Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 28 552
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не искам да съм груб, но още от първите минути ми стана лошо - пълно е с тъмнокожи и веднага изтеглиха джендър в единия отбор. Гадост :@ Роулинг с право ги храни тези постоянно. Жалко, че се гаврят така с поредицата. А всички деца, които станаха милионери заради нея не им прави чест да и слагат тотален игнор, че е трансфоб.

Дядото ме изкефи на макс. Помля хлапетата от знания Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 09:39 от Mandalorian

# 706
Аз и в друга тема писах за това, но ще се повторя - хайде, да оставим Ема Уотсън (за мен не е красива - изглежда по един и същи начин от 11 годишна до 30 годишна - само дето сега се реши и гримира), но останалите звезди (имам предвид главния каст - бившите деца, не по-възрастните актьори) са толкова некадърни и безлични, че ако не бяха тези филми, щяха да са едни абсолютни нули. Грозни и бездарни. Не знам как не ги е срам да се зъбят на жената, на която дължат всичко. Явно са и нагли.

# 707
В темата за вицовете имаше много подходящ по темата.
По спомен го интерпетирам
Филмът,който печели Оскар е със сюжет:
Евреин и мюсюлманка осиновяват негърче в неравностойно положение,което става транс и се влюбва в лесбийка.
Сега другите се чудят как да надхвърлят този сюжет.

# 708
  • гр. София
Този виц ми хареса. С това желание за политическа коректност прекаляват Simple Smile
Можем да си препрочетем книгите или да гледаме филмите. Може би е добре, че не е сериал, че сигурно щяха да го развалят.

# 709
Аз искам римейк, но си представям как ще изглежда и се потрисам вътрешно...

# 710
  • София
Първите две части на "Фантастичните животни" не бяха зле. Сега третият филм вече не знам дали са го оклепали в тази насока.

# 711
Аз го бойкотирам заради Джони Деп - Роулинг трябваше да се застъпи за него, но кой знае дали щеше да има ефект.

# 712
  • София
Това пък е още по-болна тема как заличиха Джонката от Холивуд. Новите филми на "Пиратите" също ще страдат. Но да се оправят.

# 713
Не искам римейк на Хари,защото вероятно Драго ще е чернокож,Хърмаяни ще е от индийски произход,а Дъмбълдор да е жена също е реално.
Никога да не посягат на Малазанска книга на мъртвите,Амбър за Зелазни и Мъглороден на Сандлърс.И за други ще се сетя,но тези да не ги пипат.

Опитах се да гледам новия сезон на СТ Дискавъри - Майкъл е капитан, президента на федерацията е жена,нещо унищожи цяла планета (при това на гаджето на Майкъл),Сару е .... размениха си ролите с Майкъл на мостика.Сега търсят какво е довело до разрушението на планетата и бла бла.

А капитан Немо  от бъдещия сериал Наутилус е клингон-човек от Дискавъри -Shazad Latif

# 714
Пак, че е мъж Simple Smile Той е симпатяга, може да се справи.

Освен ако не умре в началото и не бъде заменен от някоя героиня. Не знам дали знаете, но в момента по Нетфликс тече анимацията Господарите на Вселената - римейк (известно още като филмчето за Хи мен); главният герой от старата версия е убит в началото, след това е съживен и пак е убит, а всички основни роли (дори злодейските) се изпълняват от жени, които приличат на културисти (не го гледам, пази Боже, знам от новинарските сайтове и клипчета).

Разбираемо филмчето дори не може да попадне в топ десет на Нетфликс - за сравнение анимациите Касълвения и Кръвта на Зевс се задържаха за дълго в тази класация. В тях също има силни женски персонажи, но не са представени по толкова просташки начин.

Ето как изглеждаше принцеса Тийла през 90-те:

А ето как изглежда сега - типична американска феминистка икона:

# 715
  • гр. София
Римейк, направен сега означава изопачаване на героите, сюжета и какво ли още не. По-добре да си гледаме старите оригинали Simple Smile

# 716
  • София
Хайде сега, това е само игра, какви конспираци и тук.
Сред домовете имаше доста афроамериканци, шанса да се изтеглят много такива не е малък. Не е джендър този, а гей. 1 от 6. Нека видим Слидерин и Рейвънклоу, ако там белите са болшинство, то всичко ще е ок. Ако обаче пак ''късмета'' изтегли 70% афроамерикански каст вече ще е съмнително.

Оставете това, интериора беше много добър, въпросите, абе всичко. Аз си се изкефих.

А това за Роулинг и как я анатемосаха е съвсем друга тема.
Хелън Мирън поне я спомена и каза, че нейните книги са вдъхновили милиони хора и са феномен.

След 40, 50 години такива като Роулинг ще са на почит. Даже колелото може да се завърти и далеч по-рано ако тази наглост на либералната американска вихрушка продължи. Ще видите сами, само да сме живи и здрави.

А Джони Деп има пълната подкрепа на фенбазата, нещо което не отчетоха. В смсъл масово (от всякакви раси, пол и сексуални предпочитания) са на негова страна и против бившата му. Амбър Хърд постада много повече ако питате мен и я избягват и нея, защото където и да се снима, то продукцията е провалена заради лош боксофис или целенасочени атаки по сайтове и социални мрежи. Т.е. хората не са толкова прости, нито се поддават тека лесно.

Та така...

НО

гледайте и се кефете на играта
какви черни или гейове по дяволите, уф :/

# 717
  • София
Този дето се подаваше от прозорчето също ми е съмнителен Grinning

Викторината, самите въпроси и връщането към моменти от филмите, е абсолютен топ като идея.

# 718
  • addicted
Изгледахме го и ние, като забележка мога да кажа, че изглеждаше супер режисирано и тооооолкова захаросано, чак дразнещо.
Всичко друго беше чудесно, а аз го гледах и с детето, което беше пушка на всички въпроси, тя е в много силна Хари Потър фаза и фен на Слидърин и Драко - цитирам: той не е гадняр, просто никой не го разбира! Joy
Та с нетърпение чакаме следващия кръг, много приятна емоция Simple Smile

# 719
  • Вестерос
Слидерин са дъ Бест 💚💚💚

Общи условия

Активация на акаунт