Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 989
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
  • На плажа
Момичета, мога ли с топ гел да разредя гел лак?
Скрит текст:
Накупих цветове на Silcare flexy от Make up, но ми идват много гъсти и голям зор виждам, докато ги нанеса. Ако става така да се разрежда, дайте идея за бюджетен топ, с който да го направя. Иначе ползвам този на Коди за лакиране. Много съм доволна като консистенция от цветовете на  марката Mollon pro, но в Make up не ги виждам вече. Ако знаете от къде в България мога да поръчам чудно ще е:)
С топ лак не става.Разреди го с някаква рядка база за гел лак.В Мейкъп има една много подходяща .
Ето тази- https://makeup.bg/product/421564/#/option/979998/

# 526
Флормарите и те се отдръпваха безобразно... явно формулата е такава. Слагай лак на два пръста и фиксирай цвета за 10 сек.

# 527
Здравейте момичета, от скоро си правя гел лак и съжалявам, ако въпросът ми звучи глупаво!
След двуседмично престояване върху ноктите ми гел лака доста лесно се обелва, още повече ако съм била с мокри ръце 10-тина минути преди това. Такъв начин на сваляне травмира ли ноктите повече, отколкото ако се свали с течност или лакочистител с тампони и фолио?

# 528
  • София
Момичета, мога ли с топ гел да разредя гел лак?
Скрит текст:
Накупих цветове на Silcare flexy от Make up, но ми идват много гъсти и голям зор виждам, докато ги нанеса. Ако става така да се разрежда, дайте идея за бюджетен топ, с който да го направя. Иначе ползвам този на Коди за лакиране. Много съм доволна като консистенция от цветовете на  марката Mollon pro, но в Make up не ги виждам вече. Ако знаете от къде в България мога да поръчам чудно ще е:)
С топ лак не става.Разреди го с някаква рядка база за гел лак.В Мейкъп има една много подходяща .
Ето тази- https://makeup.bg/product/421564/#/option/979998/

И за какво са тези гимнастики, при положение, че има разредител за гел лак newsm78

# 529
Флормарите и те се отдръпваха безобразно... явно формулата е такава. Слагай лак на два пръста и фиксирай цвета за 10 сек.

Аз го фиксирам и запечатвам. Маникюра изглежда перфектно първия ден. Отдръпването започва на втория ден и продължава с всеки следващ ден. Това е странното, как така се свива вече изпечен лак?

Над, при теб няма ли такова свиване? Нали имаш най-голям архив с техни лакове Simple Smile би трябвало и с теб да се държат така.

# 530
  • София

Аз го фиксирам и запечатвам. Маникюра изглежда перфектно първия ден. Отдръпването започва на втория ден и продължава с всеки следващ ден. Това е странното, как така се свива вече изпечен лак?

Над, при теб няма ли такова свиване? Нали имаш най-голям архив с техни лакове Simple Smile би трябвало и с теб да се държат така.

По спомен, няма, намерих снимка, червения е на Нес, на 14 дена е маникюра, не фиксирам на всеки два нокътя, пека си ги всичките 5. Кой е номера?

И още един.

# 531
  • софия
Молон про може от дистрибутор или да отидите в някой от техните салони,два са в София.Гел лакът и става средно качество,изграждащия гел обаче е много добър,топ шайн  и велвет също нямат мърдане.

# 532
Да дам знак, че пристигна оригиналната SUNUV Sun 1. Поръчала съм я на 17.05, дойде за по-малко от месец. Излезе към 50 лв, доставката беше безплатна.
Много съм доволна. Определено се усеща разликата между оригиналната лампа и другите по-евтини варианти (имала съм SunOne преди, сега Sun X5 Plus, Sun X5 Max и една диамантена). Дори самата лямпа се усеща по-тежка и по-стабилна от другите. Веднага я пробвах с проблемните лакове на Клареса (силно пигментирани зелено и оранжево) умишлено със среден слой лак, не тънък. Изпече ги перфектно за 60 секунди, направо не можах да повярвам. Sun X5 Max и Plus имаха проблеми с изпичането на същите тези цветове и то на 90 сек., диамантената лампа и лампата на приятелка, закупена за над 100 лв от Коди, също не успяваха да се справят с тези цветове на 90 сек, между първи и втори слой оставаше мокър лак.
Препоръчвам с две ръце на тези, които в момента търсят лампа.

Сега обмислям да разкарам някоя от Макс лампите, които са съвсем малко ползвани, и след някакво време да поръчам още една от официалния магазин на SUNUV.

# 533
За да си купя лакове на Кучио, трябва ли да имам професионален сертификат за маникюрист ?

# 534
Да дам знак, че пристигна оригиналната SUNUV Sun 1. Поръчала съм я на 17.05, дойде за по-малко от месец. Излезе към 50 лв, доставката беше безплатна.
Много съм доволна. Определено се усеща разликата между оригиналната лампа и другите по-евтини варианти (имала съм SunOne преди, сега Sun X5 Plus, Sun X5 Max и една диамантена). Дори самата лямпа се усеща по-тежка и по-стабилна от другите. Веднага я пробвах с проблемните лакове на Клареса (силно пигментирани зелено и оранжево) умишлено със среден слой лак, не тънък. Изпече ги перфектно за 60 секунди, направо не можах да повярвам. Sun X5 Max и Plus имаха проблеми с изпичането на същите тези цветове и то на 90 сек., диамантената лампа и лампата на приятелка, закупена за над 100 лв от Коди, също не успяваха да се справят с тези цветове на 90 сек, между първи и втори слой оставаше мокър лак.
Препоръчвам с две ръце на тези, които в момента търсят лампа.

Сега обмислям да разкарам някоя от Макс лампите, които са съвсем малко ползвани, и след някакво време да поръчам още една от официалния магазин на SUNUV.

Може ли линк към продавача?

# 535
Заповядай.
SUNUV Official Store
https://a.aliexpress.com/_mK4rwLx

За Кучио искат сертификат, да. Има разни еднодневни курсове, сертификатите от които вероятно също стават, за да предобие човек достъп до различни продукти, предлагани само на професионалисти.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 18:57 от esmeralda23

# 536
До колко време ви пристигат поръчките от Мейкъп. Аз преди няколко дни получих имейл, че е изпратена, но от Спиди нямам известие?

# 537
5 макс 7 дни

# 538
Случвало се е да дойде на третия работен ден, друг път се бавят по 7 дни. .

# 539
Аз поръчах в понеделник от Мейкъп и днес ще си я получа, получих известие от Спиди. Този път е най-бързата поръчка от тях Simple Smile Иначе за 7 дни идва. Като поръчам в понеделник на едната седмица, на другата вече във вторник си я получавам/бавничко е, но аз свикнах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт