Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 681
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Как сте , дружки ? Heart
Една новина от подругите ,която никак не ми хареса - Ураз се бил разделил с Гюлиджан , яд ме е , той с Берак издържа по дълго Bowtie
Дано не е вярно Neutral Face

Е, значи е било кратък летен романс Grinning Няма лошо. Надявам се да е бил еднакво приятен и ободряващ за двамата и да няма лоши чувства Grinning

Красота Heart Eyes

Най- гледаните сериали за седмицата.

Рецептата изобщо не е зле Heart Eyes Да видим как ще продължат.
На мен нещо не ми се получи с този епизод... и дори красотата на тези двамата не ме задържа докрая Blush

Първи епизод ми беше ОК, втория много ми хареса, но на третия нещо зациклих...
Ще го пробвам пак по- късно, че не искам да влизам неподготвена в следващия Sunglasses

# 616
Здравейте, дружки Kissing Heart

Филе, специално за теб водя едни танцьори, много са сладки Heart Eyes

https://twitter.com/SeriesTurcasArg/status/1409628922619338756?s=09

Неслихан с 12 милиона последователи, да са й честити Heart

И от мен малко красоти Heart Eyes

Тази не бях я виждала Heart Eyes

Хубав ден пожелавам, някъде на сянчица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
  • Яко в Матрицата...
Здравейте, момичета! Heart Eyes

Честито на Несли, 12 млн., добра цифра! Grinning

# 618
Както обичам да казвам , Инста не е мерило за талант и истински ценности  , но се радвам за Несли . Тя не е от хората , които кокетират с околните чрез соц. мрежи или пък споделят там живота си , или пък рекламират нещо . Напротив - нейните постове са различни , но все пак има толкова много последователи .Браво ! Flowers Hibiscus
Еве Hug , мерси за видеото . Познаха рускините ,че Елиф е свястно момиче и Онур няма да я крие от хората както криеше блогърката Stuck Out Tongue Winking Eye . Хубава и весела сватба на Танер , но ми направи впечатление ,че само двама от колегите му от ЧД бяха на сватбата , а може и още да е имало . Даже си избра сватба в гората . Явно му хареса сериалната сватба на Али Joy
Рени Hug
Снощи имах работа и не гледах внимателно , ще гледам направо с буквите , надявам се рейтингът да е добър ,че този сериал на Фокс ( ей , голям хитрец е този Аксой ) , ни води . Аз не го гледам , защото нещо не ми харесват актьорите Smile

# 619
Здравейте момичета!
Догледах 3- ти епизода на Рецептата, ми аз съм го спряла, точно когато е ставало интересно Grinning Сега съм по- спокойна Blush Филе, мернах днес рейтинга, паднал е, но четох, че имало премиера на друг сериал, мачове... и т.н...
Може отново да се вдигне другата седмица Hands V Да се надяваме.

Малко в повече ми дойде вмешателството на съратничката и приятелка на Наз в личния и живот, въпреки че, като цяло я харесвам. Накрая Фърат го отнася Joy

Снимките на Ершан Кунери са започнали.

Актьори и герои Grinning
Що за име е това Joy

И Езги Мола  Simple Smile

На Несли пожелавам още безброй фенове, защото всички са спечелени с талант Heart

# 620
Четох описанието на другия сериал в понеделник  , абсолютно  клише , обаче главната двойка са много хубави .Харесвам ги и двамата .Жалко ,че ще ни взима от процентите в понеделник Angry , ако бяха в друг ден , бих надникнала Grinning

# 621
Честит рожден ден на Ураз Balloon
Да е много здрав и щастлив! Да има много успешни проекти за напред Heart, и никога да не губи онази чувствителност, която му дава сили и енергия да отстоява каузите, в които вярва Heart!

# 622
Ха-ха Ураз е роден с мъжо на една дата Grinning
Да е жив и здрав , много успешен , и най-после да намери своята половинка Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Забравих на 06.04 да почерпя виртуално за сина , ама хайде да ви почерпя за съпруга на 30.06 Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 10:29 от Phillipine

# 623
Филе, да са ти живи и здрави момчетата и много да те радват Kissing Heart

Това, юни месец сме се родили все едни убавци Smiley

# 624
  • Яко в Матрицата...
Да е жив и здрав Уразка Heart Eyes, да е все така усмихнат и да си намери някоя сериозна мома Simple Smile

Фили, да са ти честити любимите момчета Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 625
Хелоу, мацки Kissing Heart

Честито да е това талантливо  момче Heart

Филе да са живи и здрави и твоите сладури Kissing Heart

# 626
  • Яко в Матрицата...
Чакайте и аз да сложа една фотка на рожденика Grinning

# 627
Чисто ново от красавицата ни Heart Eyes

Между другото, снимките са направени в агенцията й, чакам добри новини 🍀

# 628
Дай Боже, Еви Hug