Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 418
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Яко в Матрицата...
Може ролята на Наре да е по-трудна, но Ниханче ми е най на сърце Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 46
  • София
Може ролята на Наре да е по-трудна, но Ниханче ми е най на сърце Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Васе, ролята на Наре беше невероятно трудна. Изисква се огромен талант и професионализъм, за да го изиграеш.  Ролята на придошлата след това Мави е къде, къде по-елементарна.  Аз определено тази артистка Туба не съм я харесвала никога. Една студенина, статичност, няма живец. Но това е моето мнение. Нека не се опитват сега да ми го променят. Няма как да стане. Тя никога не би изиграла така ролята, както го изигра Несли. Не случайно Неслихан е призната за най-добрата драматична артистка.

# 47
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Васе, ролята на Наре беше невероятно трудна. Изисква се огромен талант и професионализъм, за да го изиграеш.  Ролята на придошлата след това Мави е къде, къде по-елементарна.  Аз определено тази артистка Туба не съм я харесвала никога. Една студенина, статичност, няма живец. Но това е моето мнение. Нека не се опитват сега да ми го променят. Няма как да стане. Тя никога не би изиграла така ролята, както го изигра Несли. Не случайно Неслихан е призната за най-добрата драматична артистка.
Линде, Рени съм аз Grinning И не става въпрос за Мави, а за Нихан от "Кара Севда". Аз харесвам тази роля на Неслихан, сигурно защото харесвах и Кемал Heart Eyes Joy

# 48
Ехее, къде е Кемал, къде е Санджар, планети разлика. 😂Санджар според мен е най-голямото недоразумение за главен мъжки образ, в който и да е сериал.

# 49
  • София
Скрит текст:
Васе, ролята на Наре беше невероятно трудна. Изисква се огромен талант и професионализъм, за да го изиграеш.  Ролята на придошлата след това Мави е къде, къде по-елементарна.  Аз определено тази артистка Туба не съм я харесвала никога. Една студенина, статичност, няма живец. Но това е моето мнение. Нека не се опитват сега да ми го променят. Няма как да стане. Тя никога не би изиграла така ролята, както го изигра Несли. Не случайно Неслихан е призната за най-добрата драматична артистка.
Линде, Рени съм аз Grinning И не става въпрос за Мави, а за Нихан от "Кара Севда". Аз харесвам тази роля на Неслихан, сигурно защото харесвах и Кемал Heart Eyes Joy
Ренка, сори! Не съм догледала поста. Но аз определено съм на вълна ДП и затова си коментирам това.  

# 50
Здравейте, момичета Kissing Heart

Да започнем деня с Uninovelas Sunglasses

Тези моменти, когато Гедиз е очарователен

# 51
Цитат
-Можем ли да се влюбим в гиф?
-Гифчето Heart Eyes
#LaHijaDelEmbajadorUS | #UrazKaygılaroğlu | #GedizIsikli

Mожем, можем Heart Eyes

Добро утро, момичета Two Hearts Coffee

Хубав и усмихнат ден Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover

Еве Kissing Heart

@Antomartuok
·
4 ч
Sólo vengo a presumir que en USA, el público y Univisión, lo llaman "King Gediz" Wear Crown
#LaHijaDelEmbajadorUS | #UrazKaygılaroğlu | #GedizIsikli

Просто дойдох да се похваля, че в САЩ обществеността и Univisión го наричат ​​"Крал Гедиз" Wear Crown

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 09:57 от savovas

# 52
Тук откриваме топлата вода Trollface
Разбира се, оригиналът е неповторим Sunglasses

Heart Eyes

# 53
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Grinning

Еве, свиркай си... Wink

# 54
Как сте , дружки Heart Eyes
Никак не съм изненадана ,че са харесали Гедиз , то такъв мъж е мечта за всяка жена - чаровен , добър , разбиращ , закрилящ и най вече - човек , на когото можеш да разчиташ .

# 55
Здравейте момичета!
Вече е известна партньорката на Кадир в новия сериал Smiley

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1385246782838431744?s=20

# 56
  • Плевен / София
Здравейте момичета!
Вече е известна партньорката на Кадир в новия сериал Smiley

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1385246782838431744?s=20
Не съм я гледала...

# 57
  • Яко в Матрицата...

Thinking Не съм я гледала, не съм я чувала ... Но ми напомня на една друга сладурана. Дано е талантлива като нея.

# 58
Не съм я гледала, но не съм особено очарована от избора. Не ми харесва визуално, да не говорим, че с Кадир ще изглеждат все едно и е вуйчо.

# 59
Изглежда, че е известна повече като певица.
Може да се окаже сполучлива комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт