Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Милва има в ДМ и Лили. Онзи ден ги видях,защото си взех хининова вода.

# 241
  • Пловдив
Милва има и в магазини Елитис

# 242
Моля ви препоръчайте ми някакъв бюджетен шампоан и балсам за нормална коса, която е тънка. Бях си купила на Moroccan oil дадах доста пари и някак си не съм впечетлена или поне не е за моята коса. Поръчвах си преди един шампоан, но го спряха от пазара. Сега имам препоръка само за пампоана с джинджифил от The Body Shop. Скалпа ми е доста чувствителен, защото помти всички шампоани, които съм ползвала отзад на главата ми правят рани.

Този го видях препоръчан някъде във форумау не помня дали в тази тема. Ползвам го от скоро и смятам, че се отразява добре на косата ми.
Една известна БГ влогърка преди време беше споделила за продуктите на Милва, че имат карциногенна съставка и оттогава не взимам нищо тяхно.

# 243
Милва има в ДМ и Лили. Онзи ден ги видях,защото си взех хининова вода.
Загледах и аз хининовата вода онзи ден. Появили са се доста марки, по едно време не можеше да се намери.
Има ли полза от нея, някакъв feedback? По спомен намалява опадването на косата или нещо такова...

# 244
  • София
Аз съм чувала смесени коментари за нея и не знам дали е ок да се прилага или не.

# 245
  • София
Хининовата вода подпомага растежа на косата, спира косопада. Отдавна не я ползвам, защото когато престои на косата мирише по- особено. А не е хубаво косата да се мие всеки ден.

# 246
От много години ползвам хининовата вода на Милва аромата е съвсем лек напомнящ Роза поне според моите ароматни усещания, никога не съм имала проблеми с миризма или състоянието на косата , мия я през ден от три години насам , преди това я миех всеки ден но това си е личен избор и Да доволна съм от продукта мисля че подпомага и заздравява косата.

# 247
Относно Елитис (поне в Пловдив) - преглеждайте сроковете на годност преди да купите. Преди време си бях взела хининовата маска за коса и се оказа с изтекъл срок, като отидох да я върна, цялата партида беше такава.

# 248
Аз в момента я ползвам от дъжд на вятър. Купувала съм и преди и винаги ми е омазнявала косата в корена. То не е точно мазно, по-скоро слепващо косъма, някакси матира косата. Лично аз пръскам в корените и масажирам скалпа с едно като четка с кръгли топчета, нещо като чесало (леле, ама и дума).

Не мисля, че ми помага много, по-доволна съм от тоника на "Билка" в това отношение.

# 249
Имам на билка тоника. Тоест изразходих го. При вас какво забелязахте, че ви направи?

# 250
Тази хининова вода имах и ми харесваше . Моята май беше с орех.
Купувана беше от Кауфланд , сектор с козметика . Но отдавна . Ако намеря същата бих купила отново.

# 251
Имам на билка тоника. Тоест изразходих го. При вас какво забелязахте, че ви направи?
На мен ми омазнява корените.

# 252
Здравейте,тази вода ни съм я ползвала,но ми я похвали една позната ютубърка и си я взех.С клубна карта за 3.50 £ вместо за 7,ще я видя как се държи върху очи и лице.

Хубав вторник

# 253
Здравейте,тази вода ни съм я ползвала,но ми я похвали една позната ютубърка и си я взех.С клубна карта за 3.50 £ вместо за 7,ще я видя как се държи върху очи и лице.

Аз я бях купила преди време и на очите ми щипеше яко,много неприятно.От тогава ползвам само на Биодерма.Дано твоите очи я понесът по-добре 😊

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 10:18 от bubanka

# 254
Същата ползвам сега, доволна съм.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 10:32 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт