Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?
! И аз като тебе едва го устисквам това бебе
, но откак влязох в 7 месец си позволявам да се разхождам! Взимам си дрогата и пера като кон по улиците! Днес разходките са ми в повече и сега имам болки, но ще ударя 2 магнезия и 2 папаверина, ще полежа и съм 6
! Само като отида другата сряда при доки да не ми каже, че разкритието ми вече е 3 см, че
!
! Добре, че ги видя, че и аз да взема на дребоса
Много мина, малко остана - ще устискаме да влезем в 9-ти месец! 

Пиеш си кафенцето, научваш нещо полезно и се виждаш с другите ноемврийки.. - кеф! И после добре си поспах
! Де да бяха на бройка, да не мислиш че щях да купувам толкова много
... бебчета страхотни, живи и здрави. На мамите с бебчета честито!!!! Да са им живи и здрави и много, много щастливи!
,че много искам да се запозная с вас!
НЕ ИСКАМ СЕКЦИО!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

, бебето вече е 2900 /+- 300гр/ - дано е минус, та до края да добие нормални размери, че иначе малко множко ми се виждат. Плацента 2-ра степен на зрялост, което ще рече, че в близките 2 седмици не се очаква да родя
/ И така, всичко е ок.
! Случват се страшни и понякога необясними неща - не пренебрегвайте никоя болчица или притеснение! Почивайте много! 
малки сме още да се раждаме
В петък съм на ЖК и ще видим....Няма как, винаги има някакви притеснения, успокоява ме само факта, че вече сме на финалната права....