Любители на Котки - Тема 158

• 34 569
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Томчето е добре. Сега заспа. Ама на няколко пъти си облиза мястото. Защо не взех яка веднага, не знам, докторът каза да вземем ако започне се ближе. Ами сега ако се инфектира? Той по принцип не си ближе атрибутите, защото след тоалетна винаги го изчиствам с бебешки мокри кърпички Flushed А сега се ближе.
Вече ме нахапа 3 - 4 пъти, толкова щастлива от хапане не съм била Laughing
Изми се както всеки ден и заспа. По-добре изглежда от преди 4 часа, определено. Ама изобщо не мога да го удържа да е спокоен. Качва си се по леглата, слиза си... не знам, уж не е добре. Не е чак да дивее, ама ми се щеше днес да си полежи и да си почива, поне до утре вечер.

# 166
  • Варна
Нормално е да се ближат. Нищо няма да се инфектира, нито една от котките ми не е имала яка, а при женските операцията е много по-сериозна.

# 167
  • Между гори и планини
Нищо му няма. Дразни го - ближе. Моите също го правиха, Чери направо беше скъсал 2 шева на крака, като го счупи и му сложиха игли. Голямо дърпане дърпа.
При женските забраняват скачане, защото корема се разтяга. При мъжките единствено като са замаяни да не тупнат е опасно. Животните се пазят, имат инстинкт, не го мисли толкова.
Пак Чери с прясната операция на крака напираше да излиза. Всеки ден му биеха антибиотик и обезболяващо и той се чувстваше добре. Август затворихме къщата, за да не бяга,  буквално се задушихме. На втория ден, звъннах на вета и той каза да го пусна. И наистина която се пази успешно.

# 168
Котето от кашона, май е било домашно. Или не е видяло лошотия, все още.
Да му намерим дом!

# 169
  • Варна
Може би дворно, не знам... Ако е било домашно дали нямаше да е по-изплашено? Но определено търси контакт с хора. И аз съм За да му намерим дом, но малко ме е страх на кого ще попадне, ако аз търся из групите... Нито имам опита на организациите да отсяват откачалките, нито нищо. Дайте акъл.

# 170
Няма да давам акъл, а ще разпитам за добри хора, които да го вземат. Питайте и вие ваши приятели и близки. Зависи от котето, но домашните са свикнали с хора и търсят хора, докато баш уличните са дивички.

# 171
  • Между гори и планини
Аз бих го взела, но Точка много ще го бие, второ - вече финансово колабирам с изхранването на 4 котки,  трето - много съм далеч. Така преди време намерих моята Кети, тя искаше любов,  не храна. Любов от пръв поглед.

# 172
  • Варна
От моите познати и близки само аз съм котколюбката май...  Просто няма мераклии да гледат животни вкъщи. Една приятелка имам с куче, една, която взе котка и сега се вайка от космите и толкоз. Другите не щат дори да си помислят...

# 173
Може би дворно, не знам... Ако е било домашно дали нямаше да е по-изплашено? Но определено търси контакт с хора. И аз съм За да му намерим дом, но малко ме е страх на кого ще попадне, ако аз търся из групите... Нито имам опита на организациите да отсяват откачалките, нито нищо. Дайте акъл.

Един акъл от мен: "Където има място за двама, има и за трима". Трета табуретка на слънце и мирна глава, доволно сърце.
Освен това, като гледам, се съчетава идеално с "интериора". Simple Smile Пък и за проба пари не взимат.

# 174
Днес помислих, че загубих Зак. Донесоха новия хладилник и момчетата бяха оставили входната врата, докато го инсталират. Едва открих Зак после😊

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 22:51 от red soul

# 175
Миличкия, как се е скрил. Аз на няколко пъти съм губила Макс, така добре успява да се скрие.. Включително и една приятелка го беше изгубила докато ѝ беше на гости.

# 176
  • Варна
Ами,
Кетя е много проклета, 6 месеца хвърча козина вкъщи, а с ММ непрекъснато се карахме.... После свеки като взе нейната котка пак бяха същите драми, тогава обаче Кетя и Ленка срещу новото. Просто не искам пак да си го причинявам, а и на котките, дъртички са за такива емоции. Все пак признавам, че мисълта ми е минавала през главата.

# 177
  • Sofia
Здравейте, котета и мамчета. Освен Суза и Мариан, решихме да си вземем и куче. Очертава се да вземем една голдънка на 1,5г. Надявам се да се погодят. Стискайте палци.

# 178
  • София
Хайде на разходката:

# 179
  • София
Пухиндрел

Общи условия

Активация на акаунт