Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 65

• 68 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
На Golden rose LIPING MY MATTE е червило, не молив, но сега гледам, че има серия LIPING MY MATE и MY MATTE LIP INK. В българския сайт на golden rose има само единия вид, да не би едните да са заместени от други, т.е. да няма и двете серии едновремено.

# 226
Моливчето е flormar. И аз си мислех, че течното червило се казва lip ink. Като отидох да го купувам, се оказа, че е с другото име.

# 227
Много полезна тема! Отдавна съм в издирване на шампоан за гъста и твърда коса, който хем да маха пърхот, хем да не маха боята. Обикновено тези, които махат пърхот, са агресивни и към боята...Ако някой има предложение? ( Без Х енд Ш)
Ducray Kelual DS не сваля боята и маха пърхут. Между 20 и 25 лв. за 100 мл. На мен ми го предписаха по два пъти седмично за шест седмици. Един път разпенваш и изплакваш и втори път разпенваш, оставяш няколко минути и изплакваш.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 17:05 от Стрина Калина

# 228
Благодаря! А след тези две седмици какво? Обикновено като се спре и всичко се връща. Иначе - няма шанс с нещо по- изгодно? Или пълно щастие нема Grinning

# 229
Благодаря! А след тези две седмици какво? Обикновено като се спре и всичко се връща. Иначе - няма шанс с нещо по- изгодно? Или пълно щастие нема Grinning
Извинявам се, но не е за 2 седмици, а за 6, нещо съм спала явно. След това ще продължа да го ползвам профилактично на няколко измивания. Така съм решила.

# 230
След интензивния период от 3 измивания на седмица за 2 седмици Kelual DS се ползва профилактично по 1 път седмично, а през останалото време се миете с Elution пак на Дюкре или с друг шампоан.
От по-бюджетните съм доволна от Билка против себорея. Нямам идея обаче дали измива боята за коса по-бързо или не.

# 231
Моя приятелка е изключително доволна от Билката, в Германия е и като си дойде в България се зарежда😁 само той я спасява.

# 232
  • София
Моля ви препоръчайте ми някакъв бюджетен шампоан и балсам за нормална коса, която е тънка. Бях си купила на Moroccan oil дадах доста пари и някак си не съм впечетлена или поне не е за моята коса. Поръчвах си преди един шампоан, но го спряха от пазара. Сега имам препоръка само за пампоана с джинджифил от The Body Shop. Скалпа ми е доста чувствителен, защото помти всички шампоани, които съм ползвала отзад на главата ми правят рани.

# 233
Моля ви препоръчайте ми някакъв бюджетен шампоан и балсам за нормална коса, която е тънка. Бях си купила на Moroccan oil дадах доста пари и някак си не съм впечетлена или поне не е за моята коса. Поръчвах си преди един шампоан, но го спряха от пазара. Сега имам препоръка само за пампоана с джинджифил от The Body Shop. Скалпа ми е доста чувствителен, защото помти всички шампоани, които съм ползвала отзад на главата ми правят рани.

Този го видях препоръчан някъде във форумау не помня дали в тази тема. Ползвам го от скоро и смятам, че се отразява добре на косата ми.

# 234
  • София
А къде мога да го намеря? По аптеки или примерно ДМ или Лили?

# 235
Аз на Милва им нямам много доверие, откакто от розовата им вода ми се зачерви лицето, и то след месеци ползване. Отначало не се усъмних, но като се загледах в състава, веднага я спрях и оттогава подминавам марката.
В последно време съм доволна от бебешкия шампоан на Бевола.

# 236
Милва се предлагат в Елитис

# 237
Аз съм супер доволна от шампоана и балсама на Дав за обем.

# 238
А къде мога да го намеря? По аптеки или примерно ДМ или Лили?
Купих го от аптека.

# 239
На Милва съм виждала преди години и в Кауфланд.
В аптеки Марешки го имаше - но аз не ходя от години в тях и не съм сигурна засега. Но в тези , които ходя не го засичам.
Възможно е например и в квартален магазин да зареждат . Или супермаркет някой там местен . Нали е българска марка.

Общи условия

Активация на акаунт