Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
На Rimmel , Max Factor, Catrice, Essence са моите.

# 211
  • София
От доста време ползвам интимните гелове на Орифлейм. Много съм доволна!

# 212
  • София
revuele hemp me! - серия за лице със студено пресовано конопено масло

- дневен крем (всъщност нощен няма, този е подходящ и за вечерна грижа) с алое и масло от шеа - раздвоена съм по отношение на крема - има силикони, които го правят да попива чудесно и да изравнява кожата визуално, но едновременно с това има усещане на опъване, а при поставяне на малко повече крем, веднага се появява кир ефект - ще го използвам основно на деколтето, защото там не опъва кожата
- серум за лице с екстракт от алое - приятен е, добре попива, не е мазен, но не виждам някакъв особен резултат от употребата му освен гъдела, че съм включила и серум в грижата за кожата
- маска за лице с бадемово олио и цинк - почистваща маска, която оставя кожата приятно мека и леко омазнена; за моята нормална към суха кожа е добра, тинейджърката с мазната кожа не я хареса изобщо

като цяло - не бих повторила точно тази серия, но това не означава, че не би била подходяща за някой със смесена кожа например

Скрит текст:

Лелеееее този крем ми го препоръча съфорумка и страшно много ми допадна
Само че друга серия де, та скоро мисля пак да си го поръчам и чакам да е наличен в Лили на цена от 3,4лв
Иначе е 7,8лв

# 213
Coco, моливите за устни на флормар waterproof са изключително попадение! Аз днес си взех палитра 4-ка за очи в земни нюанси, 01, много ми харесват. Нанасят се лесно и струваха само 4,50 лв. В момента са намалени в Лили, има и по-голяма палитра, пак на флормар за 6,50 лв.  За интимните гелове - Доволна съм от Евелин с червена боровинка и Себамед, който не е съвсем за тази тема, но е изключително икономичен и смятам, че е удачно да го спомена. Някой път на промоция за 20 лв. могат да се вземат 2 опаковки от по 200 мл.

# 214
Аз ползвам Мелажин вече повече от година, редувам с класическия Лактацид.

# 215
  • Пловдив
От години използвам моливи за устни на flormar.

# 216
  • София
Интимните гелове от Лидл са много нежни и не толкова ароматизирани като на Билка.

# 217
  • Перник
Интимните гелове от Лидл са много нежни и не толкова ароматизирани като на Билка.

Точно тях идвах да похваля Simple Smile

# 218
Препоръчайте ми хубава термозащита, която се предлага в ДМ.

# 219
Някой ползвал тези продукти на Пантен,отзиви?

# 220
  • Deutschland
Аз имам първия, засили ми косопада и го зарязах отдавна.

# 221
Термозащита съм ползвала на Гарние крема за коса SOS 10 в 1, оранжево шише със зелена помпичка, и термозащитата на Treseme с биотин, черно шишенце с лилава капачка.
Доволна съм и от двете, не слепват и не утежняват и без това тънката ми коса.

# 222
☕ Момичета, добро утро с отзив за Golden Rose liping my matte (03) и Flormar waterproof lipliner (237). Съчетават се чудесно, и са изключително трайни. Буквално, издържат цял ден, дори и с маска. Вчера си купих малко по-тъмен молив от този, но със светъл цвят е по-добре, поне за мен. На живо, червилото е една идея по-тъмно.

# 223
Много полезна тема! Отдавна съм в издирване на шампоан за гъста и твърда коса, който хем да маха пърхот, хем да не маха боята. Обикновено тези, които махат пърхот, са агресивни и към боята...Ако някой има предложение? ( Без Х енд Ш)

# 224
Blondyberry, това нови серии ли са? 🤔 Може ли снимка на самите моливи, че никак не се сещам как изглеждат. Аз от голден роз си харесвам само серията cryon.

Общи условия

Активация на акаунт