Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Страхотни са!
Много съм щастлива. Relaxed

# 676
Предлагам Бро да приготви нова шапка с новите снимки 😀💙
Ето една от мен, но е със старите снимки:

# 677
Ново от любимия ми епизод

Гледай ти, къде бил ключа от палатката ама ние сме били още малки и наивни...

# 678
Казах аз, че епизодът в Анталия е ключов. Trollface

# 679
# 680
  • София
Поли много благодаря    

Този подскок е запазена марка тип "Керем"

# 681
  • Пришълец
Ново от любимия ми епизод

Гледай ти, къде бил ключа от палатката ама ние сме били още малки и наивни...
Уау Heart Eyes На тези им се зарадвах колкото и на актуалните.

# 682
# 683
  • София
Nature Boom Внимание - снимки, които ще ускорят пулса ви!!! Nature Boom

Сега... това Еда и Серкан ли са или Ханде и Керем?? Grinning

Виждам, че и други момичета вече са ги споделили, но повтарям, защото тези тела и тази радост трябва да се видят безброй пъти!!! Heart Eyes

# 684
В Тик-Ток има инфо, че първата им официална снимка като гаджета е тази:

Revolving Hearts

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 685
Дамиии, доживяхме!!! Heart

Да се обзалагаме ли колко милиона харесвания ще има първата им официална снимка като двойка?? Grinning

Иии още нещо - някой освен мен опитва ли се да разгадае къде са краката на Керем?? От 3 минути се взирам в снимката. Joy

Машала, машала. Нокаутираха ни, но не се оплакваме. А милионите може би 3 при Керем и 4 при Ханде. Blue Heart
Ох, превъзбудих се.

# 686
  • София
Колието от днес по-рано е носено от Еда/Ханде в сериала в епизод 19 също.

Nature Boom Внимание - снимки, които ще ускорят пулса ви!!! Nature Boom

Сега... това Еда и Серкан ли са или Ханде и Керем?? Grinning

Виждам, че и други момичета вече са ги споделили, но повтарям, защото тези тела и тази радост трябва да се види безброй пъти!!! Heart Eyes
Бърборанка, само така качвай ги, от много глава не боли.  Най-много сърцата да ни заболят.

Кой предположи, че още от Анталия започва тяхната история. Познал е!  Само ги вижте какво щастие е изписано по лицата им. Това е типична любовна свалка. И ще ни баламосват те, че били само много добри "приятелчета". Добре, че въобще не им се хванах. За миг дори не им повярвах на тези мушмороци...

# 687
Точно когато съм най-заета се случват такива изненадващи неща и ги пропускам. Grinning
Здравейте, дружки! Purple Heart
Изчезванията ми стават все повече, дано отсъствия не се пишат. Joy Даже днес си помислих, че вече сте в друга тема.
Дамиии, доживяхме!!! Heart

Да се обзалагаме ли колко милиона харесвания ще има първата им официална снимка като двойка?? Grinning
Ох, е те това не мислех, че скоро ще се случи. Първо той, после тя.. направо съм в шок ама хубав шок. Heart Eyes

Оо, от тези снимки новите от епизода в Анталия разбираме от кога тези двамата са си доооста близки. Heart Eyes От колко време ни баламосват те ей. Шегувам се, много се радвам за тях! Joy

# 688
Тази тема е създадена относно Керем Бюрсин не виждам каква работа ще дири биографията на Ханде в тази тема?
Ако искат да се оженят дори темата винаги е проследявала проектите на Керем и самия Керем с тези които работи,реалния живот и тн.Това не желая да се променя на който не му е угодно може да направи тема за любимата му Ханде.

# 689
То от тема за Керем..., сме на път да станем тема за сем. Бюрсин Wink

Хи-хи..... Едно се чудя аз... Първо е имало репетиция на целувките вкъщи, а после повторение на сета за затвърждаване на наученото Rolling Eyesили обратно...?!

Общи условия

Активация на акаунт