Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Не съм побойница Бъри нито диктаторка,но тази тема съществува от години с едно название ако включвах всички хора в живота на Керем нямаше да има разлика от махленски клюкарник.
7 години целта ми беше това да не прилича на другите теми можеше да се пише малко,но  нямаше кавги,налагане на мнение и разправий.Всички се уважаваха! Никой не е скърцал на никого даже когато Керем беше Йиит Кълъч дори и тогава зачитахме мненията една на друга а аз най-много го нападах и най-много го бранех по някакъв начин.Труда на Снежи идеята и да отдели ГБ темата след това което стана тогава и започването на Керем и ШМ много преживяхме за да я има тази тема.После аз поех Габи е пускала когато не съм можела,но винаги съм била на линия за каквото и да е било това,че този проект на Керем го мижа не ме прави по малко негова фенка защото като основател и откривател едва ли не на Керем за този форум и бг зрителите
Първите поне 80 теми на ГБ са правени от мен понеже така,че много хора са ми го казвали добре,че беше ти да го видим този Керем.Това,че сега някой вижда Керем и въздиша по Серкан Болат за мен не е проблем,но е проблем да се занули труда на Керем преди този сериал защото всичките му роли имат успех малко или много.

# 736

открих тази снимка на Ханде мисля че е нова но не съм сигурна?
Относно нова тема за Ханде и Керем мисля че е добре да не правите за сега тъкмо си свикнахме в тази тук, но все пак каквото решите важното е че е ще за тези двама сладури.

# 737
  • Пришълец
Новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1330441.new&nomobile=1

Ще дооформям впоследствие, нещо шапката се оказа голяма и други дребни подробности.

С благодарност към всички замесени - Магия, Бро, Мики и останалите момичета. Взимам идеи от всяка Heart

# 738

открих тази снимка на Ханде мисля че е нова но не съм сигурна?
Относно нова тема за Ханде и Керем мисля че е добре да не правите за сега тъкмо си свикнахме в тази тук, но все пак каквото решите важното е че е ще за тези двама сладури.

Не е нова от 2019 е.
https://www.instagram.com/p/BwcZE22gqnc/

Докато върви сериала е хубаво да сме в една тема. След това нека се решава, дали ще има нова за Ханде или тяхна обща. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт