Любители на Котки - Тема 158

• 34 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Седмицата след Великден заминаваме на село и аз ако не кастрирам Том следващата май няма да мога да го пускам навън? Миналото лято го пусках, стоеше само на двора, но тогава беше бебе, а сега си е тийнейджър. Има ли опасност да избяга ако не е кастриран? Котки има наоколо, това ме притеснява, че няма да е незаинтересован като миналата година, а не искам да запложда дворни котки. Домашни също, де Joy

# 76
100 %
Не рискувай.

# 77
  • на брега на морето
Джасте, пощурявам от твоите снимки Sparkling Heart

# 78
Котьо, Hug Kissing Heart.

# 79
  • Между гори и планини
Има опасност и в бой с местните мъжкари да влезе , и по любов да тръгне (въпреки,  че май първите котила се излюпиха).

Какви гимнастики за парче бекон 🤣

# 80
Ох, умирам с него.Joy

# 81
  • София
Старият ми котарак не беше кастриран. Осиновихме го на 1г.
Първото лято на село го шамариха здраво всички котаци. На второто лято беше господар на двора и градината.
От котки не се впечатляваше, но душеше цветенца Joy

Аз все пак не бих рискувала с некастриран котарак.

# 82
  • София
От котки не се впечатляваше, но душеше цветенца Joy

Laughing Мамин сладък той! При тази ситуация е бил напълно безопасен за момите и кастрация не му е била нужна. Laughing

# 83
  • София
В крайна сметка ми отказаха да го кастрират преди да навърши година, че даже казаха и на година и 2 месеца да се обадя. До тогава ще сме оглушали всички вкъщи Astonished Това в Animal Rescue, приятелка ми даде телефона, горещо са ѝ препоръчали там. Един вид - ЕЖК.

Ще звънна на още един препоръчан, вече и той ако откаже - не знам. То не е проблем да не го пускаме навън на село като сме, но още 3 месеца виене не знам как ще ги понеса Grin

Освен че обикаля всички стаи и вие, през нощта идва в спалнята, качва предните лапи точно до главата ми и започва Joy Дума да не става да затворим вратата. Освен, че мяука, и драска по нея.

Тази снимка е от 11 януари, сега като я гледам - в момента е видимо отслабнал.

# 84
  • Между гори и планини
Само да не почне да маркира, че няма такава смрад! Преди да кастрирали Чери, бях изнесла тоалетната на балкона, не се траеше, въпреки редовното чистене.

# 85
  • София
Оххх, ужас, това го бях забравила Weary
Засега не го е правил, пу пу.

# 86
  • София
miamim напълно те разбирам.
Моят е разгонен от близо месец, но да чукна на дърво не маркира и почти не мяука.
Но само да види някой завит с мекото одеалце и го напада, като се опитва да "оправи" одеалцето с голямо усърдие.  Майтапим се че ще се родят скоро малки одеалца Simple Smile
На мен също ми отказваха да го кастрират преди годинка ,но месец преди навършване на годинка от Добро хрумване, като им обясних полжението и се съгласиха, макар и те да предпочитат да е на година. Поради други причини отложих записаният част. От друга страна не ми хареса отношението им и сега съм се насочила към друга клиника в квартала, но и той е вече на една година. Лекарите при които се следи и се ваксинира и обезпаразитява също държаха да е над годинка и ми отказваха по-рано да го кастрират, но от прочетеното тук със сигурност при подобно поведение на котарака, можеш да откриеш клиника, която да се навие да го кастрира и сега.

# 87
  • Варна
Добардем,
ние търсим черно мъжко коте, да стане дворски котарак. ММ държи да е котарак, ще живее в къщата и на двора.
Снощи ходихме на пицария и в местното котило черното коте се оказа момиченце, гледахме му под опашчицата и щяхме да го приберем.
Та във Варна едно черно котараче го чака късметът му Simple Smile

# 88
  • София
Хора, това е почти по цял ден:

https://streamable.com/y26xd6

Котаракът си се мъчи. Или не?  Има ли начин да облекча някак си? През нощта е и по-зле Weary

Едит: Не мога да разбера дали е разгонен, нали уж мъжките се разгонват само като подушат женска? Живеем на 6 етаж, има котка чак на 1. Не го извеждаме навън. От къде да я подуши тази котка?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 19:07 от miamim

# 89
Фин го кастрираха на 8 м. Закари го изчаквам, но мисля в края на май да я свършим тая работа

Общи условия

Активация на акаунт