Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема IX

• 28 585
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Хмм, тогава от предложенията на HAPPY - Вещерът. И друго фентъзи от тази година Shadow and Bone - пролетта излезе първи сезон.

# 601
Някой попаднал ли е на достоверна информация за Дарк - сезон 4.
Освен тази,която е копирана на няколко места? Макар,че някъде пишат,че ще е съвсем нова времева линия и други герои.

# 602
На мен тази статия ми изглежда фалшива. Следя някои от екипа на сериала в Инстаграм - не са споменавали нищо за следващ сезон.

# 603
И на мен така,ама не бих отказала още един сезон.

# 604
Въпрос към някой, който е гледал новия Дюн.
Сега гледах клип в тубата, в който казват, че когато Пол побеждава Джеймис, следва сцена, в която го питат какво име избира. Аз съм сигурна, че не е имало такова нещо. Аз ли съм спала, или говорещият се е объркал?

# 605
Според мен, няма такава сцена. Бащата на Чани каза, че след като е победил, вече е един от тях. Джесика каза, че иска да избягат, но Пол я прекъсна и каза, че остават.
А и няма смисъл от такава сцена (с името) - Пол се нарича на мишката, която даваха, докато с майка му се криеха в палатката (това е Муаддиб), но това е само прозвище, няма някакъв много специален смисъл, освен очевидното (че има намерение да се приспособи и да оцелее).

# 606
Кого са нарочили за баща на Чани??
Тя по принцип е дъщеря на Лайът-Кайнс, ама той е книгите беше мъж, а във филма е жена и никой не каза да е майка на Чани.

# 607
Моя грешка - не помня доста неща от книгите (мислех скоро да ги намеря и да ги препрочета) и не знам защо се бях самоубедила, че Хавиер Бардем е баща й Sad

# 608
Пада ù се...вуйчо? в книгите. Брат е на майка ù. Ама с тая врътка в сегашния филм може и баща да го направят.
П.п. всъщност сега се замислих и не съм сигурна дали беше брат на майката на Чани, или на майката на Кайнс. Със сигурност е някакъв роднина на Чани.
П.п.п. сцената с Муад'диб има смисъл, доколкото Пол сънува, че го наричат така и влизат в бой с това име. И когато пита за мишката и му казват как се нарича, изпада в ужас. Във филма не споменаваха Муад'диб, сигурно затова (предполагаемо) я няма и тази сцена.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 21:46 от -Narcissa-

# 609
  • София
Сега ще ме накараш да пусна филмът отново Grinning Но не помня да имаше такава сцена.

Впрочем вече и за трета част доста се коментира. Въпрос на време е да бъде потвърдена.

# 610
  • София
Dr. Brain
https://www.imdb.com/title/tt15758760/
драма/мистерия/НФ

Република Корея ; продукция на Апъл

Още едно шоу, което започвам. Изгледах пилотния епизод и ми хареса. Темата за човешкия мозък винаги ми е крайно любопитна,  въпреки че е експлоатирана доста и в книги и във филми, а гледах сравнително наскоро и един подобен американски сериал, ''Stitchers'' - на ABC, канселиран след три сезона.

Гениален доктор невролог и емпат иска да направи революция и хората да започнат да комуникират само с мисъл и импулси от мозъка. А също и да се лекуват нелечими болести породени от увреждания на мозъка.
И тайно и забранено започва да прехвърля спомените на скоро умрели хора и започва да....... гледайте за да разберете. 😉
Има и НФ и драма и хорър елементи дори. А и отделно от това се завързва любопитна криминална нишка, кой-кого, къде и защо. 🙂

# 611
И аз мисля да гледам този сериал, но не ми харесва, че сериите са HD - тежички са за моя компютър, ще засичат.

# 612
  • София
Има и по-малки релийзи 🙂

Изгледах епизод 5 на Invasion

Нищо кой знае какво, но все пак имаме развитие
Скрит текст:
официално се разбра за извънземните. Целия свят знае вече. А, Апъл се правят на интересни - президент на САЩ е жена.

# 613
Цветнокожа и с нестандартна сексуалност ли е?
Утре ще потърся пак Доктор брейн, днес ми се видя, че е само една версия, може би после са качили още.

# 614
  • Разпиляна във въображението
Цветнокожа и с нестандартна сексуалност ли е?
Утре ще потърся пак Доктор брейн, днес ми се видя, че е само една версия, може би после са качили още.

Гледай онлайн тук
Скрит текст:
filmisub.com

Общи условия

Активация на акаунт