Всякакви въпроси относно пералнята - тема 10

• 29 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
А ок, досега не съм ползвала пералня която сама си претегля дрехите и си преценя времето.

Те и трите часа не са три, а максимум три. Моята поне след като я пусна си ги намалява, явно според теглото и други показатели. Цветното много го намалява, за разлика от чаршафите.

Благодаря!

За сега разглеждаме моделите на Самсунг, Бош и Миеле, може би и Нефф

# 256
На моя Уърпул първоначалното показано време на програма Памук е 3.45 часа . Преизчислява ги. Повечето пъти става към 2 часа . Само веднъж ми е прала над 3часа и половина , защото бях сложила две малки одеала и цял комплект чаршафи .

# 257
Здравейте, предстои ни обзавеждане на ново жилище и си търсим пералня. Нищичко не разбирам относно параметрите ,бихте ли ме насочили към марка ? Също така по-добре ли е пералнята и сушилнята да са отделни уреди или 2в1? Благодаря предварително.

# 258
Бюджет ? Отделни уреди е най_добре .

# 259
1000 е максимума.

# 260
# 261
Според ме като марка се насочете към Горение и Бош . АЕГ са добри , но в по_високите си класове .
Самуснг лично не ги харесвам ,защото плакнат с много малко вода . Лг не са добри в пералните .
Тези два модела  според мен а добри . https://www.tehnomix.bg/peralnya-bosch-wau28t62by?cstrackid=87d5 … 8a58-14a012cdcfbd
https://techmart.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%2 … Gorenje%20WS846LN

# 262
  • Велики Преслав
Като здравшна, всички АЕГ са еднакви. Цената определя само функциите.

# 263
Благодаря много!

# 264

Видях, че търсиш и пералня, и сушилня, бюджет по 1000 и за двете, общо 2000. За 2000 (на промоция, иначе малко повече) можеш да си купиш най-доброто комби, с което няма да имаш ядове, а спестява място.  Помисли си. Иначе отделни уреди било по-добре, ама аз свикнах с комби и съм доволна.

# 265
  • UK
Blueberry, а не изплакват ли добре Самсунга. Аз, може би клоня повече към Самсунг, мъжът ми обаче натиска за по висок клас,аз обаче съм скръндзата в семейството и все гледам да спестя малко.
LG купувахме преди 10г.,не я ползвах много, около година само но бях супер недоволна.

# 266
Благодаря за съвета. В търсене сме на всички домакински уреди и грубо сме сметнали по 1000 за всеки ,разбира се може и малко отгоре ако много ни допадне определен уред и рвзбира се си струва.

# 267
Blueberry, а не изплакват ли добре Самсунга.
Никак добре . С доста , доста малко вода .

# 268
  • UK
Хммм, мерси много, супер полезна информация. Дали важи за всички модели?

# 269
Хммм, мерси много, супер полезна информация. Дали важи за всички модели?
Пералнята от България ли ще бъде купена ?

Общи условия

Активация на акаунт