Лежащи мами - 47

• 39 956
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Мими, чувала съм, че при прием на много вода се възстановяват до определено количество. Също така, че кокосовата вода е много добър вариант. Стискам палци и на двете ви. Попитай АГ какво да предприемеш.

Candy вода пия поне по 2 литра на ден. За кокосовата вода сега чувам, но ще питам. Утре ще ходя и при следящата да видим и тя какво ще каже, но мисля че няма да изкарам до термин, понеже и матката не дава много възможност. Малко ме е страх от това преждевременно раждане, а ако и това настъпи ще е секцио което въобще не го исках, но се налага.

# 76
Стискам палци да се намери подходящо решение и да устискате възможно най- много. Не се навивай за начина на раждане, аз така правя. Все още не знам как ще се случи, само мисля беба да е добре.
Малката е герой, като теб. Само кураж и позитивно мислене. Знаеш, че в нашето състояние е важно.

# 77
Благодаря за подкрепата Candy пожелавам на теб и  на всички мамита всичко да е наред и успешен и щастлив финал.

# 78
Мими и аз знам, че е добре да се увеличи водата в този случаи и ефект, евентуално след седмица поне
В добра седмица ще влезеш, не го мисли от сега раждането, поне до 32 да издържите, после всеки ден е като подарък! Вие сте герои бебокс и ще се справите със всичко!

# 79
Здравейте, момичета! Аз съм бивша лежаща мама с едно прекрасно момченце на 2 години. Сега отново правим опити за забременяване и се обръщам към вас за съвет. 🙂 На кратко, с цервикална недостатъчност съм, вследствие на конизация. Първата бременност имах серклаж, направен от д-р Христов, но тогава живях в Бургас. От скоро сме във Варна и искам да помоля мамите от Варна да препоръчат гинеколог, при който са се следили и са водили ЖК и на който може да се разчита за рискова бременност. Изчетох страшно много теми, но мненията са доста противоречиви.
Дори и да не съм писала отдавна в темата, ви чувствам близки, защото съм била близо 6 месеца на легло, минала съм през много притеснения, но накрая всичко се забравя. Пожелавам на всички да гушкате здрави бебчета на термин и ви пращам цялата положителна енергия!
P.S. Всякакви съвети относно лекари във Варна са добре дошли! Благодаря ви предварително!

# 80
Здравейте,може ли тапата да падне щом съм със серклаж?

# 81
Разбира се, моята нищо не я спря!

# 82
Разбира се, моята нищо не я спря!
В коя седмица бяхте ? Как се развиха нещата?

# 83
Даже бях с 2 серклажа.В 37г.с бях с близнаци. В 22ч ми падна тапата, в 01.15ч започнаха регулярни контракции и в 05ч станах щастлива мама на две дечица ❤❤

# 84
Emeka браво на вас! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!
Как сте мами, как са нещата при вас?

# 85
Здравейте за първи път се включвам при Вас. На 25 години съм , това ми е пъвра бременност и съм в 23+2 дни . В 13 седмица ми откриха тромбофилия , а на прегледа преди 2 дни ми казаха, че шийката ми е 34 мм . Увеличиха ми магнезия и отново започнах Утрогестан + Алеракт. Но нищо не ми казаха за повече почивка и лежане ( не знам дали не е заради тромбофилията) , какво бихте ме посъветвали , аз на своя глава ограничих доста физическата си активност. Има ли възможност шийката да не се скъси повече или да се въстанови след терапията ?

# 86
Може да си падне тапата, независимо от серклажа, ама това че е паднала не винаги значи, че раждането започва. Миналия път бях със серклаж, част от тапата (или цялата) падна края на август, а родих средата на октомври.

Тромбофилията не е причина да се скъсе шийката. 34 не е зле, важното е да се държи. Утрогестана е с тази цел. Може да варира дължината, особено ако е мерена на пълен пикопен мехур.

Аз вече почнах да си позволявам да ходя, то нямам и много избиюир де с детето. Още малко и влизам в 36, надявам се да изкараме и 24. 05 2в1 и после вече когато си избере госпожицата я очакваме. Но много ми се иска да си дочака юни.

# 87
FBID10207020918681427 за тромбофилията слагате ли някакви инжекций? Мисля, че шийката не ви е зле, но все пак си почивайте, не вдигайте тежко.
Mrs. RM не ви е останало. Дано постой повече бебчо на топличко в мама. Успех!

# 88
Да за тромбофилията съм на клексан 0.4  е акард от 13 г.с , аз доста се уплаших като чух, че се е скъсила защото 2 седмици преди това беше добре.
FBID10207020918681427 за тромбофилията слагате ли някакви инжекций? Мисля, че шийката не ви е зле, но все пак си почивайте, не вдигайте тежко.
Mrs. RM не ви е останало. Дано постой повече бебчо на топличко в мама. Успех!

# 89
Разбирам притеснението ви, аз съм в 26+6 дни и при мен е доста скъсена. Вчера бях на преглед и я измериха 2 см, а на предишния преглед беше 1.5. Предполагам набъбнала е от утрогестана. Лежа постоянно, ставам за Wc и за баня. Излизам само за преглед и всеки ден се моля да усепея да стигна поне до 36 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт