Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 420
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Serra Arıtürk е родена в Истанбул през 1998 г. Започва да свири на китара, когато е на 7 години и проявява интерес към музиката от тази възраст. Учи класическа китара от Хюсрев Исфендияроглу. Serra Arıtürk е известна с песните, които пее в Youtube Akustikhane.

Няма никакъв опит като актриса, има няколко песни. Много голяма разликата с Кадир, 16 години.
Каквото - такова, понякога изненадите идват от неочаквани места.

Да ни е честита Сера Heart Eyes

# 61
Лично за мен голямата ралика в годините не е проблем. Момичето изглежда симпатично и най- важното е добре да се стиковат с Кадир. Освен всичко изгледах няколко нейни клипа, и освен че харесах гласа и, то установих, че в зависимост от грима не навсякъде изглежда като дете, а на места изглежда фатална секси жена Grinning Може и да си паснат, аз съм положително настроена Hug

# 62
  • София
Много чаровно момиче. Подхождат си визуално с Кадир. От клипчетата виждам, че не е дървена. Държи се естествено и закачливо. Хайде да видим от кой храст ще изкочи зайчето.
На мен тази партньорка на Кадир ми харесва. Остава да ни хареса и самият сериал. Хайде да е на късмет.

# 63
Като му е къса брадата и прическата/е... може малко по-голяма/, разликата в годините не е толкова осезателна. И на мен ми хареса...красива е.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 23:56 от savovas

# 64
О, имаме новини . Хубаво е момичето , може и да станат успешна двойка ...
 Но кога Кадир ще играе с една опитна хитова актриса ? Толкова ли не го искат водещите актриси в турската дизи индустрия ? Нямам думи , стана на почти 40 г. , а не могат да му намерят една известна актриса ...Или звездният му статут е ''съпруг на Неслихан '' ?
Сори , раздразних се .

# 65
Ееее, Фили...Аз пък предпочитам да не играе с известните...на него не му е необходимо.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 00:55 от savovas

# 66
  • София
Васе, напълно споделям твоето мнение. Кадир е много интелигентен и деликатен мъж. Тези известни ще се опитват да доминират в сериала. На него му е необходима партньорка, с която да се допълват. Не се знае, това момиче може да бъде точно тази негова партньорка.

# 67
Добро утро, девойки Kissing Heart

Водя тези красавци Heart Eyes

# 68
Е , уважавам вашето мнение , но защо ще е ракето носител на нови или малко известни лица ? Понякога един проект има нужда от фенската маса и на двамата ГГ . Аз искам да го видя с една известна красива актриса в проект ( даже и с Фефа Grinning ) .Не ми пука како дали  ще се разбират на сета и дали актрисата ще звездее Stuck Out Tongue Winking Eye
Просто искам Кадир в звезден дует Heart , по малко известни актьори се сдобиват с известни и търсени партньорки , а Кадир обучава девойки Expressionless

# 69
Кадир отсега нататък няма да му изгрее звездата. Такъв му е късмета, такъв ще е и статуса му - мъж на Неслихан. За никой не е тайна, че тя е звездата в семейството. Да му се порадваме някой и друг епизод, после ще чакаме Неслихан.

Васе, ето ти нов материал за колажчета Grinning

И чудо нечувано, Бурак си спомни за Карата Sunglasses

И ежедневната вече рубрика...

Санджар идва, причинява ти болка, мен ме боли. Знаеш ли колко боли, когато любимия ти страда?

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 15:42 от Еванджелин

# 70
Аз не мисля, че статусът му е “съпруг на Неслихан“. Достатъчно известен си е  с неговото име.  Ами снима се вече с известни - Елчин, Седа...и какво от това.  Въпросът не е дали е със звездна партньорка, а какъв е сценария и дали му допада на публиката...Свидетели сме на нехаресвани и спирани сериали с участието на звездни двойки. Така обичаният Енгин вече два пъти го изпитва на гърба си Stuck Out Tongue Winking Eye

А фенската маса на двамата не винаги е в подкрепа...имаме си жив пример с Дъщерята...

Привет, момичета Two Hearts

П.п. Сега се сещам и за...Къванч е звезда, харесван от много хора/включително и от мен/...в Курт Сеит и Шура се снима не с една, а с две звездни партньорки/ много ми беше смешно като прочетох преди време, че Енгин е единственият и първият такъв Grinning /, да не говорим колко известни други актьори участваха в каста...и сериалът изкара само 21 епизода/за жалост/.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 17:13 от savovas

# 71
Съгласна съм с Еви ,че звездата в тяхното семейство е Неслихан , както и с Васето ,че и той е личност и артист ( актьор , продуцент ) .
Но аз го искам с известна партньорка Grinning , може и да го дочакам Heart
А новата е хубавица и въобще не прилича на туркиня . Дано подстрижат косата и брадата му , за да изглежда по млад .Искам го като във Вуслат сезон 1

# 72
Несли от лайфа на Ураз. ❤️

# 73
Идвам и аз с тази новина, гледах ги, много са сладки Heart Eyes

Broken Heart

https://twitter.com/Nesmostardently/status/1385657894968958979

Скрит текст:
"özledim seni"
"ben de seni çok özledim"

# 74
И аз ги гледах , Несли сияеше , беше много свежа и както винаги имаше много хубава енергия около нея . Ураз я гледаше с толкова обич и сякаш някаква гордост от това ,което тя казва .
Разбрахме ,че много си липсват Grinning

Общи условия

Активация на акаунт