Лежащи мами - 47

• 39 240
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
Нели, честито! Да е жив и здрав, много късмет и безгрижно детство!
На теб бързо възстановяване!

# 721
Честито ,Нели !!! Много се радвам , да ти е жив и здрав 🤗 Благодаря ,че даваш кураж на останалите момичета в групата 🤗🤗🤗

# 722
Честито, Neli!
Baby Monkey, I аз имах на два три пъти розово зацапване няколко седмици след серклажа. Не беше след преглед и не се разбра каква е причината.
Момичета, аз съм много притеснена днес. Получих сърбеж по ходилата и дланите, пуснах кръвни изследвания и е зимите на черния дроб са много завишени. Асат е 10 пъти над горната граница. При молих се за мониторинг в болницата (уж, бяха добри според акушерката), гинекологът ми ще ме прегледа утре.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

# 723
Краси за холестаза ли се притесняваш няколко момичета ди я пребориха ❤ Всичко ще е наред

# 724
Да, Хариом,като прочетох какви страхотни описват в интернет не мога да спра да плача цял ден. Била съм при предни бременности и след серклажа тази бременност с подобни показатели, но си знаех, че това е от утрогестана. В момента, в който спрях приема нещата се нормализираха. Сега обаче или имам по-сериозен проблем или е от пробиотици те, които започнах да взимам преди около месец (въпреки че нямат странични ефекти според листовката). Даже не знам от колко време съм така...

# 725
Тези от вас, които са приемали антибиотик през бременността, могат ли да ми кажат дали са приемали и пробиотик, някой Приемал ли е Пробиен Б коммплекс на Фортекс и дали е подходящ за бременни. Благодаря предварително!

# 726
Тези от вас, които са приемали антибиотик през бременността, могат ли да ми кажат дали са приемали и пробиотик, някой Приемал ли е Пробиен Б коммплекс на Фортекс и дали е подходящ за бременни. Благодаря предварително!

Много хвалят Провиотик с кокиче.В болницата повече жени го приеха и без антибиотик.Уж помагал и за гъбипките и бактерии,но аз с толкова хапчета реших да си го спестя.Вече ми идват в повече:(

# 727
  • София
А някои лекари препоръчват пробитик през цялата бременност, защото подпомагал имунитета на бебето след като се роди.

# 728
Но дали има значение видът му? 😏

# 729
  • София
Но дали има значение видът му? 😏
За мен най-добрият пробиотик е този който има много пробиотични щамове вътре и поне 50-100 милиарда в една капсула.

# 730
Здравейте на всички! Много се радвам, че Ви открих, от няколко дни и аз съм в отбора на лежащите заради скъсена шийка в 24 седммица. Искам да попитам, позволявате ли си да седите на дивана, или винаги сте в лежащо положение? Благодаря.

# 731
Здравейте на всички! Много се радвам, че Ви открих, от няколко дни и аз съм в отбора на лежащите заради скъсена шийка в 24 седммица. Искам да попитам, позволявате ли си да седите на дивана, или винаги сте в лежащо положение? Благодаря.

Аз си позволявам няколко пъти на ден за 5-10 мин да седна на дивана. Моята АГ ми каза, че с напредване на бремеността и нарастване теглото на бебчето, все повече се оказва натиск върху шийката на матката, поради което е препоръчително да съм легнала.

Аз съм вече 29+1, но имам една бременност, при която бях на леглови режим от 22 седмица, заради скъсяване на шийката и стигнах до края, та вече нямам притеснение по отношение на това и затова имам малки "прегрешения".

# 732

Аз си позволявам няколко пъти на ден за 5-10 мин да седна на дивана. Моята АГ ми каза, че с напредване на бремеността и нарастване теглото на бебчето, все повече се оказва натиск върху шийката на матката, поради което е препоръчително да съм легнала.

Аз съм вече 29+1, но имам една бременност, при която бях на леглови режим от 22 седмица, заради скъсяване на шийката и стигнах до края, та вече нямам притеснение по отношение на това и затова имам малки "прегрешения".

Ясно. Мерси. Аз все още се запознавам с обстановката. Моята АГ каза: спри се малко, и вече след консултация с интернета се оказа, че трябва не просто да се спра, ами и да лежа.

# 733
  • София
Аз все още се чудя ако се лежи постоянно какво се прави с храненето?

# 734
Зависи според мен какво е и положението. Ако в тази седмица шийката е с размер 20мм или под 20 мм, омекнала или с разкритие трябва стриктно лежане.

Ако шийката е в по-горни размери, може и леко раздвижване вкъщи. Моята при предходната ми бременност беше в 22 седмица 28 мм. Сега в 29+1 е също 28 мм. Пак се смята за скъсена, но в приемливи граници.

Направете така както ще Ви е най-спокойно. Приемайте предписаните медикаменти, спокойствие, почивка и по-малко къщна работа.

Общи условия

Активация на акаунт