Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 684
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • Яко в Матрицата...
Привет, момичета, в този слънчев четвъртък! Nature SunnyGrinning

ДП още не е свършил, но продължават страстите... Ако питате мен, никакви страсти не са това Joy Я какво се случва с други сериали... Чак до съд стигат, обвинения между хората в екипа се леят на килограм в Инстаграм ... Ние минахме само с някакви си фенски престрелки Joy Кой бил по-по-най, за кого е писано и заради кого се правело дизито. Сценарият бил се пишел за един актьор и сериалът се снимал за латино фенките Joy Местната публика не била важна - тя заради това загръби сериала и спря да гледа, после защо бил такъв рейтингът Grinning Изявиха се знайни и незнайни анализатори, който анализираха какво ли не, че дори и въпросния рейтинг. С някои от тях съм съгласна, между другото. Сценарият на ортилетките е в основата на провала на ДП, но голям проблем се оказа и нереалната преценка на продуцентите в сложната ситуация. Значи по-логично е да се направи рязък завой в историята с нова героиня, но не е логично да се намери едно неизвестно момиче и да довърши дестана на НарСан? С добра мотивация, можеха да поверят ролята на Наре на някоя млада актриса, но жаждата за лесни пари не е донесла успех никому. И тук стана така. Нейсе, още дълго ще се пише и ще се питат някои хора защо се стигна дотук, дано намерят отговора.

# 137
Рени, сценарият на Ортилерките не беше блестящ, но с добрата игра беше напълно нормален, докато не започнаха да лепят от Санджар един напълно нов герой, направо от тази вечер за утре. Ако бяха следвали историята си така, както я бяха написали в началото, може би щяхме да видим и логичния финал на сериала. Може би нямаше да се наложи и Ортилерките да напуснат. Но те се поддадоха на натиска, може би от продуцентите, може би от агресивните фенки, които много искаха да видят един херувим в Санджар. Такъв, какъвто никога не е бил.
Последваха скокове от високо, да провери Сандю дали боли, излишни саможертви и филан. За кожите телешки просто мълча.
Затова падна рейтинга. За историята с продължението съм съгласна. Трябваше нова героиня на мястото на Наре. С новата синя героиня напълно плюха на първоначалната история и дестана отиде на кино. Всъщност нали заради него започнахме да гледаме това дизи?
Новата сценаристка се опита да ни пробута неосъществените си мечти за КПА, които никой не интересуваха, освен феновете на ГГ в момента. Е как да гледат хората? Какво да гледат?
Латиноамериканките ще гледат всичко, което им предложи любимеца им, ама не всичко е пари, Енгинеее.
Сега най-големия кахър е, да не изтърват парите за 52 серия. Това нормално ли е?

# 138
Рени, с някои неща и аз съм съгласна/като знайните и незнайни анализатори и някои други неща/...но че в основата на провала е сценарият на Ортилерките, не съм. Значи сериалът тръгна с висок рейтинг...втори сезон до 37 - ма серия рейтингът си беше ок. Варираше между 5/6. Според мен... дори да не бяха продължили с НарСан, а с МавСан както и направиха, но с адекватно написано продължение/ а не с нелепото изкарване на Наре от историята ...никой от гледащите безпристрастно и до днес не е съгласен, че тя е в състояние да изостави дъщеря си...както и влюбването на Санджар в Мави за два дни/ рейтингът щеше да си се задържи, а може би и да се повиши. Така че за мен провалът е изцяло на Ейлем и сие.

Новата сценаристка се опита да ни пробута неосъществените си мечти за КПА, които никой не интересуваха, освен феновете на ГГ в момента. Е как да гледат хората? Какво да гледат?
Латиноамериканките ще гледат всичко, което им предложи любимеца им, ама не всичко е пари, Енгинеее.
Сега най-големия кахър е, да не изтърват парите за 52 серия. Това нормално ли е?
Еве

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:01 от savovas

# 139
Купуваш си качествен шоколад в луксозна опаковка, а половината от него си е чист марципан Grinning
Това е моят анализ на Дъщерята след първи сезон Smirk

# 140
  • Яко в Матрицата...
Рейтът беше висок в началото, но това не значи, че самият сценарий беше добър. Толкова мини заровиха по пътя си ортилетките, че нямаше как да не избухнат по някое време. Заради това мисля, че в основата на проблема стои сценарият.

А, Джули, качественият марципан е не по-малко вкусен и луксозен Wink Обожавам марципан Heart Eyes

Някой ден и това дизи ще е в учебниците, вервайте ми Joy Ще има още много да се пише за ДП, дано отговорните лица си вземат поука Wink

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 13:41 от Reni - BG

# 141
Рени, и въпреки някои необмислени неща на ортилерките, сериалът се радваше на рейтинг. Мини заложи новата сценаристка и направо ги взриви Joy

Качественият марципан, да... но другият не струва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
  • Яко в Матрицата...
Васе, само немски марципан ям аз Joy По възможност без никакви добавки и обвит с млечен шоколад Yum Но сега съм на тема козунак Heart Eyes

# 143
Леле , не ми говорете за козунак Grinning Планирам да изям много с прясно или кисело млеко , ако ще после да умра Stuck Out Tongue Winking Eye
( междудругото мъжът ми е собственик на фурна Joy , но слава Богу не донася нито хляб , нито закуски у дома , обаче ако утре не ми донесе козунаци и рола ще се разведа с него Stuck Out Tongue Closed Eyes)

# 144
  • Яко в Матрицата...
Фили, завидях ти Joy

Тези хубавци се били загаджили, одобрявам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 145
  • София
Ето я новата двойка за летният сериал на Кадир "Рецепта за любов"

# 146
Фили, завидях ти Joy

Тези хубавци се били загаджили, одобрявам Stuck Out Tongue Winking Eye
Не ми завиждай , Рени Hug ,че после както казва синът ми : мамо , наказа ли те кантарът Stuck Out Tongue Winking Eye
О, одобрявам Мелиса и Екин , много са хубави ( тя не е ли малко височка Grinning ) , дано е истина .
А и Патрона - я , какъв е хубавец то тази млада девойка Flowers Hibiscus

# 147
Муцунки Heart Eyes

Козунака хич не ме блазни мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148

Козунака хич не ме блазни мен Stuck Out Tongue Winking Eye
И мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде, готин колаж на Кадир и Серра Grinning

# 149
  • София
Да Васе, много си подхождат. Макар, че доколкото видях Кадир в действителност ще бъде без брада.

Общи условия

Активация на акаунт