Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?
и леко добременяване в нашата компания, а през ноември една малка сладка мадамка! 
, почти всеки ден по една!
Ама това може само да ни радва...дечица трябва да има! 
Това разбира се е мое мнение, нека и другите мами се изкажат, а после вие да си прецените...
Аз си нямам ни една позната мама ноемврийка тук от Стара Загора...
Аз днес го ударих на разкрасяване-ходих на фризьор
-ама друго си казва,ей така човек като се поглези
,защото не съм била още стабилна и не се знае на коя улица ще "полегна"
Така,че за съжаление,няма да мога да присъствам на редовната среща на софийските мами 
Незнам как така имате апетит, ама аз въобще не мога да хапна повече от една хапка - веднага ми става лошо...а досега нямах проблеми.
ми опира в ребрата и му е тясно...иначе съм добре - нямам контракции, нито ме боли нещо, повече си изпъвам гърба като сядам. Времето за раждане наближава, а аз си притеснявам как ще се справя - има кой да ми помага, но все пак като не съм гледала малко бебче...
Пожелавам ви леко бременеене до края и повече радости всеки ден!
Отновот искам да ти благодаря за бързите отговори.
-така поне съм чувала....
- ама като репортер държа социалния и образователния ресор и искам не искам ми се налага да съм в час с промените, които се гласуват 
, а кантарът е
Все пак тия 18 кила трябва да ги свалям после
, направо умирам от болка
! Не се притеснявай
!
!
Нашето бебче още не се е обърнало, а Док каза, че вече му е време. Аз пък не си спомням с каката как беше.