Всякакви въпроси относно пералнята - тема 10

• 29 344
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз първо в тукашния звъннах, ама нищо не предоставих като данни и така...добре, че ви чета и питам Simple Smile ММ се смее и вика "кво те пъсъветваха в Мамата?" Smiley

# 106
Който не е посъветван в Маммата, той не е успял!
А дано нищо да ѝ няма на машинката или да е нещо, поправимо на място.

# 107
  • Велики Преслав
https://youtube.com/watch?v=LZ2M8wagL0g&feature=share
При тая го няма това почукване Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, смятам ще ти решат проблема.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 13:39 от Vasil Vasilev 676271

# 108
  • София
Само да споделя, че при нас се оказа, че била капсулована пералнята и ремонтът би струвал 280 лв.
Та, отпътува.
Служи вярно 14 г.
Техникът пък препоръчал като марка Beko. На уточняващ въпрос на мъжа ми дали препоръката е само за по - скъпите модели човекът казал, че са добре и евтините.

Мисля, че смяната е в евтина. Ако те ти е трудно я погледни отдолу и виж дали казана е слепен. Мисля е с болтове.

# 109
  • Велики Преслав
Първо, ремонта ако се среже казана, е 100 лева. Второ, частта за Бекото, звучи много тъпо.
   Вие кажете Бюджет. Имате ли сушилня и тя колко кг е. Трябва ли да е слим. Незнам от къде сте, но ако умеете, да я разглобите, в Русе има човек, на който пращате казаните по Еконт. Прави ги много добре.

# 110
Беко-то са боклуци . Имала съм , доста лоша покупка беше . Преди бяха добри , сега не .

# 111
  • София
Ами то и 100 лв. не си заслужава за толкова стара пералня.
Известно ми е, че тук форумното общество препоръчва Bosch и Haier, но много се учудих за beko.
Няма да купувам нова. Имам една стара работеща gorenje. Едновременно се повредиха съдомиялната и пералнята и малко множко ми идва да ги подновя и двете. Иначе съдомиялна си купих на електролукс.

# 112
  • Велики Преслав
Дайте бюджет

# 113
stanislavchen, форумното общество изобщо не препоръчва Бош и Хайер, а търси да препоръча опимален вариант според бюджета на търсещия.
И аз да кажа, че техникът ви  е подвел здраво. Не се лъжете с това Беко.

# 114
  • София
Благодаря за препоръките, както казах няма да купувам засега. За моя бюджет в бъдеще според препоръките на форума си набелязах Haier. Simple Smile

# 115
  • Велики Преслав
Хаиер, са добри. Като цена качество са супер.
 Най-вече обаче, са много тихи.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 07:21 от Vasil Vasilev 676271

# 116
Преди две седмици взехме Miele и ми прави впечатление, че дупките на уплътнението, през които се оттича водата, са някак си по-високо и винаги остава малко количество вода след края на програмата. Не е проблем да се обира на ръка, но се чудех дали е така с всички Miele перални.
Направих снимка, дори дрехите още не са извадени, пералнята приключи току-що. Дупките са максимално ниско. Няма останала вода но гумата е мокра все още.
Нивелирана ли е пералнята ви. Да не е с лек наклон напред.

Да, нивелирана е, но сега съм в чужбина и не мога да изпратя снимки. Като се върна в БГ ще проверя другите в магазина как са. Не е голям проблем, просто ми беше интересно дали при всички е така.

# 117
На много перални там остава малко вода, ако ви притеснява я попивайте и я оставяйте отворена леко, за да се проветрява. Аз така процедирам и моята е Miele. Вашата кой модел е ?

# 118
На много перални там остава малко вода, ако ви притеснява я попивайте и я оставяйте отворена леко, за да се проветрява. Аз така процедирам и моята е Miele. Вашата кой модел е ?
Попивам я, за да не се появи мухъл, иначе не ми пречи. Моделът е Edition 111 W5877.
Много съм доволна от програмите и как работи.

# 119

Така е. И даже е препоръчително след пране да се минава уплътнението с швамтух. Не само долу, където е водицата, а цялото за да се оберат мъхчета и наслоявания.

Общи условия

Активация на акаунт