Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Заемам се да правя шапки с новите снимки!!! Не изписвайте темата дотогава. Grinning

# 691
Магийка беше права, че колието на Ханде е звукозапис. Ето от този сайт се поръчва https://frequennza.com , избираш модел и изпращаш запис на гласа си. И инстаграм профила на сайта е започнал да следва Ханде, Гамзе и Керем ThinkingJoy

# 692
Още снимки от еп. 5

# 693
Още от колието със звукозаписа

# 694
  • София
Неслихан (Айдан) под снимките на Ханде:

И коментарът й под снимката на Керем:

# 695
Аз бях от тези които предполагаше ,че Анталия е разковничето.......но момичета след снимките и от Анталия вече пулса ми се ускори ,скоро и валидол ще ми трябва ......какво става ,какво се случва......🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 696
# 697
Още снимки Wink

# 698
  • София
Значи бързо вода с лимон за всички ни + Гюнфер и Асена!!! Joy

# 699
Ханде е № 1 според Адба Wink

Wink

# 700
Както и очаквахме - елегантно ни въведоха в новото ниво на отношенията си .Но аз не мисля ,че са заедно от Анталия .Според мен е от по късно .Керем може и да се е влюбил още в епизод 2 , НО Ханде е по предпазлива и не вярвам толкова скоро след раздялата с Мурат да е започнала нови отношения .Даже съм убедена .Може и да е приела ухажването , но чак през есента е станало нещо повече  .
Те ще си кажат , защото веднага ще ги обвинят в лъжа ,че да казвали ,че са приятели .За това ще обяснят как  хубавите колегиални  отношения са преминали в приятелство и съвсем от скоро ( разбирай ноември , декември Joy ) е пламнала любовта .

# 701
Да разтупкам сърцата ви отново. Пулсът ми сигурно вече е 200...

# 702
  • София
Аз бях от тези които предполагаше ,че Анталия е разковничето.......но момичета след снимките и от Анталия вече пулса ми се ускори ,скоро и валидол ще ми трябва ......какво става ,какво се случва......🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Ели, с право си ги подозирала. Но пък трябва да им се признае, че 10 месеца никой не успя да ги хване нито един път в крачка. Как са го правили, свалям им шапка.
Когато те решиха тогава го обявиха, а не когато попораците ги дебнеха. Успяха да ги надхитрят.

# 703
Линде Hug , ама ти наистина ли вярваш за Анталия ? Много ми е невероятно .Имам по добро мнение за Ханде ( даже , когато никак не му харесваше играта и , я смятах за свестно момиче ) Да не е пеперудка от цвят на цвят .Още не изстинало леглото и от Мурат и хоп Керем , когото не познава . Мисля ,че чак през късно есента се е случило .

# 704
Толкова много снимки ни пуснаха днес, че вече се обърках - кое е реал и кое сериал .... Wink

Cupid

Wink

Общи условия

Активация на акаунт