Образователен Говорилник - 16-та сбирка на Профсъюза на медиумите

• 26 281
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
March Madness.

И не, вчера в АК не са били всички официални.

# 646
Има си място  и време както за крейзи марч, така и за официални дрехи. Изпращането може да е тяхно, но малко уважение заслужават и изпращачите. Етикетът е възникнал по причини, а има и някаква естетика все пак. Част от културата е.

# 647
Само да допълня Тинки, че всяка година в СМГ абитуриентите се изпращат по този начин - всеки клас изнася някакво щуро представление. Обикновено журналистите си избират най-скандалното и вдигат пара. Цялото училище участва в купона.
Преди няколко години, не знам дали помните, 3 младежи, на ръба на гениалността, месец след изпращането обикаляха телевизиите да се обясняват защо класът е излязъл в женски дрехи и на токчета Simple Smile Добре, че вече бяха приети в топ унита, та имаха свободно време Wink
ПП Ежко, разбрахме, че СМГ-то са безкултурни, споко.

# 648
  • софия
Не, не, моля ви се, не искам да противопоставям училищата, в никакъв случай. Аз имам двама племеника завършили СМГ. Наясно съм с това празнуване, знам, че целта му е да е лудост. Просто когато става въпрос за плажни облекла трябва да има малко .... да речем съобразителност. Но да, като цяло може би не биваше да слагам всички под един знаменател.
допълвам се:
абе лудост, не лудост..... чак по тоя начин не е мойто. Марч маднес седмицата в колежа няма нищо общо като излъчване. Освен това си е тяхно вътрешно събитие. едно от най-реномираните училища в страната да не може ....ох, как да говоря, без да последва размахване на шпаги?! така де, не може да няма хигиена и култура на добри идеи, било то и в най-големите лудости!

Много много много се извинявам, че си споделям несъгласието!

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 19:10 от Амели

# 649
  • В офиса
Ежко, изпращачите също харесват тази традиция. И за учителите е купон на макс. И е много емоционално и има сълзи и т.н.

# 650
Ежко, изпращачите също харесват тази традиция. И за учителите е купон на макс. И е много емоционално и има сълзи и т.н.

От това, което съм чувал, далеч не всички и далеч не винаги, Тинки. И не съм сигурен, че точно тържествата по завършването трябва да имат нужда от последващи обяснения по телевизията и медиите.
И последно - убеден съм, че абитуриентите от СМГ заслужават по-добро от това.

# 651
Ежко, 'що си съчиняваш?
Ами след като телевизиите се интересуваха кои са момчетата в женски дрехи, излязоха да се представят Smile
Нашите от сега бистрят идеи за догодина. Голямо вълнение и емоция пада.

# 652
  • София
На мен ми хареса този купон, много повече от безумни облекла, гримове и тържества с роднини/приятели в стил малки и големи сватби. Не визирам никое училище, просто като за отбелязване края на един етап ми харесва повече идеята деца/учители да си направят щур купон, както и да вложат куп пари в пътешествие например или някаква кауза, вместо да се плащат рокли, обувки, прически и скъпи ресторанти. Потриса ме мисълта за бал след 5 г. по сегашните бг стандарти.

# 653
  • в страната на чудесата
Да оставим децата да се радват както искат. Не е работа на медиите да ги снимат, че да стават дъвка по форумите Simple Smile 😂🤣😘

А кога е състезанието за 4 клас за Смг? Днес ли беше?

# 654
  • софия
а може би е за отделен пост:

абе лудост, не лудост..... чак по тоя начин не е мойто. Марч маднес седмицата в колежа няма нищо общо като излъчване. Освен това си е тяхно вътрешно събитие. едно от най-реномираните училища в страната да не може ....ох, как да говоря, без да последва размахване на шпаги?! така де, не може да няма хигиена и култура на добри идеи, било то и в най-големите лудости!

Много много много се извинявам, че си споделям несъгласието!

етвествено, че ше има сълзи, това е толкова чудесен ден, каквото и да направят тия деца би трябвало да са щастливи и емоционални.
При всички случаи пожелавам много щастливи и устремени дни напред! Нека бъдат умни и да преследват максисмума на своите възможности, така че да дават пример занапред за следващите, на които да служат за вдъхновение! Попътен вятър на младежоите!

# 655
Бърди, честита да си!
Не знам за СМГ ама 1АЕГ - на такава чалгаджииница скоро не бях налитала.
Да са здрави децата. Сигурна съм, че има много свестни и добри деца.

# 656
Да оставим децата да се радват както искат. Не е работа на медиите да ги снимат, че да стават дъвка по форумите Simple Smile 😂🤣😘

Да, днес беше. Но то вече не е само за СМГ, а национално състезание, което служи за вход в много училища в България.

# 657
  • софия

как сега да кажа, че съм съгласна, като знам, че аз започнах Bowtie
Но е така, съгласна съм за медиите.

# 658
  • София
Бърди, честита да си!
Не знам за СМГ ама 1АЕГ - на такава чалгаджииница скоро не бях налитала.
Да са здрави децата. Сигурна съм, че има много свестни и добри деца.
Стига де, това ни е в таргет групата...наистина ли?Confused
То пък, като се замисля, къде ли не е...

# 659
  • София
Фран, никъде няма да ходиш!
Така ами! Фран, моля те! Достатъчно голяма част от житейската сволоч, която ни  сполетява, няма как да я избегнем, та да се ограничаваме и от тази, дет просто може да я игнорираме и барем от нея да не ни пука.

Общи условия

Активация на акаунт