Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 661
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Неслихан Атагюл Доулу се съгласи на чуждестранен проект, който ще се излъчи на глобална интернет платформа.

# 91
  • Плевен / София

Джемре Байсел с новия партньор... Sunglasses

Това момиче го гледах скоро в сериала "Моята лява страна". Игра много добре там. Жалко, че го спряха преждевременно, макар, че на мен ми хареса.

Ако не бъркам съм я гледала в "Не пускай ръката ми "  и в "Рамо" първи сезон...

# 92
Васе, това е старото Hands Metal

Гости, да, същата е.

# 93
  • Плевен / София
Васе, това е старото Hands Metal

Гости, да, същата е.

Не помня имена, а лица....и не винаги правя връзка между двете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
Ааа, това е по времето на Дъщерята, когато излезе. Рускините са се объркали и заблудиха и мен Grinning

# 95
Здравейте, момичета Hug Хубав ден и Светла седмица Heart

Васе, недей, че пак ще скалъпят новини Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Кадирчик без брада и мустаци...еха...няма да се личи голямата разлика в годините с партньорката му Grinning Шапото му е екстра Grinning

Еве, да скалъпват, бе... туй значи, че не им е безразлична Stuck Out Tongue Winking Eye

Привет, момичета Two Hearts

# 97
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Hug

Я, Кадир какъв е лъснат Grinning Отива му...

В тази серия бяха много хубави Heart EyesHeart Eyes

# 98
Здравейте дами!
Току що попаднах на коментар при рускините, че на финала на Дъщерята е възможно да присъстват  Наре и Гедиз Grinning Турските медии били спекулирали с тази новина Grinning
Колкото и абсурдно да звучи, най- малкото, защото Гедиз е мъртъв, потърсих в ТТ нещо по темата, но не открих.
Къде изобщо ги четат тези новини?

# 99
  • Яко в Матрицата...
Джули Joy
Надявам се това да е поредната измислица на турската преса. Чудят се какво да пишат 🙄 Не виждам какво ще прави Наре в новата история.

# 100
Джули, това са си измишльотини на рускините. Някои от тях се чудят каква новост да измислят. И аз го видях, но както казват другите рускини в затворената ни група, никъде не са посочили източник от турски.

Рени, то даже не е на турската преса.

# 101
  • Яко в Матрицата...
Джули, това са си измишльотини на рускините. Някои от тях се чудят каква новост да измислят. И аз го видях, но както казват другите рускини в затворената ни група, никъде не са посочили източник от турски.

Рени, то даже не е на турската преса.
Мамашките ли са си го измислили? Joy Тяхното въображение не знае граници. Може и да им се иска на някои фенове на НарСан, но уви... вече не мисля, че това е възможно.

# 102

Мамашките ли са си го измислили? Joy Тяхното въображение не знае граници. Може и да им се иска на някои фенове на НарСан, но уви... вече не мисля, че това е възможно.
Ми така излиза Grinning Обикновено, когато има такава статия, дават линк към нея. В групата на Лелик се чудят, откъде се е появило това Grinning

П.п. А и вижте, какво са написали...Неслихан Атагюл и Гедиз Ъшъклъ Joy

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 12:45 от savovas

# 103
  • Яко в Матрицата...
Васе, какво тук значи някакво си име Joy Ураз и Гедиз са едно и също лице Joy

# 104
Васе, какво тук значи някакво си име Joy Ураз и Гедиз са едно и също лице Joy
Joy Joy Joy  Кат ще е Неслихан Атагюл, то и Ураз К...да са написали/за по достоверно/...инак Наре също е Ъшъклъ Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт