Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 29 119
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
И мен ме дразни това. Английския от години го разбирам, ама корейският си изисква внимание. С по-простите фрази вече свикнах, но другото...
Иначе самото звучене на езиците ми харесва.
Хенри Кавил е по-готин от Кристоф Ламбер. Много по-симпатичен във всяко отношение Grinning
По-добре да направят римейк на сериала Шотландски боец, отколкото на филмите. Тъкмо ще го поправят - в началото беше интересен, но от един момент се превърна в боклук.

# 226
Сигурна съм, че вече сте ги обсъждали, но ако ви се занимава, ще съм благодарна на препоръки за азиатски сериали. По възможност не супер хард откъм насилие.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 21:02 от Ули

# 227
И азе се нареждам за препоръки, а ако ги има у нетфликс, ще е идеално
Иначе Хенри каквото и да играе, ще го гледам Joy

# 228
Аз все препоръчвам Легендата за синьото море, защото харесвам истории с русалки и прераждане.
Неотдавна изгледах и ми хареса Господин кралица - той е комедия с фантастичен елемент. Корейски римейк на китайския сериал Давай, принцесо!
Гоблин е любовна драма с фентъзи елементи, даван е няколко пъти по бг телевизия, така че може и да го има дублиран по торентите.
В Нетфликс имаше един със зомбита - Кралство, но не ми хареса много, а и май остана недовършен.
Мисля, че и Спомени от Алхамбра(дано не бъркам заглавието) беше на Нетфликс - той е по-добър, но края не ми хареса. Не че беше абсолютно лош, по-скоро неясен, можеше да измислят нещо по-логично.

# 229
Аз съм гледала Alice in Borderland, той пък бил японски, ама много ми хареса

# 230
  • България
Налазвайте тогава AvistaZ.
Има и с английско аудио, освен субтитри.
https://avistaz.to/
До утре е отворен за регистрации.
После само с покана.
И се запознайте с условията, за да поддържате положителен коефициент.
С една дума, избягвайте да теглите с червена звездичка.
А сериалите, които препоръчвам са на линка в подписа ми. Grinning

# 231
Ааа ама на мобилната не излиза подписа

# 232
  • България
Ето Grinning
https://mydramalist.com/list/73DnXQg1
Тези са ми най-любимите, иначе сайтът има филтри по държави, жанр и т.н.

# 233
  • София
Debris 1.12

Скрит текст:
Интересно завърши, предстои развръзката във финалния 13 епизод.
Всички искат кълбото/отломката, която може да визуализира карта с всички отломки по земното кълбо (неоткритите). А пък този извънземен разум взе, че избра за своя земна свръзка, наш Браян. Гласят извънземните за добри или с добри намерения, мисля, че това бе цялостното послание накратко. Ние човеците обаче със своя примитивизъм и егоизъм ще прецакаме работата.

# 234
Изгледах "Рагнарок" на един дъх.
Много ми хареса. Ама какъв е тоя сезон от шест епизода, бе?! То докато го загледаш и той свършил.
Пп Като цяло ми напомняше на "Здрач".
Пп Втори сезон кога се очаква или да не питам. Ама ви прочетох, че трейлъра за сезон 2 бил обещаващ, та скоро ли ще е или.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 235
  • София
2 сезон на Рагнарок излиза на 27 май, съвсем скоро Simple Smile

Промо за финала на Debris

# 236
Ооо, това е добра новина. Благодаря, Diavolo. Simple Smile

# 237
Азиатски (апонски) сериал с пътуване във времето и лека романтика Todome no Kiss  и спинофф.Идеята е гледате  1еп. от сериала и после 1 еп.(по около 10 мин.) от спинофф-а и т.н.
Не очаквайте Дарк,обаче.

Тази година излезна и първи корейски космически филм - Space Sweepers

# 238
  • DE
Много е хубав японския. Там открих Макеню заради когото ще гледам Кеншин Grin

# 239
Аз много искам и Еrased да препоръчам,но анимето е по-добро,а и крими елемента е по-силно застъпен от фантастичния.
Aзия не е само кпоп и "Made in China".Боже,дори тайландците се опитват да правят фентъзи и фантастика,не успешно,но се опитват.

Общи условия

Активация на акаунт