Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?

все пак са си много 18 кила,а уж не хапвам много ама водица пия като за световно!
...край...удивителна
)"Книга за кърменето" и ако идваш на лекцията във вторник ще ти я метна да я прочетеш-до тогава ще съм я приключила 

. Явно се учим ще е то диета още в корема
!Аз вече взех да свиквам с тази мисъл, а и днес се случи да разговарям и с личната ми докторка и тя ме успокои че това е най доброто
. Та вече съм доста по добре.Ходих и на пазар да диря нещо специално за бебчо, но нямам представа колко ще е голямо?
Подарихами едно компмлектче за изписването - толкова е мъничко...
аз съм най малкото на мама - номер 3! Щом тя се е справила ще мога и аз я!
.
Мисля,че е достатъчно....
.Ама да си призная аз даже предпочитам секциото, че прага ми на чувствителност към болката е много нисък
.Дояждат ми се тези неща, а като онези бонбони не намерих тук. И да знаеш, че ти си моето
.
. А и щом си родила Ран по-мъничък, значи раждаш такива бебенца и няма място за притеснение. Стискам палци
За жалост съм самичка тук и добре, че е форума и вие, та да се окуражавам.