Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 421
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ето го нашето красиво същество. Изглежда чудесно. Участва в благотворителното предаване. Ето ви и запис от това на живо с Ураз.

Скрит текст:
Понеже не успях да хвана отначалото искам да ви попитам Енгин дали се включи. Той много обичал децата та ще ми е интересно колко е дарил.

https://www.instagram.com/stories/neskadfanss/2558397497907353719/

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:12 от БлагаВест

# 76
Здравейте момичета!
Честит Лазаровден HeartFlowers Hibiscus
Здраве, щастие и берекет във всяко семейство Kissing Heart

Какъв по- подходящ ден за отбелязване на доброто дело от снощи, в което всички изиграха най- красивата си роля Heart

Heart

# 77
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Grinning

Линде, човекът работи на сет, простено му е да не може да се включи в ефир.

Ох, големи сладури са Несли и Ураз Heart EyesHeart Eyes Навсякъде из соц мрежите чета, че много липсват на хората. И на мен така Cry

# 78
Така е Рени, липсват Simple Smile не само по отделно, а и като тандем. Съвместната им игра в Дъщерята се хареса и не малко фенове мечтаят дуетът им на екран да се повтори.
За момента ще се задоволим с редките но много мили приятелски жестове между тях Heart

"Скъпа
@neslihanatagul
 Благодарим ви, че не ни оставихте сами, като участвахте в прякото ни предаване, и от името на всички наши деца и техните семейства, от сърце казваме „Благодаря ви за присъствието“.

Така асоциацията за борба с насилието над деца е благодарила на Несли, както и на всеки друг учавствал в живото включване снощи

И чудо нечувано, Бурак си спомни за Карата Sunglasses

Явно е разбрал, че има изостанали фенове като мен, които сега започват да гледат сериала Joy
Мдаа, по- добре късно, отколкото никога Joy  Едва на 5- ти епизод съм, кой знае колко време ще ми отнеме, но твърдо съм решила, че ще го изгледам.

Кемал е изключително красив, но лошото е, че харесвам и Емир Blush
Нихан е изключителна Heart Eyes и честно да ви кажа не виждам да е била по- пълна от Наре... Същата сладурана, само косата е по- подредена Heart

# 79
Джули, тя никога не е била повече от 50/51 кг, но в Дъщерята беше по-слаба. Както разбрахме от нея, свалила е до 45 кг. За нейния ръст, тези килограми са малко.

Привет, момичета Two Hearts
Честит Лазаровден!

# 80
  • Плевен / София
Днес е Цветница и аз празнувам....Почерпете се за мое здраве...
Скрит текст:

# 81
Честит празник на всички цветя!
Жива и здрава, Гостче Kissing Heart

И най- красивото цвете Heart

Привет момичета.

# 82
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Grinning

Гости, честит празник! 🌸🌸🌸

Честит празник на всички празнуващи! Flowers Cherry Blossom CakeCocktail

# 83
Един копи туит и от мен Smirk

"Gediz's wink, everything Nare needed to know she wasn't alone.
#LaHijaDelEmbajadorUS
Намигването на Гедиз, всичко, което Наре трябваше да знае, че не е сама."

От мен Smirk
Благодарение на Гедиз, Наре не беше сама от първия до последния ден в Мугла Simple Smile
Не беше сама, когато всички бяха срещу нея, дори когато тя сама си вредеше най- много:heart:
Такава безусловна и безкористна подкрепа тя не получи от никого, преди и след Гедиз Heart

# 84
  • София
Честит празник момичета! Честита Цветница! На всички пожелавам един много красив празничен ден.

Гости, специално на теб ти поднасям този красив букет от пролетни цветя. Носи си името със здраве.  Бъди обичана и много щастлива.

# 85
Гости, ЧИД! Жива и здрава Heart

Привет, момичета Two Hearts

# 86
  • Плевен / София
Благодаря за пожеланията момичета

https://www.vbox7.com/play:23ecfe7bc1

# 87
Здравейте, момичета! Честита Цветница Flowers Hibiscus

Гости, да си жива и здрава Heart

Джемре Байсел с новия партньор... Sunglasses

# 88
  • София
Здравейте, момичета! Честита Цветница Flowers Hibiscus

Гости, да си жива и здрава Heart

Джемре Байсел с новия партньор... Sunglasses

Това момиче го гледах скоро в сериала "Моята лява страна". Игра много добре там. Жалко, че го спряха преждевременно, макар, че на мен ми хареса.

# 89
Тази Джемре щях да я одобря за Кадир Grinning , ама не ме питат Smile
Хелоу дружки - честита Цветница Flowers Hibiscus
Гости - още веднъж ЧИД  !

Общи условия

Активация на акаунт