Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 685
  • 734
  •   1
Отговори
# 600

Васе, много кофти с това редактиране бе, изобщо не личи, че има ново Imp

Гледах и аз снощи серията. Лелята го сватоса с дъщерята на оня с битовата техника Grinning
Братчето на Тайлан е голям сладур, хубава двойка ще станат със Севим.
То май и между Султан и Хазъм се очерта романтика Grinning

Еве, да... зле го направиха Imp Преди време позволяваше нов повтарящ се пост на следващия ден, но сега само редакция, докато не минат 24 часа.

Мда, голям сладур е братчето. Как само му похарчи парите Joy

И аз видях искри при Султан и Хазъм Grinning То и при Шебнем и другият приятел ше има романтика Grinning

Сега от трея... Султанката май е поканила Наз и ще тросне новината за жената, дето му е избрала Joy Като го чуе... решението на Наз дали пък не е да побързат със сватбата Thinking

Много готин Киво Heart

# 601
Филе, Онур и Хазал в промо за филма Heart Eyes

Ух, най -после . Надявам се да е хубав ,че онзи с онази мумия Тувана беше много тъп . Но , когато го даваха по ТВ комшуту го харесаха Satisfied
Харесвам и авторката, и Хазал ( пак партньорка до пъпа на Онур Stuck Out Tongue Winking Eye ) , надявам се скоро да може и ние да го гледаме Smile

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 21:27 от Phillipine

# 602
  • София
Много се радвам за Кадир. Всяка следваща серия рейтинга се покачва. Интересът вече е засилен. Харесва се сериалчето. Явно това ще е един от рейтинговите през лятото. Прекрасно, защото Кадир го заслужава.

# 603
За новия филм, нали знаете, че авторката на книгата, Аслъ Къзмаз, е кума на Неслихан.
Тъй де, по роднинска линия сме и тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Новичко от Неслиханче Heart Eyes

https://www.instagram.com/stories/neslihanatagul/2601747222552706438/

Айде да почива и да се връща. Искам я в някоя бомба, силна жена. Да не бърше пак з....ка на някой като Ефето Imp 🤢

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 00:46 от Не се сърди, човече

# 604
Еве Hug , Боже забравила съм ,че е кума . Знам само ,че е жена на '' зетя ''на Бихтер от ЗП Joy , пак сме роднини Smiley . И аз чакам Неслиханчето с нетърпение .Да я вземат в прокурорския сериал с Онур ( ако е вярно ,че той ще участва ) , но онзи хитрец Аксой не обича да плаща много , а тя си е със статут на супер звезда Grinning

# 605
Здравейте Kissing Heart

Малко клюки нося. Ураз с нова любов. Засечени са с Гюлджан Арслан, докато си почиват на моренце 😀

Да му оскубя мустака значи 🥴 Дано си върне заводските настройки, като свършат снимките на Ершан Кюнери.

Иначе одобрявам, не че ме питат Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

Чакмата пак потвърди вчера, че е чул за дигитален проект, за телевизията няма.

# 606
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Heart

Въх тоз Ураз, как ги сваля тези мацки Joy Ай да му е честито Grinning

# 607
И аз видях новините за новата снаха . Ама пак наше момиче - беше партньорка на Кадир в Кьосема Grinning
Едно не мога да му отрека - има вкус , избира си ги с красиви очи , явно  харесват му все светли ( светлооки ) мадами Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве Hug
Айде малко Нихан и Кемал , защото много ми се гледа Несли в нов проект , но да е много силна жена , а и Бурак ми се гледа в съвременен сериал , не ми харесва като башибозук Satisfied

# 608
Вижте какво нося Heart Eyes

Неслиханче с племенниците си Асия и Аслъшах, и племенницата на Кадир - Гюлдже Heart

На почивка били с момичетата Grinning

Филе, разсмя ме с този башибозук

Кадир, Серра и Алпер ще бъдат на гости при Балчичек, в неделя - 13 часа по канал Д

https://twitter.com/KanalD/status/1407705633420460039

Heart Eyes

Ах, тези кърпи Kissing Heart

Каста на Ершан Кюнери Grinning

Два сериала едновременно на Univision Wear Crown

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 22:46 от Еванджелин

# 609
2-рия фраг на 4 епизод

Аз май познах за решението на Наз Stuck Out Tongue Winking Eye ееее, слагат годежните пръстени...а на нашичкият вече му летят пеперуди в стомаха Grinning

И Уразка Grinning Heart

Привет, момичета Two Hearts

# 610
Уразка със сладък сетер Heart , обичам го Heart Eyes
Нали си спомняте ,че и аз повече от 16 години имах сетер и като видя такова куче 🐕 се разтапям .Озге Оздер ( Джавидан от Мелодия на сърцето , Каеалджъм от ЧД , сега играе в Неверния ) има сетерка , която много прилича на моя . Аз даже и писах и тя ми отговори , после отвреме на време ми харесва коментарите Simple Smile
Сега се сетих , знаете ли кой също има английски сетери ? На Онур бившата тайна компаньонка от миналото лято ( той през летата никога не е сам Stuck Out Tongue Winking Eye  ) - силиконовата блогърка Ягмур Joy .Е , сори , но това не ме накара да я харесвам Sweat Smile
И говорейки за летни свалки  - пожелавам този път Ураз да намери щастието с новата красива любима Blue Heart
Много хубави Кадир и Сера . Радват окото . Разбира се държа на таланта и умея да го оценя , но обичам и хубави да са ГГ + добър сценарии , и съм фенка Smiley
Неслито е много сладка с децата . Племенницата на Кадир е копие на майка си , даже е пухкава като нея . Пожелавам и на Несли едно детенце до 2-3 години Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover
Лека 🌃 , дружки Flowers Cherry Blossom

# 611
Хелоу, дружки Kissing Heart

Промото за 14 епизод на Hadsiz Hands Metal

Зад кадър на ДП с една от гримьорките Heart Eyes

и новата серия Stuck Out Tongue Winking Eye

🎥 Рецепта за любов - еп.3 Бг.субтитри

https://ok.ru/video/2381346835140
https://disk.yandex.ru/i/ofh2CDZxQi6MVA
https://cloud.mail.ru/public/ZoML/A9WY2Vxfe

И в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club11369128

# 612
Здравейте момичета!
Еви, благодаря за превода Hug Чаках си го Kissing Heart

Уж не си падах много по този жанр, а се оказа, че си харесах повече от един от летните сериали Grinning
Нито един не ми е УАУ, но са доста приятни и леки за гледане Heart Eyes

Освен в Рецептата се загледах и в Островната приказка, в Беля на главата, защото е различен и в Игри, (Ирония) на съдбата (не съм сигурна кой е точния превод). Честно казано, изглежда, че на последния най много се смея Grinning Главната героиня е чудна Grinning
Със сигурност някой ще отпадне от списъка, че са ми много, но няма да е Рецептата Sunglasses

От актуализациите които сте пуснали оставам с впечатлението, че в тези горещини сама Кадир работи Grinning
Несли релаксира, Ураз намерил време за нова любов....Grinning
И аз съм за връщане на заводските настройки ала Гедиз Heart Eyes, а и новото момиче ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye Дано са щастливи!

Отивам да гледам епизода Grinning Хубава, усмихната и прохладна Събота ви желая Heart

# 613
Как сте , дружки ? Heart
Една новина от подругите ,която никак не ми хареса - Ураз се бил разделил с Гюлиджан , яд ме е , той с Берак издържа по дълго Bowtie
Дано не е вярно Neutral Face

# 614
Привет, момичета Two Hearts Coffee Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт