Лежащи мами - 47

• 40 040
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Мими, дано издържите възможно най-дълго! Но е добре, че все пак ше направите 1 курс, да се застраховател. Пък всеки ден вече е подарък и добре дошъл!

# 106
Мими, стискам ви палци бебчо да стой вътре още няколко седмици. Успех!

# 107
Момичета, привет.
Тези от вас , които са били със серклаж, колко време след махането му родихте? В коя седмица го махнахте?
Просто информативно се интересувам, разбирам, че всеки случай е специфичен.

# 108
Махнахме го в 37+2 дни, родих след 12 дни. Но при мен вече нямаше никаква шийка, още от 33 някъде. На следващия преглед в 38+2 имах 3см разкритие и чакахме само да тръгне раждане само. 5 дни по-късно родих.
Вие кога ще го махате?

# 109
Днес отивам, реално съм 36 +6, утре започвам 37 г.с.
Шийка не сме мерили може би вече месец и половина даже да не станаха два. Сега ще я измери и ще се види и самата форма. Таткото е малко шок, няколко пъти повтори - не сме готови още Grinning. Много ми е сладък, защото един месец аз пазарувам и мисля какво още, него си го вее ветрец на бял кон. Имаме още някои неща, но всичко е достъпно по аптеки и магазини. Стискам палци mrs.RM всичко да ни се развие добре до край.

# 110
CandY браво на вас, успешен финал желая.
На някоя от вас да са и казвали, че има леко намалели околоплодни води?

# 111
Нели аз съм с намалени води и още съм в болница и +това ми откриха и диабет незнам вече Disappointed Relieved

# 112
Мими, щом си в болница всичко ще е наред. Слагахте ли кортикостероидни инжекции?

Момичета, вече два дни съм с диария и като чета че било симптом за преждевременно раждане се ошашках. Днес съм на лекар за щастие. Аз все си мисля, че е от обяда вчера, защото си поръчах храна, но...

Нели аз съм с намалени води и още съм в болница и +това ми откриха и диабет незнам вече Disappointed Relieved

# 113
Да направиха ми една инжекция за разгръщане на дробчетата

# 114
Момичета на мен моя АГ не ми е казал за водите. Но онзи ден ходих до болницата заради болничен и лекарката която ме гледа нищо не каза. Но в момента, който я попитах добре ли са водите и само ми каза малко са. На преглед съм чак на 22.

# 115
  • София
Да направиха ми една инжекция за разгръщане на дробчетата

Не се ли правят поне 3 Инжекции като терапия на 24 часа?

# 116
Кризиа, не я мисли диария та (макар, че и аз всеки път се шашках), ама и предната и таиз бременност повече бях в тази крайност а не родих по-рано.
Магнезия понякога я причинява. Аз за това го пия след храна, а желязото да е сутрин иначе се почва. Е врепа го пих следобяд и съм в твоя клуб.

# 117
Аз не съм на магнезий, а на Коринфар. Май ще е нещо от храната.

Бях при Христов днес и на мен ми каза, че иска да сложим като застраховка кортикостероидните инжекции. Бият се през 12 часа, общо 4. Та може би ще трябвя да го направя и аз това, реално всичко си е на място, но си имам контракции. Сега съм в 28 г.с. Вие превантивно слагалили ли сте? Р

Кризиа, не я мисли диария та (макар, че и аз всеки път се шашках), ама и предната и таиз бременност повече бях в тази крайност а не родих по-рано.
Магнезия понякога я причинява. Аз за това го пия след храна, а желязото да е сутрин иначе се почва. Е врепа го пих следобяд и съм в твоя клуб.

# 118
На мен ми слагаха. 2 курса даже съм правила, защото давността им е около 4 седмици.
В 28 като се беше скъсила много шийката ми наорваха първия курс. После в 32-33 като вече нямаше шийка повторихме курса.
Аз имах някой неприятни странични реакции, след оътюрвия прием, но щом е за бебето всичко се преживява.

# 119
Какви са страничните? Ще ми е полезно да споделите. Това, което знам е, че бебчетатс стават по-неактивни, но за кратко. Така ли е?

На мен ми слагаха. 2 курса даже съм правила, защото давността им е около 4 седмици.
В 28 като се беше скъсила много шийката ми наорваха първия курс. После в 32-33 като вече нямаше шийка повторихме курса.
Аз имах някой неприятни странични реакции, след оътюрвия прием, но щом е за бебето всичко се преживява.

Общи условия

Активация на акаунт