за пърхут. Бях с ужасно обострен себореен дерматит, изписаха ми Kelual DS на Ducray и още на второто измиване имаше огромна разлика, а направо вече ревях от вида, в който бях, дори лицето ми беше засегнато. Не е дрогериен продукт, но някой може да има същия проблем.

# 159
Здравейте, моля да ми препоръчате крем за лице. Кожата ми е смесена към мазна, искам хидратиращ крем, за вечер, защото като си измия лицето, продуктите, които ползвам помагат за пъпки и петна, но ми се опъва лицето. До сега ползвах Балеа мед кремчето за лице, но имам чувството, че от него ми излизат пъпки, запушва ми порите. Нещо антибактериално и хидратиращо дали сте ползвали?
Аз използвам тези двата. Хидратират чудесно, правят кожата мека и не запушват порите. Попиват бързо в кожата.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 160

Взех този сух шампоан за проба, че от Балеа 6в1 започна да ми изглежда все едно имам пърхот, което не ми е окей. Надявам се да го няма това побеляване на косата с този.

# 161
Аз предлагам Билка Мавруд или с бяло грозде. Хубави, бюджетни, бързо попиват, много добра хидратация. Аз съм възхитена от този с мавруд, ползвам го от около месец за нощна грижа и съм много доволна. Аз съм на  32 г., с нормална кожа, с петънца от пъпки, които съм чоплила.

# 162
Аз предлагам био гел на Гарниер с лимонова трева.

Има и овлажнител също в тази серия.

# 163

Взех този сух шампоан за проба, че от Балеа 6в1 започна да ми изглежда все едно имам пърхот, което не ми е окей. Надявам се да го няма това побеляване на косата с този.
За всички сухи шампоани важи: да се нанансят на абсолютно суха коса(пръскала съм на леко овлажнена,залепва се с косъма и стои като пътхут), да се  разбивт хубаво преди употреба и да се пръска от разстояние.После се изчаква няколко минити и се разресва с гребен добре към дължините.Аз даже излизам на терасата , навеждам се надолу с главата и с пръсти разрошвам косата, за да падне излишното.
Така нямам никога следи в косата, а моята е тъмна.

# 164
  • Варна
Да,за отстраняването на талка+себум е изключително,даже основано при използването на сух шампоан.
Многократно съм срещала мнения,че някой СШ оставял следи Rolling Eyes Гледала съм толкова много пъти в ЮТуб ,разни влогъри и т.н...Пръска,леко разбълниква косата и толкоз Flushed Егаси..не е ли близко до акъла,че трябва да се махне някак.

Общи условия

Активация на акаунт