Едрички сега сме всички, но през НОЕМВРИ - с бебета в ръчички!

• 13 609
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  Петя, пуснах ти ЛС!
  Цвети, ще стискам палци, беба просто да иска да е финно гадже  Mr. Green!
  На 19.10 училището ще е в Мис Каприз, така че може и там да останем / имат страхотни сандвичи, макар че трудно се ядат  Mr. Green /, а може да отидем и другаде, така че предлагайте!

# 166
как сме на петък 13ти Joy дундички

виждам,че срещата (общата) няма да е във вторник -което не виждам какво ни спира тези дет сме на лекции да си похапнем в Уго все пак Wink
а иначе......не видах друго предложение-тези дето са по-заети да казват предпочитания за час и място и ден-аз съм от тия дет на всякъде им е удобно Party

# 167
pepipetia - не се притеснявай толкова! В крайна сметка - ако лекарите преценят, че няма как да имаш нормално раждане - какво можеш да направиш? Нали в крайна сметка е добре да се направи най-доброто и за теб, и за бебето!  Peace И още нещо - преди да родя Йоана голямата братовчедка на мъжа ми ме убеждаваше колко по-добре е да родя секцио - тя самата беше родила така по желание. Има и други такива случаи, за които знам - да не говорим, че повечето манекенки и т.н. раждат само по този начин. Исках да те успокоя - хората по желание даже раждат секцио, а ти се притесняваш ако си така мо мед. причини... Всичко ще е наред, ще видиш!!! А най-важното за това, как ще протече едно раждане, е настройката за него!  Hug

Така - значи ще гледам да дойда във вторник, в четвъртък съм на консултация и после - до 2-ра градска, така че няма да успея май... Я чакайте да ви питам - ако ме приемат и запишат в приемния кабинет там с обменната карта и т.н. това означава ли че там ще ходя на консултации до края? Това нещо не ми е съвсем ясно - или мога и на 2-те места?

Обичам петък 13-ти!!!  Party

# 168
   Вайййййй, к'ва съм разсеяна днес  ooooh!! Забравих да почерпя за сестра ми и за племенницата / на зълвата/! Днес и  двечките са рожденнички:

Да ви е сладко   bouquet!
      Аз отивам да си купя тортичка, че от тая снимка ми се дояде  Embarassed

# 169
Да са ти живи и здрави рожденничките, Рени!!!

И да ти кажа - хич не си права с таз тортирчка - май сега и аз ще трябва да излизам...  Blush

# 170
здравейте и от мен,
цяла седмица не съм се появявала понеже мъжо бе6е болен и 4ак днес отиде на работа.Такъв кофти грип го налегна,ка6лица,болки в главата,хрема  ooooh!
Дори бе6е на зато4ение да спи в другата спалня,4е да не ме зарази.... Confused

Бързам да кажа добре до6ла на Меги,много се радвам 4е вси4ко е наред и никакво влизане в болница поне 10 дена о6те   bouquet.
На Иренка искам да пожелая да е все така смела и ре6ителна ...възхи6тавам се на такива силни хора....аз не знам дали бих успяла да се справя в една такава ситуация,такава съм една...все имам нужда да се облегна на не4ие рамо  newsm78
Пепипетя не се притеснявай от цезаровото.....на всяка от нас може да се наложи дори и сега вси4код а изглежда наред.Все пак сме 2 края на 2006,медицината е много напреднала,така 4е едно цезарово не е проблем,дори ве4е е препо4итания на4ин на раждане от доста мами.

Ина4е ни във вторник бяхме на доки да се гледаме.Вси4ко ние  наред,но доки каза 4е бебка е по4нала да се смъква към канала и едва успя да и измери главата.То естествено ме притесни,ама дано успея да устискам до влизането в 9 месец пък после квото 6те да става.Гледам да не го мисля много и пак си ходя доста......не ми се лежи и това е,пък и доки не каза ни6то за пове4е по4ивка  newsm78
За вагиналния преглед мен ми го правят всеки месец преди ултразвуковия преглед.Не знам за вас оба4е аз дори н го усе6там.....даже не си спомням дали ми е го е направил този път  newsm78
Аз катос е раз4екна на магарето само гледам кога доки 6те по4не да мери бебката и дали вси4ко е наред,та вси4ко друго забравям.  Thinking
Ина4е каза 4е бебка е около 2 кг и вървяла големи4ка,ама на мен не6то 2 кг за тези седмици не ми се струват много  newsm78

Сега да ви се похваля за моето изобретение,саморъ4но у6ито от мен.....възглавни4ка която е зака4ена на стая6а на бебка.Много се гордея с нея понеже допреди 1 месец не знаех едно коп4е да за6ия,но благодарение на съседката,която ме нау4и се справих доста успе6но....ех ама съм скромна   hahaha

Айде давам снимки и 4акам поздравления за добре свър6ената работа  Mr. Green

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1373691
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1373692
Много цунки на вси4ки и лек ден .

П.С.Цвети не се тревожи какт ти самата знае6 всяко бебе е разли4но,пък и много,много не вярвам на тея мерения.на една позната тук доки и каза 4е бебката 6тяла да се роди около 4,200 кг,а накрая се пръкна 2,800  #Crazy
Добре си ти е бебо4ето спокойно   bouquet
И да знае6 4е ти си моя 6търкел така 4е дръж се ей,4е си ми нужна
 Wink   bouquet

# 171
Леле, Бимба- това си е цяло произведение на изкуството!! Аз не мога така- пробвала съм - вярлно като малка, но мисля, че пак няма да ми се отдаде...

ЧЕСТИТИ ТИ РОЖДЕНИЧКИ, РЕНИ!!!

За срещата- аз предлагам да направим и една следобедно- вечерна- тези след лекциите не се изключват разбира се Simple Smile и ПРЕДЛАГАМ - СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ ИЛИ ПОНЕДЕЛНИК- 16 ИЛИ 17 ЧАСА- УГО НА ВИТОШКА ИЛИ   КРИВОТО НА БУДАПЕЩА- В СЪСЕДСТВО НА О!ШИПКА СЕ НАМИРА- АЙДЕ СЕГА ВИЕ СТЕ- да не се налага аз пак да казвам Simple Smile

# 172
   Мале, Bimba, стархотна е! Справила си се отлично  newsm10! Поздравления  smile3501!
   Сега е ред на Sofko да покаже някое ново плетиво  Mr. Green!
  За срещата, аз постоянно съм свободна / на 16 само съм на консултация, но то не пречи да дойда със закъснение /, така че другите да казват! Иначе имах претенции за четвъртък, щото да съчетая полезното с приятното / а и да не разкарвам мъжо по 100 из софийските задръствания /!
   Мерси за поздравите! Както казах тая седмица е най-натоварена откъм рожденници  Mr. Green, а в неделя за капак е бабата на Валентин  Mr. Green! Нея я бях забравила  ooooh!!

# 173
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ ТИ РОЖДЕНИЧКИ, РЕНИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СЕ РАЗБИРАТЕ! Simple Smile
Бимба, направо очите ми останаха в твоето произведение - страхотно е Peace! То и аз си падам по такива неща, а още повече по сладурските детски работи. Просто е супер.
За срещата, ако искате в Кривото, там не сме били, но и другите мами да си кажат мнението. Лично на мен ще ми се отрази добре след четене цял ден.
Хайде да продължавам пак с моите задачи smile3529 smile3523...!

# 174
 ...
Мерси за поздравите! Както казах тая седмица е най-натоварена откъм рожденници  Mr. Green, а в неделя за капак е бабата на Валентин  Mr. Green! Нея я бях забравила  ooooh!!

И не само тя...  Blush

Момичета - а някой запознат да ми отговори на въпроса??? Ето го пак:
Цитат
Я чакайте да ви питам - ако ме приемат и запишат в приемния кабинет там с обменната карта и т.н. това означава ли че там ще ходя на консултации до края? Това нещо не ми е съвсем ясно - или мога и на 2-те места

Бибма - браво на теб!!! Много е красиво - аз нямам търпение да се занимавам с такива неща...

# 175
Здравейте, мамчета! Аз се завърнах от ЖК и бързам да докладвам (все хубави новини пу-пу). Бебка е 2450 гр., все така си е застанала в предстартова позиция, с главичката надолу. Като термин ехографът ми изкара 24.11., което е моят рожден ден  Grinning Естествено, че не може да се каже с точност, но ми стана кеф, като изкара моята дата. Хемоглобинът ми се е вдигнал от 96 на 114 (не съм имала такъв, откакто съм бременна newsm44), няма изтичане на водите. Другите изследвания (СПИН, Васерман, анален и вагинален секрет) ще ги правя другата седмица, та ще видим там какво е положението. А аз съм свалила 1 килце за месец newsm78. Аз се усещам, че спрях да качвам, ама чак пък да слабея...Викам му на доки, че сигурно предният път не ме е претеглил правилно, но както и да е. Важното е, че бебка расте. Та килограмите ми продължавам да ги водя +10 от началото, което е супер според мен. Ами, рапорт даден  Grinning
Benighted, честити рожденички! Да са живи и здрави!
Цвети, стискам палци всичко да е наред с плаценатата и да доставя достатъчно храна на бебка! Може би просто си е по-дребничка мацката, още повече, че и ти тага го чустваш!  Hug
Бимба, браво на теб! Страхотно си се справила!
Петя, адашке, я се стегни! Няма да се даваш на депресията! Както е казала Роси, много е важна настойката за раждането. Така че, мисли позитивно и знай, че докторите ще решат как ще е най-добре за бебчето и за теб. В крайна сметка, по-добре да те срежат, отколкото да се мъчиш часове наред с нормално раждане, щом тазът ти е тесен и не го позволява.  Hug
Айде, че май много се разписах. Лек ден и много целувки!

# 176
  • София - Дианабад
Роси, знам само, че като си вземеш обменната карта, пак продължаваш да си ходиш на консултации както преди. А за ІІ Градска не знам, ама там ще ти кажат и после ще споделиш с нас Wink.
Цвети, и аз стискам палци малкото ти съкровище просто да е фина мадама!
Pepipetia, най-важното е сега да се направи всичко най-добро за теб и бебето, така че да мине с по-малко проблеми. Не се подавай на лошите мисли, ами помисли от положителната страна на въпроса Wink.

# 177
как сме на петък 13ти Joy дундички

ЕКСТРА, някои днес влизаме в деветия месец  newsm44
А сме тооолкова неподготвени....дето аз трябва най-много да бързам за болницата, нямам ни чанта, ни памперси, ни креватче, нищо.... smile3502  обаче, удивително не се шашкам.

Цвети, не се притесявай, сигурна съм, че Доплерът ще покаже добри резултати /и ще потвърди интуицията ти/  Peace

Бимба, много сладка възглавничка. БРАВО  smile3501  Бебенцето ти ще е много щастливо.

За среща - съм на линия, когато кажете. newsm18

# 178
Здравейте и от мен, дундички [/i] Simple Smile

Вчера и на мен ми беше нещо много терсене и си мисля, че няма никакво време за нищо вече.. седмиците си минават..бебетата наближават.... но като се срещаме наистина и виждам че не само мен ме тормозят разни неща и ми олеква някак си Simple Smile
Така че айдееееее срещиииииииииии!!!!  Sunglasses

# 179
Един глас вече е записан за кривото!!! Ако има поне един глас и за деня и.. ей ти среща- А който не може следобедно- вечерно- ще се присъедини към групата след лекции- тя винаги се заформя напоследък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт