Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?
? Какви са тия контракции и болници? Това беше моя запазена марка! Я го давайте по-кротко! За къде са се разбързали тия бебченца? Вие сега от нетърпение да видите бебончетата взехте да изкапвате на финала! Я се дръжте, бебетата няма да избягат, като им дойде времето ще си се родят, а вие през това време - никакъв стрес, никакъв секс / няма да съм само аз, я
! Дано следващото влизане в болницата да е чак на термина
!
!
! Сега да ви почерпя виртуално за моя рожденник и да си пожелая да ме обича все така
:
? Лошото е, че това май се отразява на теглото на бебчо, защото ми казаха, че трябва да подавам повече храна (белтчини), та в тая връзка ми изписаха ПРОТЕИН - Bio Game. Та такива работи ... Вие започнахте ли да ходите всяка седмица на консултации?
Ама това на нищо не прилича...от ден на ден все по-късно ставам
...днес даже още ми се спеше, ама си викам да не ставам нахална...
Дано да ти бъдем полезни и дано компанията ни да ти хареса, а през ноември сладурско бебче да си гушнеш! 

Много положителни емоции, радости и взаимна обич ви желая! 

Цяяяла бременност си изкарах аз без секс
!
!
, че трябва достойно да се представим с бебочето.
.
Я кажи с какво ще го изненадаш довечера
? Иначе почерпката ти е страхотна - гледам и слюноотделям
.
всъщност какво беше секс
. Вярно-мъчително е, но поне микробиологичния ми секрет е чист от гъби-мъби, микроби и разни подобни, само с едно бяло течение се разминавам.
. Сега пак имам контракции и вече някои са болезнени, особено нощем
та съм предупредила мъжа ми, че по всяка вероятност през нощта ще ме води в болницата.
Вярвам в добрия край!!!
Пожелавам ви усмихнат ден, момичета 
Да са ни живи и здрави , а мамите красиви и усмихнати ! Аз съм втори месец без компютър