Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 424
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Ураз и Нилпери зад кадър - Aynen Aynen Stuck Out Tongue Winking Eye

Наре Heart

И патрончето

# 16
# 17
Снимката на Неслихан надхвърля 1 милион харесвания за 8 часа. Вижда се и броя на коментарите Heart Eyes

Например видеата на ДП могат да мечтаят само за толкова гледания, да не говорим за харесвания Sunglasses

"Много благодаря, приятели. Прочетох всичките ви съобщения. Добре, че ви има. Поздрави... #KDFC"

И People En Español отразиха със статия целувката на Кадир и Неслихан Stuck Out Tongue Winking Eye

Неслихан Атагюл и съпругът й парализират мрежите с тази филмова целувка!
Нито Кемал (Бурак Йозчивит), нито Санджар (Енгин Акюрек), сърцето на красивата турска актриса принадлежи на турския красавец Кадир Доулу, за когото се омъжи през 2016 г.

https://twitter.com/peopleenespanol/status/1384167446089633796

https://peopleenespanol.com/telenovelas/neslihan-atagul-y-esposo … 25a08ec00013206d6

Малко турски звезди надхвърлят 10 милиона последователи в Instagram. Една от тях е Неслихан Атагюл, главната героиня на теленовелата La hija del Embajador (Univision).

Атагюл се превърна в една от най-известните турски актриси в международен план, благодарение на водещата си роля в хитовата мелодрама Amor eterno. История, която регистрира високи нива на аудитория в мрежата на Univision между 2019 и 2020 г.

След като остави снимките на Дъщерята на посланика преди месеци поради здравословен проблем, незабравимата Нихан от Вечната любов е далеч от телевизията, почива и събира сили в родната си Турция, за да поднови скоро работата си като актриса.

„Въпреки че толерирах ситуацията, тялото ми не я толерира, така че трябва да си почина малко“, обясни тя по-рано тази година в изявление, което сподели в Instagram.

През всичките тези месеци талантливата актриса намери най-добрата си подкрепа в съпруга си, също турския актьор Кадир Догулу, за когото се омъжи през 2016 година.

По-влюбена от всякога, Неслихан сподели романтична снимка този понеделник чрез социалните мрежи, в която се появява, давайки страстна филмова целувка с партньора си.

„Ако ще се разпространи, нека любовта се разпространи!“, Написа актрисата до снимката.

Изображението напълно парализира социалните мрежи, достигайки няколко часа след публикуването си един милион „харесвания“ и 7 хиляди коментара (над 14 хиляди вече).

Следва автобиографията на Кадир

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 21:41 от Еванджелин

# 18
Добри утро дружки Hug Heart Eyes
Еви Heart , прекрасни новини , не че се изненадвам . Радвам се за успеха на Несли в соц. мрежи , които определено не са гаранция за талант и стойност като професионалист , НО при нея е съчетание от любов към таланта и и лъчезарната и личност Sparkling Heart
Пожелавам на Несли един чудесен следващ проект и след това бебе Grinning

# 19
Добро утро, момичета Two Hearts Coffee

Еве, потвърждава се четенето от теб...Grinning не евентуално, а с първи сезон

https://twitter.com/Univision/status/1384318398658596865

# 20
Здравейте, девойки Kissing Heart

Васе, имаше един лаф "Аз като говоря..."
Опитаха се да им пробутат недоисториите си, плакати нови... Само ги ядосаха.

✅Испаноязычный журнал HOLA написал статью о Неслихан и Кадире, а журнал PEOPLE поделился фотографией.

Журнал HOLA (автоперевод)

"Неслихан Атагюль и ее романтическое счастье с ее мужем Кадиром Догулу"

В художественной литературе сердце Неслихан Атагюль бьется за Энгина Акюрека, который играет Санкара Эфеоглу в «Дочери посла» (Univision) ... но в реальной жизни Неслихан не видит никого, кроме своего мужа, коллеги-актера Кадира Догулу.

Неслихан и Кадир женаты с 2016 года и являются одной из популярных пар на турецком телевидении. Карьеры обоих приобрели большую популярность во всем мире благодаря успешным мыльным операм, в которых оба снялись. Несмотря на то, что красивая актриса, родившаяся в Стамбуле, часто скрывается в своих социальных сетях, недавно она рассказала своим поклонникам о своем браке. По случаю дня рождения мужа Неслихан поделилась красивой фотографией их обоих и посвятила ему несколько слов. Всего за несколько часов милый пост вызвал ажиотаж, набрав более миллиона лайков.

Этой фотографией Неслихан поздравила мужа с 39-летием. В своем профиле в Instagram, где у нее более 11 миллионов подписчиков, турецкая актриса опубликовала снимок, на котором они целуются друг с другом, как в мыльной опере! Вместе с постом она написала:
«Если собирается распространяться, пусть распространится любовь!

«Пусть распространится ...», - ответил Кадир, чья реакция также собрала тысячи «лайков».

💫Самый влюбленный

Между Кадиром Догулу и Неслихан Атагюль разница почти 11 лет. Ей 28, а ему только исполнилось 39. Несмотря на разницу в более чем 10 лет, они составляют одну из самых сильных пар в Турции и имеют миллионы поклонников.

💫Его история любви

История любви Неслихана и Кадира началась в 2013 году во время записи сериала «Фатих Харбийе». Там они встретились, и притяжение было мгновенным. Интересно, что их персонажи Маджит и Нериман тоже влюбляются по сюжету.

💫Помолвка и свадьба

Спустя почти два года знакомства пара обручилась в ноябре 2016 года и поженилась восемь месяцев спустя, в июле 2016 года. Пара сказала «да» на романтической свадьбе в районе Кубуклу в Стамбуле, Турция, 9 июля 2016 года.

💫Друзья, сообщники и супруги

В недавнем интервью "HOLA!", в США, Неслихан открыто говорила о своем браке с Кадиром, которого она называла чуть ли не «родственной душой». «Мы оба любовники и друзья, но здесь я хотел бы поговорить еще немного о том, чтобы быть «друзьями». Мы оба доверяем одним и тем же вещам, и я думаю, что это нечто действительно ценное », - пояснила она. Неслихан также объяснила, что лучше всего то, что между ними есть уважение и понимание. «Мы разговариваем, а иногда понимаем друг друга без слов. Мы уважаем наши пространства » - прокомментировала она.

💫Вместе лучше

«Мы также заботимся о благополучии других, уделяя большое внимание нашему личному благополучию», - добавила она. «Мы видим друг друга, мы слушаем и знаем друг друга, и прежде всего, мы знаем и принимаем то, что мы оба люди».

💫Ваша самая большая сила

Кандир - не только ее друг, сообщник и муж, но и самая большая поддержка Неслихан прямо сейчас. В январе 2021 года она сообщила, что прекратит сниматься в «Дочь посла» из-за физического истощения.
«Пора попрощаться с моей дорогой "Наре", женщиной, которую я глубоко чувствую, когда играю. Хотя я терпела эту ситуацию, мое тело не переносило этого, поэтому, мне нужно немного отдохнуть », - пояснила она.

💫Немного света

Поклонники Неслихан были убиты горем, узнав об этом, но ближе к концу своего сообщения актриса подарила своим подписчикам некоторую надежду и прокомментировала: "Я надеюсь скоро увидеться с вами в других историях".
Так что для Неслихан - вопрос времени, чтобы прийти в себя и вернуться к маленькому экрану, полному энергии.

https://us.hola.com/es/celebrities/galer

# 21
Скрит текст:
✅Испаноязычный журнал HOLA написал статью о Неслихан и Кадире, а журнал PEOPLE поделился фотографией.

Журнал HOLA (автоперевод)

"Неслихан Атагюль и ее романтическое счастье с ее мужем Кадиром Догулу"

В художественной литературе сердце Неслихан Атагюль бьется за Энгина Акюрека, который играет Санкара Эфеоглу в «Дочери посла» (Univision) ... но в реальной жизни Неслихан не видит никого, кроме своего мужа, коллеги-актера Кадира Догулу.

Неслихан и Кадир женаты с 2016 года и являются одной из популярных пар на турецком телевидении. Карьеры обоих приобрели большую популярность во всем мире благодаря успешным мыльным операм, в которых оба снялись. Несмотря на то, что красивая актриса, родившаяся в Стамбуле, часто скрывается в своих социальных сетях, недавно она рассказала своим поклонникам о своем браке. По случаю дня рождения мужа Неслихан поделилась красивой фотографией их обоих и посвятила ему несколько слов. Всего за несколько часов милый пост вызвал ажиотаж, набрав более миллиона лайков.

Этой фотографией Неслихан поздравила мужа с 39-летием. В своем профиле в Instagram, где у нее более 11 миллионов подписчиков, турецкая актриса опубликовала снимок, на котором они целуются друг с другом, как в мыльной опере! Вместе с постом она написала:
«Если собирается распространяться, пусть распространится любовь!

«Пусть распространится ...», - ответил Кадир, чья реакция также собрала тысячи «лайков».

💫Самый влюбленный

Между Кадиром Догулу и Неслихан Атагюль разница почти 11 лет. Ей 28, а ему только исполнилось 39. Несмотря на разницу в более чем 10 лет, они составляют одну из самых сильных пар в Турции и имеют миллионы поклонников.

💫Его история любви

История любви Неслихана и Кадира началась в 2013 году во время записи сериала «Фатих Харбийе». Там они встретились, и притяжение было мгновенным. Интересно, что их персонажи Маджит и Нериман тоже влюбляются по сюжету.

💫Помолвка и свадьба

Спустя почти два года знакомства пара обручилась в ноябре 2016 года и поженилась восемь месяцев спустя, в июле 2016 года. Пара сказала «да» на романтической свадьбе в районе Кубуклу в Стамбуле, Турция, 9 июля 2016 года.

💫Друзья, сообщники и супруги

В недавнем интервью "HOLA!", в США, Неслихан открыто говорила о своем браке с Кадиром, которого она называла чуть ли не «родственной душой». «Мы оба любовники и друзья, но здесь я хотел бы поговорить еще немного о том, чтобы быть «друзьями». Мы оба доверяем одним и тем же вещам, и я думаю, что это нечто действительно ценное », - пояснила она. Неслихан также объяснила, что лучше всего то, что между ними есть уважение и понимание. «Мы разговариваем, а иногда понимаем друг друга без слов. Мы уважаем наши пространства » - прокомментировала она.

💫Вместе лучше

«Мы также заботимся о благополучии других, уделяя большое внимание нашему личному благополучию», - добавила она. «Мы видим друг друга, мы слушаем и знаем друг друга, и прежде всего, мы знаем и принимаем то, что мы оба люди».

💫Ваша самая большая сила

Кандир - не только ее друг, сообщник и муж, но и самая большая поддержка Неслихан прямо сейчас. В январе 2021 года она сообщила, что прекратит сниматься в «Дочь посла» из-за физического истощения.
«Пора попрощаться с моей дорогой "Наре", женщиной, которую я глубоко чувствую, когда играю. Хотя я терпела эту ситуацию, мое тело не переносило этого, поэтому, мне нужно немного отдохнуть », - пояснила она.

💫Немного света

Поклонники Неслихан были убиты горем, узнав об этом, но ближе к концу своего сообщения актриса подарила своим подписчикам некоторую надежду и прокомментировала: "Я надеюсь скоро увидеться с вами в других историях".
Так что для Неслихан - вопрос времени, чтобы прийти в себя и вернуться к маленькому экрану, полному энергии.

https://us.hola.com/es/celebrities/galer

# 22
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Аз нещо май пак пропуснах... Joy Кой какво чел, писал, казал...

# 23
Нещо се бъгна маммата... Опитах се да те цитирам, Еве...но... затова ще те цитирам по друг начин Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Васе, имаше един лаф "Аз като говоря..."
Опитаха се да им пробутат недоисториите си, плакати нови... Само ги ядосаха.
Joy
Да сложа едно цяло четиво...не само избрана част от него и представена да изглежда по друг начин...с преводача се разбира Stuck Out Tongue Winking Eye

https://peopleenespanol.com/telenovelas/la-hija-del-embajador-pr … eva-protagonista/

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 11:41 от savovas

# 24
Нито мога да си редактирам поста...нито да те цитирам, Рени...затова пускам нов пост. Евето беше писала в предишната тема...та това си коментираме с нея Grinning

Скрит текст:
Цитат
Четох например, че от Univision били много недоволни, че са пуснали нов плакат на ДП, въпреки, че договорът е бил сключен за историята на Наре и Санджар. По тази причина, смятат да спрат в края на май, евентуално с първи сезон и да не покажат продължението, въпреки добрия рейтинг. Както писа една близка до канала блогърка, какъв е смисълът да гледат без Наре? Все едно да гледат Супермен без Супермен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 25
  • Яко в Матрицата...
Мерси, Васе Heart

Разбирам ги хората, искат си образите, които са им станали любими.

# 26
В коя година ни прати маммата Joy Joy Joy

Скрит текст:

Вече сме си в настоящата Grinning

Критик и журналист Пелин Кая опубликовала фотографию звезды Неслихан Атагуль и ее мужа Кадира Догулу с комментарием:
«Неслихан и Кадир, я люблю это фото»

Наистина би било прекрасно. От една страна да ги видим след 7 години отново заедно на екран...от друга в комедия. Така ми се иска да видя Неслихан в комедийна роля...

Скрит текст:
Lelik Bolik
девочки! А меня не отпускает одна мысль...
а вдруг, партнерша Кадира, Неслихан?
может ждут, что скажут врачи? как будет себя чувствовать и т.д.?
Как бы я этого хотела! Может поэтому и мутят с партнершей? Ждут до последнего?
Как то Кадир ведь обмолвился, что им нравятся комедии и они не прочь сыграть в таком сериале.
Не дословно, но он как то выразился, что "из Неслихан вышла бы прекрасная комедийная героиня"

Lidia Denisova
Lelik, было бы замечательно

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 11:51 от savovas

# 27
Аз не искам да се снимат заедно, поне засега.

Васе, четох на едно място, че трябвало дублаж да се прави, пък тогава щели да гледат американците втория сезон. Дали няма много да чакат? Ай, да им имам самочувствието Sunglasses
Между другото, Стар са махнали значката на ДП от страницата си.

Нейсе, животът продължава Sunglasses

# 28
  • София
Момичета, защо няма никъде качен рейтинга от снощната серия?   

Ако го видят в чужбина, сигурно не само ще закупят всички серии до края, а може би ще помолят да продължат заснемането на още серии.

# 29
Момичета, защо няма никъде качен рейтинга от снощната серия?   

Ако го видят в чужбина, сигурно не само ще закупят всички серии до края, а може би ще помолят да продължат заснемането на още серии.
Днес ще има нова серия, преместиха го във Вторник.

Общи условия

Активация на акаунт