Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 29 116
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Somewhere far away
Давайте акъл, какво да гледам? Изгледах и The Nevers и ми се свършиха  идеите.

# 211
От текущите ли? То почти нищо няма в момента...

# 212
  • Somewhere far away
Да, голяма суша. особено за феновене на фентъзи.

# 213
  • София, България
Аз пък седя и се чудя как от 24 епизода на сезон в близкото минало изведнъж стигнахме до 6-8?

# 214
Така е.
Не започна ли наскоро нов сезон на Ван Хелсинг? А май и Луцифер ще почва... Аз не ги гледам, но хората ги харесват.

# 215
  • София, България
Така е.
Не започна ли наскоро нов сезон на Ван Хелсинг? А май и Луцифер ще почва... Аз не ги гледам, но хората ги харесват.

Мъжът ми го изгледа точно Ван Хелсинг, явно е доста зарибяващ, постоянно чувах някакви вампирски гласове от лаптопа му. Сега май е до средата на сезона.

# 216
  • Somewhere far away
Луцифер го гледах. После не знам защо спрях. Имаше разни драми покрай него, пусни, спри, първо го спираха, накрая го подновиха, но така и не разбрах добър ли е новия сезон.
 Трябва да видя последния сезон и да си припомня малко нещата, защото изобщо не помня до къде го гледах Grinning

# 217
  • DE
На изток колкото искаш фентъзи сериала Grin

# 218
Луцифър последния сезон, който пробвах да гледам, тотално го бяха забили във фанатичен, религиозен батак, та се отказах.

# 219
  • Berlin
Благодаря за ревюто на Castlevania! Заинтригува ме.
Ние скоро с децата гледахме Легендата за Кора (наследник на Анг, последния повелител на въздуха). Та мисълта ми е за друго, непряко свързано с последните мнения в темата за Оскарите.Сериалът свършва като
Скрит текст:
Кора с приятелката си, която се появява в някой сезон и се включва в групата, се хващат за ръце и отиват “на пътешествие” в света на духовете.🤨 А през цялото време Кора и един момък се събираха и разделяха, накрая не се събраха.

# 220
Мода, Кора и Асани са двойка. Официално потвърдено от създателите на сериала. Не е бил първоначалният план, направено е заради натиск от определена агитка, но сценаристите много се гордееха с решението си да послушат "феновете". На мен не ми хареса особено този развой на събитията, да не говорим, че и други неща не ми харесаха... Например това, че Кора унищожи връзката с предишните аватари.
Поне еърбендърите се възродиха - бях загрижена за тях Simple Smile

# 221
  • България
В темата има хора, които не искат да гледат китайски сериали, но напомням на закъсалите за фентъзи, че светът е широк и не само американците имат опит в този жанр.
Моите фаворити са на този линк:
https://mydramalist.com/list/73DnXQg1
Държа отново да отбележа, че китайците имат много европеидни актьори от двата пола - бели, красиви, високи.
Ако сте се уморили от черни супер герои, това е една възможност.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 13:10 от МоарейнД

# 222
Една новина - според мен интересна Simple Smile
Скоро ще се прави рибуут на Шотландски боец и се водят преговори с Хенри Кавил да играе главната роля (вероятно Конър Маклауд):
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/henry-cavill … eboot-1234957218/

# 223
Да, тоя Хенри, много интересен стана Simple Smile
За азиатските сериали аз съм за, имам само един проблем, обикновено върша други неща, докато "гледам", а тях трябва да ги гледам съсредоточено, заради субтитрите. Просто не разбирам езика, докато с европейските езици нямам този проблем. Съответно рядко "посягам" към тези сериали. Има доста качени в нетфликс, но с оригинално аудио. Дано сложат английско.

# 224
  • DE
Ааа не, аз пък обичам да гледам японски и китайски със субтитри точно заради езика. А какви гласове имат някои актьори Heart Обаче тайландския е изпитание за всяко ухо Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт