7 години целта ми беше това да не прилича на другите теми можеше да се пише малко,но нямаше кавги,налагане на мнение и разправий.Всички се уважаваха! Никой не е скърцал на никого даже когато Керем беше Йиит Кълъч дори и тогава зачитахме мненията една на друга а аз най-много го нападах и най-много го бранех по някакъв начин.Труда на Снежи идеята и да отдели ГБ темата след това което стана тогава и започването на Керем и ШМ много преживяхме за да я има тази тема.После аз поех Габи е пускала когато не съм можела,но винаги съм била на линия за каквото и да е било това,че този проект на Керем го мижа не ме прави по малко негова фенка защото като основател и откривател едва ли не на Керем за този форум и бг зрителите
Първите поне 80 теми на ГБ са правени от мен понеже така,че много хора са ми го казвали добре,че беше ти да го видим този Керем.Това,че сега някой вижда Керем и въздиша по Серкан Болат за мен не е проблем,но е проблем да се занули труда на Керем преди този сериал защото всичките му роли имат успех малко или много.