Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 379
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Лятното домашно адски ме дразни. При нас е малко и пак ме дразни. Всъщност и съботно-неделното ме дразни, това по празниците - също. Joy

# 466
  • София
Мен домашните не са ме дразнили даже когато бях ученичка така, както сега ме дразнят Joy

# 467
Ох, Санака, така е, но след тази година предпочитам да бяха взели предварително материал с домашно, отколкото да се пържат сега.
Иначе за нашия випуск предни години домашно е имало само по английски и някой преразказ може би, който моята удобно не е писала.

# 468
  • в страната на чудесата
Шести клас ще учи до 30 юни

Видях новия образователен министър, звучи репутабилен...

# 469
Ужас! Това заради пандемията ли?

# 470
  • в страната на чудесата
Ужас! Това заради пандемията ли?
Мисля че да. Май има нарочна заповед на МОН

# 471
  • София
4-ти и 5-ти клас също са до края на юни. Simple Smile

# 472
  • София
Отдавна-отдавна удължиха учебната година
https://www.mon.bg/bg/56

# 473
  • в страната на чудесата
Аз не намирам голям проблем, ваканцията е дълга. Ще ходят на лаф моабет - оценките трябва да са приключени навреме, до 15 и после преговор Simple Smile
Юни в гръцко ходехме, сега гърците леко ме дразнят. Та няма да ми смутят плановете...

# 474
  • В офиса
Най-тъпото е че и на мъничките е удължена учебната година, а те имат най-голяма нужда от почивка.

# 475
  • София
Да, това за малките до 23-ти юни е безумна тъпотия. Ама то кое не беше?

# 476
Най-тъпото е че и на мъничките е удължена учебната година, а те имат най-голяма нужда от почивка.

МОН се състезават със себе си, коя е най-голямата тъпня, която могат да измислят.

# 477
  • в страната на чудесата
Е те няма да вземат нов материал. И като цяло няма да преучат...

# 478
За малките не е ли по желание? То няма значение дали ще вземат материал или не. Все ще си е ходене на училище, ставане рано, а не ваканция. А и те си учиха с много малки прекъсвания.
Виждам тенденция за скъсяване на лятната ваканция, но за сметка на това не удължават никоя от междусрочните. Големи учЕни ще станат.

# 479
  • София
За съжаление няма да е по желание за малките Sad . На нас ни казаха, че ще използват времето за преговор Rolling Eyes. Но това няма да намали домашното за лятото Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт