Любители на Котки - Тема 158

• 34 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Ми може би е била одраскана, че те са ни полудомашни нашите, на двора живеят и с кака си много се гонят и боричкат. Не искам да чета в нета, че почвам да си нагласям болести, но поне е във външната част на ухото. Едва ли ще е приятно да я снимам да я гледате, как е подута милата ми и с дупки от игли

# 61
  • София
Лейди Готик всъщност искаше да каже, че некастрирането е имало последствия, а не обратното, както ти си я разбрала.

# 62
Не, Шарки, разбрах я идеално, но изказването й привлича лошото. Малко като загрижената баба, която казва на внучето - ще настинеш, бабе, облечи се. Загриженост, но с отрицание.

# 63
  • София
Цитат
Влезе в някаква поредица от разгонвания и я дебна сега, записала съм час за изследвания, и кастрация, че да не се мъчи
Затова казват, че е добре да се кастрира преди първо разгонване. С Богдана постъпих точно така, без да се колебая. Беше на около 6 месеца, но беше нормално развита. С Преслава още не съм се престрашила. Sad Стана на 1 година. Досега не се е разгонвала. И е само 2 кг. Още си спомням, че в темата имаше коте, което след отваряне за кастрация почина. Нещо не било наред с половите му органи. Въобразила съм си, че и Преслава е такъв случай и май ще изчакам признаци на разгонване, ако изобщо се появят. Дано не съжалявам! Хич не ми се иска да изпадне в серия от разгонвания. Sad  Но искам и да се уверя, че всичко в развитието ѝ е наред преди да предприема крачката.

Сове, да не си помислиш, че предизвиквам лошото! Просто се чудя какво да правя с Преслава. С твоето Плъхче всичко ще е наред! Тя си е нормално развита котка.

Дано ушенцето на Лъки се оправи бързо! И афтата на Кая! Hug

# 64
  • Варна
Явява се и Късметка в новата тема, с данъците първо:

Голяма прегръдка, Ян, за теб.

# 65
  • София
Тъй ми е най-спокойно - заспал Simple Smile

С децата не съм обезопасявала чак толкова, но с тоз малкият ще се наложи.
Снощи счупи миналогодишното великденско яйце (разбира се бутна го без да иска Joy). А след това падна в тоалетната чиния.
Миех аз нещо в банята, той се мотаеше покрай мен и по едно време чух "пляс" и цамбуркане. Добре че бях там и го извадих бързо.
Абсурд е да го пусна на балкона преди да сложим мрежа на прозореца (терасата ни е остъклена).

# 66

Играем си на слънчице Simple Smile

# 67
Как е котето?

# 68
  • София
Ако става дума за моят змей - нищо му няма. Спи Joy
Снощи след неуспешното плуване е треперел, или от страх или от студ. Порядъчно изчистен, изсушен, вилня до късно.
Поука никаква - днес сутринта пак искаше да изследва тоалетната. Ще купя велкро и ще залепя капака. (Всъщност имам и ще измисля нещо.)
Снощи хванах ММ да правим някаква система с ластици. Даже ММ не се справи с капака и рече "ама аз как...?" Не мога да мисля и за неговото "как" Joy

# 69
"Мързи ме да гледам" в буквалния смисъл на думите. Не спи, но явно се изисква голямо физическо усилие да си отвори очите Simple Smile.

# 70
Сутринта и беше малко влажна муцунката.Дадох и лекарството,намазах и устичката и хукна на вън.Още не се е прибрала..Но я очаквам да се прибере за следобедния сън Simple Smile

# 71
  • София
Отдавна не сме си плащали данъка с Елза, така че повечко снимки този път.

Профил:

# 72
Канапа при нас денем

вечер

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 15:11 от pinko

# 73
  • София
Хахахах, Ан Мари, голям дивак ще дойде твоето ново попълнение. Joy

Поздрав за Spring Princess. Как е майката на този лигльо?

# 74
Дзак

Хайде и ние в новата темичка със задължителен данък:
На Мая така и се спи, че чак кривогледства:

Пп Танче, благодаря за темата.Hug Flowers Hibiscus Разкошна, както винаги. Heart

Общи условия

Активация на акаунт