Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Клюка/слух:
В Туитър има инфо, че нашите няма да се връщат в Турция, а от Малдивите летят за Франция:
"В началото на седмицата пътуват за Париж, имат резервация за 2 дни в известен хотел. И оттам за САЩ. Предполага се, че в Турция ще се приберат последната седмица на май, няколко дни преди подновяването на снимките."

И коментарите са, че : Серкан не можа да покаже на Еда Париж, за сметка на това Керем има тази възможност с Ханде  Heart

# 391
Хаха тя пък Ханде , защото не е ходила вече Joy 
Сигурно поне 5 пъти Joy разбира се , когато си с любим човек всичко е различно Stuck Out Tongue Winking Eye
Може би, когато са заедно няма да забележат просещите и бездомни хора на всяка крачка, миризмата на урина и канал Joy извинявам се за описанието, но това е моето впечатление от този град. 🤷‍♀️

Сега ми стана интересно за пръстена на Ханде , че и на дясната ръка и изглежда точно на безименния пръст Thinking почваме да гледаме дали ще има пръстен и на други снимки Joy

# 392
Аз пак негативно, но сме виждали Ханде да носи доста пръстени и бижута и винаги си имам предвид това... ама дано е годежен. ❤

# 393
На мен ми се струва твърде скоро за пръстен, до миналата седмица не беше ясно заедно ли са или не, даже още има хора, които чакат интервю или публикация, в която да заявят, че са заедно....

Ама кой зне, бих се радвала да и предложи.

Относно това, че ще се върнат женени - не го вярвам... ама тъй като всичко може да се случи - това което ми остава е да гледам какво се случва.

# 394
Аз не намирам друга снимка , в която Ханде да има пръстен на дясната ръка на безименния пръст , освен тази ...която е от фотосесия...

Ако някой намери снимка да сподели 😂 пръстени носи много , но по другите пръсти. На втория кадър от новата снимка се вижда , че има пръстен и на показалеца на същата ръка. 2 пръстена на 1 ръка - ок , защо точно на безименния Thinking Смятам, че това си е традиция, етикет или както там се казва и никога не съм носила пръстен без смисъл на безименния пръст Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
И според мен за всичко е рано , но не знаем от кога реално е връзката им...

П.п снимката на Ханде е поздрав за Налбантова Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 395
Здравейте!
Какво се случва между Ханде и Керем си е тяхна работа. Къде и с кого ще бъдат извън сериала също. Медийни личности,  колкото и да искат личния им живот да е неприкосновен няма как да стане,както е и на тази почивка. Все някой ги е видял волно или не снимки и видеа попадат в социалните мрежи, просто в такива времена живеем и спирам с тази тема, нека да са си АМАНИИИМ !Приключвам с мисълта на някой по умен от мен " щастието обича тишината."

# 396
Някога слънцето помолило луната за прегръдка, а светът го нарекъл "затъмнение".

Не знам дали ви харесва да споделям колажчета с превод, но толкова ми харесват... как описват Еда и Серкан. 💜

# 397
  • София
Кукличка, това не го знаем само ние, техните фенове. Те сигурно отдавна си го знаят. Дори и колегите им съм убедена че го знаят.

Цитат
На мен ми се струва твърде скоро за пръстен, до миналата седмица не беше ясно заедно ли са или не, даже още има хора, които чакат интервю или публикация, в която да заявят, че са заедно....

А Ханде освен че е много влюбена изглежда е и ревнива...
Но като се замисля и аз бих постъпила така.

Ханде Ерчел забелязва, че в профила й в Instagram има снимки на Керем Бюрсин, където той е маркирал бившата си приятелка Серенай Саръкая. Бюрсин, без да се замисля, изтрива всички маркери на  Серенай от кадър.

Hande Erçel'in bir lafı yetti Kerem Bürsin, eski aşkı Serenay Sarıkaya'ya dair her şeyi sildi
Една дума на Ханде Ерчел беше достатъчна Керем Бюрсин, той изтри всичко за старата си любов Серенай Саръкая

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 19:59 от БлагаВест

# 398
Как няма да ни харесват , Магийка. Хем красиво, хем поетично Heart мен си ме знаете, че съм романтична душа , фен на "сантименталните глупости" до край Joy и за Марги потвърждавам същото Joy

# 399
  • София
Оставям ви това тук...

Revolving Hearts Нямам търпение за втори сезон! Revolving Hearts

# 400
  • Пришълец
Мики, много правилно си отговорила вместо мен Kissing Heart Налбантова неслучайно ни определи теб, мен и Магия като триото Айдан, Сейфи, Айфер Joy

# 401
Някой има ли предположение откога им е започнала връзката? Все си мисля, че епизодът в Анталия е бил преломен. Някъде тогава и майка му започна да коментира активно. Хареса си Ханденцето за снаха. Relaxed

# 402
Аз мисля, че още по време на служебните срещи е пламнала искрата, а целувката на Еда/Ханде в края на първи епизод е наляла масло в огъня. После Кери се изявяваше като певец, а Хандемиии беше гимнастичка по разни автомобили и палаво се смееше... Тези усмивки и тези премрежени погледи, дето и двамата ги вадеха още от първи епизод много говорят! 😍🤩🙃👩‍❤️‍👨

# 403
Някой има ли предположение откога им е започнала връзката? Все си мисля, че епизодът в Анталия е бил преломен. Някъде тогава и майка му започна да коментира активно. Хареса си Ханденцето за снаха. Relaxed

И аз си мисля ,че връзката им е започнала около 5-ти епизод,а флирта им още в началото.
Сигурна съм ,че Керем си я е заплюл и той е би по-активния в началото.
След първата сериана целувка си мисля ,че и двамата са се чудили какво става....❤❤❤

# 404
Помня клипа от зад кадър, когато снимаха промото за сериала. Керем ми изглеждаше много притеснен от Ханде, не я поглеждаше. Иначе да, заплюл си я е рано. Беше доста активен в началото и си личеше, че искаше да я впечатли. Песни и пя, скейтборд кара, за лайфове я гони. Много се надявам, да се задържат заедно и ние да им се радваме. Relaxed Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт