Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 28 484
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
В Замунда качват един корейски, който още не съм започнала - "Химера" - изглежда е сериозен сериал, не за убиване на времето. Пак криминален и брокерът (218) от Squid game е в една от главните роли.

# 676
Вчера гледах Дюн. Хареса ми много. Това момче Тимоти не може да замени Кайл Маклоклан, но пък ми харесва как играе. Нещо ми се получава като с Адам Драйвър - никак не ми харесва, но влезе ли в роля става различен. Единствено червеите не ми харесаха, голяма излагация. Все едно имат там един червей и различните продукции го ползват. Simple Smile

# 677
Да, оня ден мярнах същия червей в хобит Joy

# 678
Много ми хареса последния епизод от сезона на Фондацията.
Дано продължат и 2 сезон с такова високо ниво.

# 679
  • Berlin
Излязъл е Hellbound в Нетфликс, пак азиатски сериал, по трейлър ми хареса. Всеки знае часа, когато ще умре и едни големи черни същества идват и го убиват и друго не знам. 😂

# 680
Интересно, но е хорър - аз предпочитам ако има хорър елементи те да са само загатнати, даже историята за Деветоопашатия ми беше прекалено страшна.
В трейлъра някакъв говори за пречистване на човечеството от грях - напомни ми за Десу ноту (нали и там главния щеше да избива само грешници - може да е подобна концепция, но приложена върху всички хора, а не като Ягами Райто да ги оправя един по един):

# 681
Днес прочетох, че CBS са продали правата за излъчване  на цялата Star Trek вселена на новата платформа Paramount+. Новият сезон на Discovery ще бъде излъчван там. Досега оравата ги държаха Нерфликс.
Само Picard и Lower Deck остават под шапката на Амазон

# 682
Дисни пък ще правят Наутилус по „20 хиляди левги под водата" на Жул Верн.

# 683
  • София
Качили са първите два епизода на Hawkeye.

# 684
  • Разпиляна във въображението
Аз си търся новия корейски Hellbound със субтитри.

# 685
  • гр. София
Има го с английски субтитри

# 686
В Замунда качват един корейски, който още не съм започнала - "Химера" - изглежда е сериозен сериал, не за убиване на времето. Пак криминален и брокерът (218) от Squid game е в една от главните роли.
"Химера" е криминален трилър. Няма нищо фантастично в него.

По-скоро в "Happiness" има такъв елемент.
Страничният ефект от едно лекарство превръща хората в нещо средно между вампир и зомби.

# 687
  • София
Изгледах Венъм 2 - мога да кажа, че и Еди Брок попадна в мултивселената и ще бъде враг на Спайдърмен. Симбиотът се ядоса адски много като видя Питър Паркър. Не съм много запознат дали е част от Sinister Six, най-големите врагове на паяка. Очертава се голяма лудница. Толкова герои и антигерои вкарват, че направо ще засенчи Отмъстителите. Благодарение най-вече на Sony.

# 688
Новият сериал на Нетфликс с марка Корея.
Дата на излъчване - 24.12.21

The Silent Sea

# 689
Отдавна не съм гледала сериозен сериал с космонавти, ще му дам шанс (но няма да е точно по Коледа - тогава гледам коледните класики Сам вкъщи, Хари Потър и Умирай трудно).

Общи условия

Активация на акаунт