Преди няколка месеца, когато моят най-добър приятел и брат на мм почина, пуснах подобна тема. Чувствах се ужасно постоянно. Най ми беше тежко, че дори нямаше навършени 30 години и остави две годишно момченце без баща. Много се дразнех като ми казваха, че е на по-добро място и бла бла. Ми не, не е, мястото му е тук при семейстово му, при синът му, който дори няма да го помни. Дразнех се и на щастието на другите. Дори чувствах вина, когато за кратко се почувствам добре. Вече минаха 4 месеца. Не съм го забравила, не е минал ден, в който да не се сетя за него, обаче ежедневието те завърта- работа, задължения, дете и така. На мен ми помогна до някъде Пътят на душите. Прочети я!
Така както си го описала,това чувствам и аз,най-много ме плашат коментарите,че ставало по-зле с времето. Накъде по-зле? Та аз от месец и половина нямам нормален ден или дори минута. Преди това бях нормален млад човек с проекти,мечти,ангажименти,смях,пътувания..Всеки ден се будех с нова идея и мечта....днес няма и след от този човек.
Радвам се,че при теб нещата са се поуспокоили,но съм сигурен,че за твоя мъж не са,защото му е брат...