Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 340
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
От СС никога не са давали летни домашни на малката.
Сериозно ли? Ние сме един випуск след вас - значи ние сме изтеглили късата клечка. От първи клас всяко лято имаме да изрешим едно помагало БГ и МАТ и един учебник по английски. И така учебниците винаги си пътуват с нас (море, на гости, вила и т.н.). Всеки ден по 1 час - задължително учене. Отделно задължителните книги за четене. Затова сега ме е яд, че вместо да свършат на 1-ви юни, ще свършат на 23-ти, изместили са им изходните нива и преговора да са през юни, а няма да използват това време да покрият част от домашното, което ще остане да се прави в останалата по-кратка част на лятото.

# 556
Поздравления за децата, успели да влязат в АК!
Успех и на НВО на всички 7-класници с родители в темата! Стискам палци!
Лейка, резултата всеки си го вижда, няма общо класиране,

# 557
  • софия
Поздравления за децата, успели да влязат в АК!
Успех и на НВО на всички 7-класници с родители в темата! Стискам палци!
Лейка, резултата всеки си го вижда, няма общо класиране,

да, да, и аз стискам палци за НВО-тата

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 13:53 от Амели

# 558
Аз пак нищо не разбирам... да не би да е имало кандидатствания?

# 559
  • София
Титина, излязоха резултатите на АК.

# 560
В такъв случай честито на приетите.

# 561
Браво на детето, Дъждец! Пък ти се притесняваше. Хайде сега весело да и е лятото, и да изгорите всички учебници.

# 562
  • София
Моето дете е 4та. Дали е възможно... Не мога да повярвам. Много се развълнувах.
Получи мигренозен пристъп преди изпита и бяхме отписали изпита.
Амели, много ти благодаря за подкрепата тогава!

Аааа, видя ли, видя ли?? Казах ли ти аз в колежанската тема преди колко време, че ще ядеш бой  Laughing с толко притеснения и съмнения в детето. Сега да се чувстваш виртуално натупана и ЧЕСТИТО! И браво на детето!
Боже, как ви завиждам за тази свръх-положителна и зареждаща емоция Simple Smile

# 563
Ъхъ, нали, а ние вече на тръстиката😀

Браво, браво на дечицата и честито! Голяма радост е, с години се преживява.

# 564
  • В офиса
Браво, Дъждец! Невероятна е! Заслужава да празнувате!
И аз съм доволна. Моят показа че може да се концентрира, когато трябва. И 14.5 на есето, егати, а той пише с правописни грешки и това не може да се промени за изпита. Хм, почвам да се замислям, понеже той в момента е фен на адвокатската професия, може би не е чак толкова неподходяща.

# 565
  • София
Правилно ли помня, че и Денделион чака резултати днес?

"Имам човек" в АК Blush Тази тема ми помогна да не изперкам последните дни, че голяма емоция беше.

# 566
  • София

ахахахаха, много убав лаф!
Честито и браво! На деца и мами - тва си е една от най-важните спечелени битки. После бичите айляк пет години Simple Smile))
А от позицията на вече патило - и след това. Щот' Колежа дава много, дори на мързелите - ей, го и моят непрокопсаник - прокопсва сал с квот е усвоил в Колежа като език и soft skills до степен, че не мога да го убедя да избута вишуто...

# 567
  • София
Честито на децата и родителите Simple Smile Много се радвам за всички! Особено за Дъждец, че много се беше оклюмала. Вече НВО-то ще ви е по-леко Simple Smile

# 568
Миленитче, намерил си е неговото😀
Много дава АК на мързелите, хеле пък на такива и с мързели за родители.  Моята ще бута две висши, защото не е намерила нищо още и защото ученето й стана навик.

# 569
  • В офиса
Toчно за това се изкушавам за младежа. Той ще е зле там, но точно за това ще вземе много. За голямата не бе толкова ОК, защото тя не успя да вземе нищо, освен да си бетонира прокрастинаторството, защото видя, че се справя и така. А той като нареди там едни 4-ки и ще скача, ще не ще. Ама много пари, мамка му.

Общи условия

Активация на акаунт