Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 772
  • 744
  •   2
Отговори
# 180
От къде взимаш листо,май не всяко алое става.  Вкъщи имам но е едно бодливо с тънки листа и май не е подходящо.

# 181
А за какво ви трябва Алоето? Имам Холика вкъщи и не му намирам приложение...
За да не е спам, доволна съм от този балсам със слънцезащита от ДМ. Няма (гаден) вкус и стои леко на устните:

# 182
  • Пловдив
Листо взимам от Балев био маркет, предполагам, че и на други места продават
Аз го ползвам за лице, коса, рани, пъпки...има доста приложения.

# 183
revuele hemp me! - серия за лице със студено пресовано конопено масло

- дневен крем (всъщност нощен няма, този е подходящ и за вечерна грижа) с алое и масло от шеа - раздвоена съм по отношение на крема - има силикони, които го правят да попива чудесно и да изравнява кожата визуално, но едновременно с това има усещане на опъване, а при поставяне на малко повече крем, веднага се появява кир ефект - ще го използвам основно на деколтето, защото там не опъва кожата
- серум за лице с екстракт от алое - приятен е, добре попива, не е мазен, но не виждам някакъв особен резултат от употребата му освен гъдела, че съм включила и серум в грижата за кожата
- маска за лице с бадемово олио и цинк - почистваща маска, която оставя кожата приятно мека и леко омазнена; за моята нормална към суха кожа е добра, тинейджърката с мазната кожа не я хареса изобщо

като цяло - не бих повторила точно тази серия, но това не означава, че не би била подходяща за някой със смесена кожа например

Скрит текст:

# 184
  • Стара Загора
Крема за ръце от серията на Ревуел с коноп е страхотен.

# 185
Препоръчайте ми крем или серум за борба с първите мимически бръчки. С комбинирана кожа съм, склонна към акне.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 15:09 от MPB314

# 186
  • София
Единственото нещо, което се справя със сухата ми кожа:

bubanka Как използваш олиото за коса от ДМ?

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 10:29 от I.R.

# 187
  • София
И аз съм много доволна от душ олио на Балеа.

bubanka Как използваш олиото за коса от ДМ?

# 188
след баня няколко помпички върху дланите и разнасям на влажна коса - повече на връхчетата и никак в корените

# 189
  • София
А дали омазнява косата?

# 190
нали това е целта на олиото? да отнеме сухотата, да поприглади фризчетата, да направи косъма по-лъскав - трябва да намераш точното количество за своята коса
моята е къса, но много суха и редовно боядисвана и е възможно да слагам повече отколкото някоя жена с дълга, но здрава и нетретирана коса

Скрит текст:
любимото ми олио за коса от дм:

# 191
  • София
Е не всички омазняват затова попитах Simple Smile Аз съм с тънка коса и след някои продукти косата ми все едно не е измита.

Препоръчвам и още нещо, което на фона на други скъпи продукти на мен лично ми помогна доста.

За моята коса лично пасна много добре. Както казах тя е доста тънка и боядисана от преди месец с много чувствителен скалп. Нанасях редовно серума и освен, че косата ми порасна си реших и проблема със скалпа (ако го ползвам редовно).

# 192
на мен всичко ми зацапва косата, ако сложа повече от нужното - ако не веднага, то на следващия ден се вижда прекаляването с количествата - но да, това е от по-мазните олиа, не е по-хрупкаво-суховатите

# 193
  • София

И аз съм много доволна от това душ олио. Купих го по препоръка от темата и не съжалявам!

# 194
Колкото и шантаво да звучи, на моята много суха кожа най-добре и се отразява домашният пилинг - шепа-две захар, какао, няколко капки бадемово масло, може и малко флорална вода, 1-2 пъти в седмицата. Стои мека и еластична, не се лющи, засушаването е минимално и изчезва с по-малко лосион от обикновено.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 19:50 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт