Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 758
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
От кои пълнители с кола маска сте доволни / за тези от ДМ/ ?
Най- вече за лице ме интересува.
Благодаря

# 166
Здравейте,омръзна ми да си скубя мустака.Бях пробвала един крем депилиращ за деликатни зони на Елеа,но нещо не ми понесе.С лентичките не е вариант,защото ми излизат херпеси след това.Единствения вариант за сега е пинсетата.Ако имате идеи моля споделете.

# 167
С лентичките не е вариант,защото ми излизат херпеси след това.Единствения вариант за сега е пинсетата.Ако имате идеи моля споделете.
Херпеси, или ситни болезнени пъпчици? Ако са пъпчици, след скубане, мястото се маже с готварско олио за 20-тина минути и не излизат пъпчици. Аз ползвах на Дева лентичките преди. Сега с такова
https://drebolii.com/image/cache/catalog/produkti/zdrave-i-kraso … led-4-800x800.jpg

# 168
Здравейте,омръзна ми да си скубя мустака.Бях пробвала един крем депилиращ за деликатни зони на Елеа,но нещо не ми понесе.С лентичките не е вариант,защото ми излизат херпеси след това.Единствения вариант за сега е пинсетата.Ако имате идеи моля споделете.
Аз действам с пинсета. Понякога епилатор, ако установя, че има много за скубане. Лентичките не скубят, кремовете не се справят въобще с разграждането. Опитвам и с фотоепилатора, но не се побира там. Та - пинсета, виж най-стандартните на Титаниа, върховете им не драскат кожата като пинсетите от левката.

Това на какви пари го взимаш, аз купувам от ДМ 3 бр за 4 лв и ми се вижда скъпо? Възстановявам си изскубаните вежди и с тези бръсначи ги оформям в момента.

# 169
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
С олио/масло се маже, за да се премахнат остатъците от колата от лентичките.
За антибактериално действие слагам пудра Банеоцин или ползвам бебешкия крем Бочко.
Най-ефикасно - фотоепилация, аз действам с обикновената приставка, макар да иска повече наместване.

# 170
Аз действам с пинсета. Понякога епилатор, ако установя, че има много за скубане. Лентичките не скубят, кремовете не се справят въобще с разграждането. Опитвам и с фотоепилатора, но не се побира там. Та - пинсета, виж най-стандартните на Титаниа, върховете им не драскат кожата като пинсетите от левката.

Това на какви пари го взимаш, аз купувам от ДМ 3 бр за 4 лв и ми се вижда скъпо? Възстановявам си изскубаните вежди и с тези бръсначи ги оформям в момента.
Имам ги тези от ДМ, но ми драскат, стържат, не са ми достатъчно остри и не ми харесват изобщо. Купувам си от китайците, пак са три, около 2 - 2.50 май бяха и режат много по-добре.

# 171
Ползвах дълго време лентичките на Дева и бях доволна. В последно време обаче започнаха да ми излизат пъпки и обриви след депилация. Взех си някакви на Виктория с диня и направо се родих. Нито боли колкото с тези на Дева, почистват по-добре, захващат всичко от първия път, по кожата не остава лепкав филм и нямам никакви кожни проблеми. Много са нежни, ако трябва да ги сравня с тези на Дева.

# 172
На мен не всички лентички ми понасяха, някои буквално ми сваляха кожата и ми оставяха сълзящи ранички. Най-добре ми понасяха лентичките на Виктория с алое вера - вземах ги от ДМ, в една розова опаковка, иначе сместа по лентичките е зелена.
Сега махам с лазерна епилация и за 3-4 процедури почти изчезна. Останаха тук-там някои по-упорити косъмчета, но трябва да се вгледам внимателно, за да ги забележа.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 20:33 от Дидичка

# 173
На мен не всички лентички ми понасяха, някои буквално ми сваляха кожата и ми оставяха сълзящи ранички. Най-добре ми понасяха лентичките на Виктория с алое вера - вземах ги от ДМ, в една розова опаковка, иначе сместа по лентичките е зелена.
Сега махам с лазерна епилация и за 3-4 процедури почти изчезна. Останаха тук-там някои по-упорити косъмчета, но трябва да се вгледам внимателно, за да ги забележа.
Същата история - лентички на Виктория /с които ми се е случвало и да си отлепя кожата/ и от две години лазерна операция. От няколко процедури кокалчетата спират да растат. Повтарям на около половин година  и повече. Но определено си заслужава  нито има дискомфорт и резултата при мен е гарантиран.

# 174
Аз се излъгах преди няколко години една Коледа да си дръпна с конец мъхчето над устната, оттогава досега все махам и ми се струва, че имам мустаци.
Действам вече с пинсета.
Много ме болеше и излизаха малки пъпчици, без бял връх. Мажа преди скубането с крем "Здраве" и след скубането пак - няма вече пъпки.

# 175
Момичета от кой гел чист Алое вера (поне 98% да е) сте доволни, в момента ползвам на Holika той е 99% но ми свършва и се чудя пак ли същия да взема или някой друг 🪴

# 176
Вземи пак Холика Холика, за мен е най-доброто в този ценови клас. Пробвах и на Кройтерхоф - не ми харесва, стои лепкаво и гадно.

# 177
Здравейте момичета имам нужда от съвет. Какъв продукт мога да използвам за да останат навити на ролки трайни къдрици? Пяна за коса става ли? За прическа на тийн е въпроса, значи трябва да не е нещо драстично.

# 178
  • русе
Напръскайте къдриците с лак за коса няма да помръднат.

# 179
  • Пловдив
След кола маска нанасям този крем на Хималая

Гел от алое си взимам листо и си ползвам, когато ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт